• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Şiir nasıl okunmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
kendi sesim , yorumlarınızı bekliyorum
Şiir nasıl okunmalı?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Duygusal-Prens
    Duygusal-Prens Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 68%
    +1 yıl

Kardeşim benim😊MasaAllah sana ağzına yüreğine sağlık yıllardır şiir dinler okurum söylerim, mükemmel, çok güzel sesin ve ses tonun var, dertlendim dinlerken seni YouTube kanalın varmı? yeni mı başladın başka kayıtların varmı? Kardeşim fon müzik ile ses tonuna birazcık ayarlamalar alçalma yükselme gibi mesela fon müziği göre sesinin sesindeki titremesi ne kadar çok güzel be kardeş, daha iyi olabilirsin olacaksın inanıyorum şiirler güzeldir başarılar kardeşim 😊bu arada okudukların kime ait?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şiir bilindik birine ait değil. amatör bir şaire ait. yorumların için teşekkür ederim. fon müziğini sonradan ekledim o biraz bozdu sanırım.

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

olsun kardeşim çok güzel ben çok beğendim başarılarının devamını dilerim, fon müziği sonradan ekledin himm peki kaydı nerde aldın hangi kayıt programı kullandın bilgim var yardımcı olabilirim elimden geldiğince efekt konusunda da olabilir ve daha güzel nasıl olabilir? Öbür yorumda gereken cevabı verdim ona susar umarım herkes şiirden anlamaz kardeş sıkma canını boyleleri hep vardir

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Brtbstn
    Brtbstn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Cok duz okuyorsun biraz daha vurgulayarak sozler guzel

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler.

Yorumla
  • bayan_guzel
    bayan_guzel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Daha canlı okumalısın. Mesela satırlardaki duyguyu karşındakine iletmelisin. O satırda sevinç varsa karşıda ki sevinç olduğunu anlamalı. Noktalamalara dikkat et. bir de bence en önemlisi canlı oku sesin yüksek olsun. Başarılar

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim.

Yorumla
    • bayan_guzel
      bayan_guzel
      +1 yıl

bişey değil

Yorumla
    • bayan_guzel
      bayan_guzel
      +1 yıl

bu site bunun için var

Yorumla
  • OvvPoptırJeyn
    OvvPoptırJeyn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 62%
    +1 yıl

Biraz daha duygu kat, hissetmeye yaşamaya çalış her cümleyi.
    Bana bşy hissettirmedi açıkçası. İyileştirebilirsin.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam. teşekkürler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

10

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben beğendim sonuna dek dinledim. Tabi şiir okumak bir gayeden çok duyguları yaşamaktır. Mesela aşırı Melankolik okuyan insanlar var ama sen böyle okumadın ve böylesi daha güzel. Betimleyerek dinleyince anlaşılabilir şiir. Tavsiye mi kabul edersen de sana farklı konularda da pratik yapmanı öneririm. Güzeldi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim.

Yorumla
  • Prəstij
    Prəstij Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Güzel okumuşsun. Şiirdeki duyguyu arkaya koyduğun fon müzikle beraber vermek önemli. Sesin güzel. Biraz daha o duyguyu verebilirsin. Ben şiir yazarım ama çok dinlemem. Sadece duymak istediğimi söylüyorum bu işi bilen biri değilim.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim. fon müziğini sonradan ekledim. ben şiir yazamam ama dinlemesini severim.

Yorumla
  • By_1903
    By_1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 52%
    +1 yıl

senin çok çalışman lazım şiir için sanki kitap okuyorsun hissedemedim o duyguyu sende.

2
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim. çalışacağım.

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

söylediğin şeyi hisset eğer hissetmezsen okuyamazsin hiç duygunu ver ve yaşa onu

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

abi söylediği şeyleri hissetmek var birde hissedebilmek hissettirmek başka ben yaşamış gibi oldum mükemmel bir sesi ve ses tonu var çok yakışmış sözlere

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

duygusal kardeşim hiç bir duygu yüklü değildi sesi fonu güzel ama okumak çok farklı bir kitaptan hikaye masal okuyor gibi geldi sözlerin duygu yüklü olması arkadaki fon müziğinde etkisi ile sana öyle gelmiş olabilir benim söylediğim durumu zaten anladı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok beğenerek isteyerek hissettiğimi zannederek okudum aslında...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Duygusal-Prens
      teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

