Saç kurutma makinesi ve fön makinesi arasında yapısal olarak bazı farklar bulunuyor. Benim saç kurutma makinesiyle fön çekmeye çalıştığım oldu, ancak yeterli verim alınamıyor maalesef :)
Fön makinesi ve saç kurutma makinesi farkı nedir?
Saç kurutma makinelerinin motor hacmi daha düşük seviyelerde. Sadece sıcak hava üfleyip kurutmaya yarıyor. Aynı zamanda saçları daha iyi kurutabilmek için hava çıkış yeri de daha geniştir saç kurutma makinelerinde.
Fön makinelerinin motor hacmi daha yüksektir ve hava çıkış yeri de daha dardır. Bu sayede daha yüksek ve odaklı ısı yayılarak saçların şekillendirilmesi sağlanır.
Bu çok merak edilen konulardan biri :) Ben merak ettiğim için bizzat denedim ama fön makinesindeki kadar performans alamıyorsunuz, üstelik saçlar daha fazla kabarıp elektrikleniyor.
Dyson supersonic ile tanıştınız mı bilmiyorum ama mutlaka göz atmalısınız derim :) V9 dijital motoru diğer makinelerden çok daha güçlü. Yüksek hızlı ve kontrollü hava jeti oluşturarak saçları şekillendiriyor ve kurutuyor.
Hassas kurutma, geniş dişli tarak, şekillendirme, vigo, düzleştirme başlıkları bulunuyor. Aynı zamanda ısıyı kontrol altında tutarak saçların zarar görmesini engelliyor. Yok yok :)
Fön makinesini saç kurutmak için kullanabilirsin ama saç kurutma makinesini fön çekmek için kullanamazsın.
Yani aynı olsa isimleri de aynı olurdu değil mi :)
Fön makinesi diğerine oranla daha güçlü.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım ama netten baktım sanki ikisi aynıymış gibi anlatılmış.. alırken satış danışmanına fön makinası desem saç kurutma verrmi fön diye nerden alıcam fön mü kurutmamı ? :D
isimlerinden de belli olduğu üzere birisi saç kurutma makinesi, birisi fön makines. aynı olsa isimleri de aynı olurdu di mi :/
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım ama netten baktım sanki ikisi aynıymış gibi anlatılmış.. alırken satış danışmanına fön makinası desem saç kurutma verrmi fön diye nerden alıcam fön mü kurutmamı ? :D
Geçenlerde aldığım bir saç kurutma makinesini sizinle paylaşmak isterim. Hem daha az fiyatlı hemde kaliteli bir ürün buldum TanQ Saç Kurutma Makinesini almalısınız, kesinlikle bu ürünü denemelisiniz. Bu kadar uygun fiyata mükemmel derecede bir kalitesi var öneririm.
istesende çekemezsin saç kurutma makinasının agzı geniş fön makınası ise ağzı dar sıcak ve daha kuvvetli olur
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım ama netten baktım sanki ikisi aynıymış gibi anlatılmış.. alırken satış danışmanına fön makinası desem saç kurutma verrmi fön diye nerden anlıcam fön mü kurutmamı ?
çok benzer ama aynı şey değil.fön makinasının ısısı daha yüksektir :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En İyi Cevaplar