Üniversiteye gidiyorum ama LYS ye calısıyorum dersaneye gitmiyorum
Yapamadıgım soruları kime sorup ogrenebilirim?
Yapamadıgım soruları kime sorup ogrenebilirim?
hiç kimseyi arama www.inekle.com üniversite öğrencileri online olarak sorularına cevap veriyor ben çalışırken çok işime yaramıştı
boğaziçiliyi alıyorum :P
:)
bir sürü internet sitesi va roralarda hocalara sorabilirsin. ya da sitelerdeki yorumlara soru sor cevap gelir
bildigin özellikle birr site var mı?
sinavonline
gerci kendin senin kafana göre olan site bakmalısın. 4-5 tane siteye gir orada bak ve üye ol. cünkü herkesin anladıgı farklıdır
cok sagol
rica
Özel ders alabilirsin arasıra dersanenin birinden sadece soru çözümü için yardım alabilirsin
sadece soru cozumu icin bir dersaneye gitsem ona gore para verebilir miyim acaba ?
Konuş durumunu anlat ben etüdlerinize gelmek istiyorum sadece vs falan de kabul eden dersane çıkar belki.hangi bölüm öğrencisisin?
mf
Yardım alman şart gibi bişey senin.başka bölüm olsan söZel filan kolay hallederdin tek başına.mat geo dersi verim ya sana mühendis var bak burda:D ne kazanmak istiosun peki?
elekrtik elektronik
Hedef güzel ama baya baya çalışman gerek bende bu konuma kolay gelmedim:) kaçıncı girişin olucak?
2. hangi okul ?
Açıktan bilgi vermiyim ya bir okuldan mezunum işte:) bende ilk senede kazanamadımdı bu arada:) ekle istersen bişiler anlatıyım ben sana:D hayırlısı olur inş senin içinde sende kazanırsın:)
ben kazandım ama istedigim okul olmadıgı icin gitmedim cok iyi bir okul olsun istiyorum lys 480 yaptım ama istedigim okul 520 ile alıyor
su an baska bir bölüm okuyorum lys nin üzerinde 1 yıl aa verdim yanı ara vermedim ama okulum vardı
Ne okudun 1 sene
hazırlık
Bölümünü sormuştum ne kazandın diye
Cevap
7Cevap
Üniversitede o dersi iyi bildiğini bildiğin birisi varsa ona danışabilirsin veya lise hocalarına
facete ygs-lys sayfalarına sor illaki cevap veren olur
bence sizin dershaneye ihtiyacınız yok adam akıllı derslerinizi çalışırsanız istediğiniz bölümün üzerinde bir bölüm kazanırsınız
Baa sor sayisalsan yardimci olurum yegenim :)
:) ama yıl boyunca :D
Anlastik :) Gunde 2 soru ama:)
mf cimisn ?
evety
haklısın ama onlar da cok cok uzaklar bana
cok tesekkurler :)
İnekle.com
:)
harbiden varmış soktayım su an
olsun sagol :D
bana sorabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?