@soran kardeşim benim görüşüme de gel yazdım, Rica ederim ben çok beğendim vallahi billahi, hissettimde kendimi şiirde duygulandım, demek istediğim herkes hissedemez kardeşim şiir şiiri bilene okunur, bir yerden birileri hep çıkar bende çok okurum fon müziğinde daha çok canlı olarak mektup filan seslendirdim bir sürü başarılar kardeşim 😊

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

kaydını tekrar tekrar dinledim kaçırdığım bir yer mı var diye yok fikrim yine değişmedi sende dikkat et hiç bir vurgu tonlama yok onu verememişsin düz bir yazı okuyormus gibi sende dinle iyice orda tonlamalari yedirirsen herkese etki eder

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

duygusal prens dilenciligin sanal şeklimisin sen 😂😂😂

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

@By_1903 abi duygu anlayana özel ve güzeldir herkes anlaşma önemi kalmazdı zaten ben çok güzel şeyler hissettim beğenerek dinledim beklemiyordum bu kadar güzel olacağını da can kulağı ile dinledim kardeşimi, fonu da güzel di evet fon müzikte önemli alçalma yükselme fonun ritmine göre, abi okumak farklı tabiki mesela ben herhangi bir hikayeyi bile şiir gibi okurum beğenirler ya da saçma şeyleri bile öyle güzel söylerim ki keyifle dinlerler şiir benim dudaklarımdan dökülenlerdir abi ne söylesem şiir gelir kardeşlerime, bir sürü şiir okudum radyoda istek şiirler geldi bir sürü mektup seslendirdim, canlı canlı bir cok yerde şiir okudum senin görüşün abi saygı duyarım olabilir bana da böyle geldi, sözler duygu yüklüydü çok tatlı ve güzel bir ses tonu var kardeşimin, ben 4. siniftan beri şiir yazarım abi bana öyle gelmedi ben şiirden güzel sözden ve sesten anlarim hayatım şiir üzerine zaten benim, senin görüşüne saygı duyarım abi o başka

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

@By_1903 abi ağzımı bozdurma benim küçüklerimize merhamet etmeyen büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir Hadisi Şerif aynı zamanda çocuklara dini ders veririm terbiyeli edepli konuş terbiyemi bozarim yoksa kısasa kısas

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

@By_1903 sen o kaydı 1000 kerede dinlesen duygu alamazsın çünkü art niyetli biri şiirden anlamaz anlayamaz kendini yorma, ben etkilendim şiirden sadece güzel insanlar etkilenir şiirden anlayanlar sevmeyi bilenler aşkı yaşayanlar sen değil...

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

boş konuşma yapma gelmiş yemin ediyorsun yok ben beğendim benim sayfama yorum yap ne dusunmemi bekliyorsun ben yapması gerekenleri söylüyorum ama sende haklısın. yaranmak uğruna hataları gormemek ve söylememek çıkarcı bir kişiliğe yakışır bak ne kadar beynimi ve duygularımı kullanarak sana cevap veriyorum var mı böyle bir beynin yoksa gizli kalmış küfürbaz yaninmi ortaya çıkacak. 😂😂

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

boş konuşan sensin, kimin boş kimin dolu olduğunu Allah bilir, istediğim şeye yemin ederim etmem beni ilgilendirir, ne düşündüğune karışmadım saygı duydum sen edebsizce ahlaksızca saygısızca karşılık verdin, evet çalışması lazım evet daha iyi olabilir, evet kitap okuyor gibi okudu ve çok güzel okudu çok güzel hissettirdi, sesi çok güzel daha iyi olabilir ve olacakta, hak hukuk değil doğru tektir senin benim değil kötü şiir yoktur saçma sapan şiir yoktur her şiir güzeldir anlayana anlayabilene, sen bunu anlamışsın sadece bende görüşümü bildirdim, bildiriyorum, ben kimseye yaranmam etrafımda fazlası ile kız var konustugum kız çok

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

yetişemiyorum hatta güzel insanız vesselam sevenimiz çok çok şükür hataları görmemek değil sen hataları görmüşsün kardeş bende güzellikleri sen kusur ararsın ben kusurda gizli güzelliği çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer gorebilene özeldir kardeş gorebilene sen görmüyorsan senin sorunun ben gördüm, ben Allah rızası için yazarım ve insanları incitmekten kirmaktan kaçarım kardeş, kusur gormem, insanlar incinsin istmemem, kim bir müslümanın kusurunu örterse Allah ta kıyamet günü onun bir kusurunu örter, benim ne olduğumu seninde ne olduğunu niye yazdığını niye yazdığımı Allah bilir sen gibi art niyetliler anlamasada olur, o anlamıştır, edebini bozarsan bozdugun kadar bozarim, gizli kalmış değil çok güzel küfür de ederim gerekirse camide bile ederim hakedene hakkını veririm, dilenciligin sanal şekli seni, art niyetli çıkarcı saygisiz, duygusuz birinden ne beklenir hadi bakalım

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

sen tipik bir semte yeni gelmiş orda yer edinmeye çalışan herşeye heryere zıplamaya çalışan asalak çocuklar vardır ya aynisin herkesin yorumunda sen varsın sen trollmüsün amacın ne Allah kitap dersin sadece sen mı biliyorsun herşeyi bırak bu copte güzellik goruyorum işlerini sen daha tek başına ayakkabını bile bağlanmasını bilmiyorsundur tahmin ediyorum ki seni köyüne bile almıyorlardır şimdi git kendi çöplüğünde güzelliklerini yaşa ama dışarı çıkarken de bir banyo yap parfüm şık ortalık leş gibi kokmasin

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

2 yorum yapalim dedik senin gibi troll ile uğraşıyorum can sıkıntısı yapma r

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

bekle sıra ile yazıyorum al ben buyum bunları çeyreği bile olamaz www.youtube.com/channel/UCnP20z40_4iLumTHN2KmWaw

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

senin ne olduğun ya da kim olduğun beni zerre kadar alakadar etmiyor kendini kanıtlama gereği neden duyuyorsun benim yorum sayfamda kirlilikten​ öteye birşey değilsin bekle sıra ile yazıyorum peh peh önemli şahsiyet kendini fasulye gibi nimet mı zannediyorsun sen bu sayfa da dilediğin kadar haklı olsanda ki zaten degilsin haksız durumda oluyorsun çok ince düşünüyorsun ya benim hakkımı gasp ediyorsun kul hakkına girer beni kötü düşünceye teşvik ettin bütün günahı senin boynuna

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

Art niyetli olduğunu söylemiştim ve önyargilisin, ben yer edinmem herkes benim yanımda yer edinir ben merkezim her benim etrafımda toplanır o kadar kalabalikki bunalıyorum bazen her telden insanlar var etrafımda cami cemaati menzil serseri dinsiz çocuk genç yaşlı kimseyi ayirt etmem inanmayanlari sevmem ama onlarada kötü laf etmem, ben zillamayi atlamayı tırmanmayı çok severim videom var linkte verdim izle semtin hızlısiiii abiisiyiz, abilerimizi bilir saygı da kusur etmez kardeşlerimizi de koruruz, asalak çocuk gibisin haklısın söylemene gerek yoktu bunu anlamıştım ben

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

herkesin yorumunda olabilirim olmayabilir bu benim canım nasıl isterse öyle yaparım, Trol değil Allah rızası için yazarım trole trol ile karşılık veririm belli olmaz, Allah Kitap derim şarkı da söylerim şiir de okurum mevzu da yaparım jilette çekerim her türlü ortama da girerim, savcılıkta da dosyalarım var Allah kitap diyoruz diye mazlum mı olucaz bizde ki iman gücü, bilegim de sağlamdir çenem kadar, ben değil sen birak bu art niyetli ön yargili yorumlarını çok şükür elimden her iş gelir yanlış kapıya çattın kendin yapamıyorsun diye herkesi kendin gibi sanma, bilgisayarcı dukkanim vardı A dan Z ye bilgisayar tamirini bilirim bisiklet ve scooter motorsiklet tamiri bakımı yaparım elektirik arızası bulur

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

tamir ederim her türlü hat çekerim şifon musluk tamiri yaparım gardolap proje çizerim, gardolap montajı yaparım, güzel söz yazar siir okurum 40 hadis esmaul Hüsna 32 farz dini bilgi sual cevap 50 tane peygamber hayatları bilirim bildiklerimi öğretirim herkesin yardımına kosarim herkes tarafından sevilirim babamı hiç görmedim 10 seneden fazla oldu çalışıyorum aileme bakıyorum sorumluluk sahibi biriyim senin gibilerinin de çok güzel haddini bildiririm şimdilik aklımda olanlar bunlar köye gitmem yerim yurdum burası cagiranlar çok gece gündüz çalıştığım için tatil yapamıyorum ev kredim var aileme bakıyorum, benim bulunduğum yer yeryüzünde ki cennet çöplükte olan sensin kokuttun kardeş, bizde gül kokusu var da senin gibilerine layık değil canını sıkan senin art niyetin ön yargıin onlar canını sıkıyor ben trol yapmam Allah rızası için konuşurum bildigimi derim insanlara yardımcı olurum moral veririm moral bozanlarin da moralini bozarim. nokta

Yorumla
    • By_1903
      By_1903
      +1 yıl

sen normal mesaja bir gel hele şu işi bitirelim böyle burda zırt pırt olmayacak cevap verirsin umarım

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

o zaman boş konuşma yok ayakkabı baglayamaz yok falan filan yaptıklarımi yaprak görelim boş insan kirlilik yapan sensin ve senin gibiler bu sayfada bu soruda, yazdım kardeş yazdım al ağzının payını, fasulye olsan çöpe atmazdim seni çöp kirlenir direk WC ye, önce düşünürüm evet güzel bakar güzel görürüm kul hakkı nedir iyi bilirim, en azından senden iyi bilirim, amin inşaAllah 😂😂😂

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

benim kimseden çekindiğim birşey yok buyur herşeyim ortada buraya yaz herkes görsün

Yorumla
  • yorek
    yorek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

Daha önceden o şiiri okuyan veya şiirin şairi tarafından dinlenip okumak daha iyi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

daha önce okuyan var mı bilmiyorum. amatör bir şairin şiiri. yorum i. in teşekkür ederim.

Yorumla
  • ŁØらŤ_
    ŁØらŤ_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Yarıda kapadım , baskı yok , vurgu yok. Renk yok. Bence şiir okumamalısın

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) keşke sonuna kadar sabredebilseydin.
      zahmet edip açtığın için yorum yaptığın için teşekkür ederim.
      ama şiir okumaya devam vazgeçmek yok...

Yorumla
  • DiegoDemario
    DiegoDemario Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Bu şiirden sonra şairlik atılımına başlayabilirsin :D

1
    0 Yorumla
  • GreeyWoLF
    GreeyWoLF Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Güzel. Biraz daha canlı okumalısın, boğuklukta olmazsa tamamdır.

1
    0 Yorumla
  • isminame5454
    isminame5454 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

duygulu okunmali iste

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dinledin mi nasıl olmuş.

Yorumla
    • isminame5454
      isminame5454
      +1 yıl

muzigi bekleme okurken o aksin sen normal oku onu bekledigim durdugun cok belli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

video çekimi bu , müziği sonradan yükledim. nasıl denk geldi ise öyle ayarlama yapılmadı.

Yorumla
    • isminame5454
      isminame5454
      +1 yıl

peki

Yorumla
  • DragonSlayer
    DragonSlayer Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

biride bana şiir okumadı ellam :))

1
    0 Yorumla
  • Virginbloods
    Virginbloods Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İyi okumuşsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekürler.

Yorumla
  • KüfürbazHanım
    KüfürbazHanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Beğenmedim

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne eksik peki. neden beğenmedin.

Yorumla
    • KüfürbazHanım
      KüfürbazHanım
      +1 yıl

Düz yazı gibi okuyorsun

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

bende yorumunu beğenmedim art niyetli geldi @KüfürbazHanım sen hiç şiir aldın mı ki ne anlarsın şiirden her şiir güzeldir okuyabilene anlayabilene kötü şiir yoktur olamazda sesi çok güzel nokta

Yorumla
    • KüfürbazHanım
      KüfürbazHanım
      +1 yıl

@Duygusal-Prens tamam

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

@KüfürbazHanim kabaligim için özür dilerim, anlayışınız için de teşekkür ederim 😊Mutlu günler

Yorumla
    • KüfürbazHanım
      KüfürbazHanım
      +1 yıl

@Duygusal-Prens saol

Yorumla
    • Duygusal-Prens
      Duygusal-Prens
      +1 yıl

Sende sağol kardeşim 😊

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Şiir nasıl okunmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şiir kitabı nasıl okunmalı? 11 cevap verildi
Şiir nasıl yazılır? 4 cevap verildi
Şiir nasıl yazılır? 2 cevap verildi
Nasıl şiir, nasıl okumuşum? 6 cevap verildi
Yazdığım şiir nasıl? 13 cevap verildi
Nasıl şiir yazmışım? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