Merhaba müzik dinlemeyi çok seven bir insanım ve bu yüzden kulaklık kulağımdan düşmez yeni bir kulaklık almak istiyorum kulak içi tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kulak içi kulaklık önerisi verir misiniz?Kulak içi kulaklık
Tam olarak bütçeni bilemediğim için sana markalardan birkaç tanesini önerebilirim. Tavsiye edeceğim markaların hepsi büyük ve güvenilir markalar yani aldıktan sonra performans veya başka bir açıdan problem yaşayacağını düşünmüyorum. Herhangi bir problem yaşasan bile anında telafi edecek firmalar.
Kulak içi kulaklık tavsiyeleri
Sennheiser
1945 yılından beri aktif olarak faaliyetine devam eden Almanya merkezli şirket Sennheiser, her fiyatta kulaklıklar üretiyor. Hem kulak üstü hem kulak içi kulaklıklarını rahatlıkla kullanabilirsin. Kulak içi serisi olarak Sennheiser CX serisine bakıp sana en uygun olanı alabilirsin.
Sennheiser kulak içi kulaklık
Beats By Dr Dre
Son birkaç yıldır adını çok duyuran Beats, Rapçi bir müzik yapımcısının ürünü fakat bütün dünyada çok beğenildi ve inanılmaz satış rakamlarına ulaştı. 2014 yılında ise Apple bünyesine girdi. Böylece Beats, Apple kalitesinin gücünü de almış oldu. Bu markada da BeatsX veya urBeats3 modellerine bakabilirsin.
Beats kulak içi kulaklık
Sony
Önerdiğim diğer markalara göre daha çok fiyat segmentinde kulak içi kulaklık modeli bulabileceğin bir marka. Kalite konusunda hiçbir şüphen olmasın, yıllarca kullanan tanıdıklarım var ve hepsi gayet memnun kaldılar kulaklıklarından. Bu markada ise Sony MDR serisine bakabilirsin.
Ses kalitesi çok yüksek zaten 70 tl ye almıştım ama sanki müziğin içindesin. Bass desen tizz desen kalite akıyor dışardaki sesi yansıtmıyor, bu arada telefon markası da önemli bende android varken kullanırdım o kulaklığı apple uyumlu kulaklığı var mı bilmem ama kalite sıkıntısı Yok yani. Bass markası zaten istersen araştırabilirsin..
Razer hammerhead pro veya urbanears in butcene gore olam modellerine bakabilirsin sennheiser var o cok pahali ama bulursan butcene gore yine oda efsane bir kulakliktir aklima birde pioneer geliyor oda cok kalitelidir yine butcene gore uygun biseyler cikar ordan da
fazla pahalisina gerek yok ben Şu an lg kulakligini kullaniyorum aratmadi baska kulaklik ama temizlerken bozdum azicik bass ses bozuklugu falan degistirmem gerekti
Nasil temizledin de bozuldu bende de var lg g3 kulakligi ben silikonlari cikartip yikiyodum sadece. Bu saydiklarim arasinda illaki butcene uygun bulursun ozellikler urbanears ve pioneer tam fiyat performans urunu zaten alipta memnun olmayan duymadim herkesedd onerdim
Sennheiser kullanmadim ama saydiklarim arasinda ilk tercih edilebilecek marka cunku olumsuz yorumu yok hic sennheiser cx 300 II precision modeline bak bir 169 tlye gordum az once
Oralardan ne aliyon be haci git bayiden al bisey yap gittigidiyor nedir 😄 arada oluyor oyle basiretsiz hareketler bende bilgisayari toplattigim yerde kaziklandim sayilir adamlar hdd nin vidalarini eksik takmislar calisirken sallana sallana bozuldu halbuki farkederim cunku cok ses cikartan bir durum o ama iste o paranin cikacagi varmis yeni hdd aldim onlarin yuzunden
Apple ın kulaklığı çok gzl dicem de biri altta demiş android kullanıyormuşsun o zmn ne diyim telefonculardaki şu 5₺ olan kulaklıklardan al 😂 Ya da telefonu değiş jdjsjs
simdi ios sever arkadasim ben sevmiyorum iphonu e haliyle kulakliginida sevmem :) ama hakkini yemeyeyim iphone 7 plus almayi dusunmedim degil guzel telefondu ama yabanci geliyor telefon
iphone marka olarak pek haz etmiyorum hep android kullandim o sebeple kulakliginida haliyle kulanma firsatim olmafi lg kulakligi kullaniyorum g4 ile gelen
kullandigim kulaklik cok gzl zaten ama temizlerken hani icinde yuvarlak bir yer varya ordan bir parcasini cikardim basslar cok orantisiz bazen tizz sesler falan geliyor o yuzden mecburi
En İyi Cevaplar