Evde nasıl eğlenilir güzel vakit geçirilr?

Hepimizin ortak sorunu sanırım evde nasıl zaman geçireceğimiz :D
- Bakım malzemelerini düzenleyebilirsin: Mesela makyaj fırçalarını yıkayabilir, kullanmadıklarını atabilirsin. En çok kullandıklarını sıraya dizebilirsin.
- Farklı kitaplar okuyabilirsin: Daha önce okumadığın tarzın olmayan kitapları okumayı deneyebilirsin.
- Resim yapabilir, fotoğraf albümlerini düzenleyebilirsin: Resim yeteneğin yoksa da üzülme. Al eline kağıt kalem doğaçlama kafanı dağıtmaya çalış. Ya da fotoğraf albümlerini elden geçir.
- Dans edip, spor yapabilirsin: En iyi stres atma yöntemi bana göre dans etmek. Hem dans edip aynı zamanda spor da yapabilirsin.
- Farklı yemek tarifleri deneyebilirsin: Özellikle yemeye başladığımız şu dönemde. Farklı yemek tariflerini deneyebilirsin.
- Online oyunlar oynayabilirsin: Mesela çok güzel bilgi yarışmaları var online oynana, onlara bir göz atabilirsin.
- Kıyafet dolabını düzenleyebilirsin: Giydiklerini giymediklerini ayırabilirsin.
evi çok dağıtmayın ama al
https://www.youtube.com/watch?v=50DRnCyufwwfilm film ve yine film
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Müzik, film/dizi, spor, resim vesaire... Aslında evde çok yapılacak şeyler var ama bunlar da artık bir süre sonra sıkıyor. Şeyden ben sıkılınca makyaj yapıp fotoğraf çekiyorum. 😹 Çünkü aklıma bir şey yapmak gelmiyor. 🌸
-Dolabini düzenle
-Perdeleri yıka
-Temizlik yap
-Yemek yap
-Kitap oku
-Ks de takıl
-Youtube da taıkıl...
Ben daha çok spor yaparak eğleniyorum ve mutlu oluyorum.
Ailenleysen kağıt oyunları oynayabilirsiniz. Sessiz sinema, tabu ve karaoke de eğlenceli olacaktır.
oyunlar oynanabilir aktiviteler edinilebilir
Hobi edinebilirsiniz.
Ahşap boyama ve yakma gibi
Dizi , film izleyebilirsin , kitap okuyabilirsin , telefon veya bilgisayardan oyunlar oynayabilirsin , spor yapabilirsin vb
Müzik dinleyerek, film izleyerek, arkadaşlarını eve çağırıp eğlenerek vakit geçirebilirsin.
Ailenle ya da arkadaşlarınlaysan çeşitli oyunlar oynavbilir film izleyebilirsin
Ben YaLnız kaldıgımda Genelde.Sınav Cekerim .) Six Packlarımı Güçlendiririm Sizde ÖyLe yapabilrisiniz .)
Youtubeda bulabileceğiniz videolarla evde son zamanların trend dekorasyon ürünlerini yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkte bir örneği var kendi kanalımdan :)
laptopu televizyona bağla git mısır patlat film izle gerçekten harika birşey
icatlar bumayaçalışkartodanbişeyler yap kuklalar mesela
çeşitli yiyecekler hazırla al ve arkadaşlarını çağır konuş ve sohbetim en dibine vur
Kitap okunur, puzzle yapılır, film izlenir
ev hapsinemi carptrildin
Film izlemek en iyisi
Bilgisayar oyunu ya da film izlemek vakit geçirir
Film izle
Tatlı yap
Tv izle
hele bir dns ayarlarını değiştir... sdfsd
En İyi Kız Görüşü