Ben hem insan yapısından hem çizim yeteneğinden iyi anlarım. Sizin yeteneğiniz yok, tabiki de geliştirilebilir ama bu alanda başarılı olmanız inanın çok çok zor. Çizgilerinizden anlaşılıyor, estetik, gözlem, kağıda dökme, boyutlandırma, hayal gücüne bağlı karakteristik imgeler ekleme. Bunlar, hiçbir eğitim almamış bile olsanız, çizimlerine yansıması gereken önemli detaylar. Sizde bunlardan hiç birisi maalesef yok.
Amacım hevesini kırmak değil kesinlikle, çizmeye de devam et ama bu işten yürüyeceğim, hayatıma yön vereceğim dersen, yapma derim. Benimki bir tavsiyedir sadece, kalemine yüreğine sağlık.
Yeteneklerin ben resime başladığımda çok kötü çizerdim ama şimdi seviyem okuldaki hocaların seviyesindeyim artık gerçekçi çize biliyorum sende hergün resim çizersen bundan daha güzellerini daha iyilerini çizersin ben hergün resim çiziyorum okuldaki mudurun yardimcisi bana dedikk bu okulda senin gibi çizen yok dedi bu şizdiklerin ünüversitekiler şimdi öğreniyorlar bunu dedi benden bir tavsiye resime devam et kursa yazıl
Hayal gücünü çalıştır ve bişeyler üret! Umudunu asla yitirme, bana göre moda tasarımda ışık olacak gibi. Ama illa resim diyorsan, yüz ayrıntısı çizmeye çalış! Portre yani.
aaa hayır sakın bak sen bosver onları bilmiyor sallıyorlar. ben o liseden mezunum 1. sınıflar en alt tabaka zaten hepsı senin tarzda cızıyor ama ögrenıyorlar sende yetenek var canım ama kurs kesinlliiikkle alman lazım. bizim müzik bölümü öyleydi zaten hepimiz kurs alarak girdik yanı :) gsl muthıs okuldur bu arada sakın kacırma
Bunu beğenmediğine göre daha iyisini yapabiliyorsundur ben burda çok güzel yapabiliyorum çok iyiyim benden iyisi yok demiyorum heves kırmada bir numarasınız 👏👏
Ben 6 yaşımda böyle şeyler çiziyodum (ciddiyim ve de amacım aşağılamak değil sadece söyledim :D) Açıkçası attığın resimlerde bir yetenek parıltısı göremedim ama elbette ki kendini geliştirebilirsin :D
Sadece bir kaç tane attım eminim sen bunu bile beceremezsin çöp adam ve yaz kış bacasından duman çıkan ev çizmeye devam et gerçi bunu bile yapabileceğinden emin değilim aptal çocuk 😄🖓
Ya senin şu an küçük gördüğün şey belki de benim hayalim bu soruyu sormadan önce senin gibi birilerinin yorum yapacağını zaten biliyordum ya iyi ya kötü ben bunu yapabiliyorum peki ama senin önüne gelen insanı böyle küçük düşürmeye çalışman ne olacak?
Ben hiç bir kızın sevgisine inanamam. Çünkü ne zaman ne kadar çok seviyorsun diye sorsam hep karşımda susup kalıyorlar. o yüzden sana da ne kadar çok seviyorsun diye soruyorum.
En İyi Cevaplar