Arkadaşlar çay nedir sizce? Neyi ifade eder?
Bence; sohbete muhabbet katan sıcak bir kalptir çay...
Peki sizce?
Bence; sohbete muhabbet katan sıcak bir kalptir çay...
Peki sizce?
Aklıma bir hikaye geldi ama yazamıyorum defterim yanımda olmadığı için. Kısaca söylemek gerekirse bir şekilde bir savaşçının karşısında sadece çayı iyi yapan biri var ve bu kişi çay yaparken öyle bir hale geliyor ki kafa huzuru yerinde ve korkusuz. Bu hali savaşçıyı korkutup ölümden kurtarıyor. Hazırlama süreci zen ile ilgiliydi. :) biraz gereksiz bir ayrıntı oldu, kusura bakma.
yok neden gereksiz olsun..enteresan bir hikayeye benziyor.teşekkürler katkınız için :)
çay aşktır ya helede böyle kan kırmızı olucak off.
ingilizler bu alanda kendini aşmış .tek aklıma gelen budur
Çay çok şey ifade eder...
link
Cevap
4Cevap
çay=sohbet herkesin aklına bu gelir önce,tabi benim de...içten samimi bir muhabbet bazen dedikodu bazen dertleşme bazen de tek başına içilir ama hiç tadı olmaz çok yavan olur yalnızken
Can , çayı bahane edip dost ister.
Çift şeker, yanında da varsa link
Çayın yanına en güzel ne gider biliyor musun? Dost..Can, çayı bahane edip dost ister.
Cemal Süreya ne demiş: İki çay söylemiştik orada, biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni !
Çay da, dost da teselli makamında bir talihtir.
Yalnızlığa hüzün taşır çay...
Aliskanlik kahvaltida kekimle hep beraberiz cayim degil kahvemle
Çayı içerim 1 yudum alıp bırakırım çayı bırakalı çook oldu :) Ice tea içerim ama :D
bizim çayımızın yerini tutmaz hocam bea :)
Öyle başkan.
Okulda arkadaslarla bi' elinde çay diger elinde sigara o muhabbete karsı konulmaz. Kış gününde bile sırf sigara içmek icin o sogukta karda yagmurda kapı önünde bahcede durdugumuz günler geldi aklıma :/ Çayla ısınırdık biz.
aramam.. sıcak içecekleri sevmiyorum ama kahvede içiyoruz mecburen..
Icetea benım bebıkımdır :p
bir bardak sıcak çayın yerini tutar mı hiç? :)
hayatimizin bir parcasi
hem de büyük bir parçası
Türklerin en sevdiği şeylerden biri :D
evet :) bizim geçmişten bugüne gelen kültürel değerler silsilemizin vazgeçilmez halkalarından birisi çay..
kalabalığı ve samimiyeti.
Çay içmem. Bilemem o yüzden.
kahvaltının yanında çok güzel giden bir içecek
Çay, en güzel bir dostun yanında gider..
:) ağır ağır içmek lazım..fakat soğutmadan.ram olmalı duyguların çayın buharına.
o da güzel :)
Canımıniçi<3..
:)
Bişey ifade etmiyor
Çay her şeydir
Benim aşkım :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar