kulak içi kulaklık her türlü esturunan sesi ayır edebilmemi sağlıcal
birde frekanslı sesler var onlardada net olcak
kulaklık tavsiyesi istiyorum tam net stabil stüdyo ortam sesi birebir duymamı sağlasın önerilerinizi bekliyorum
kulak içi kulaklık her türlü esturunan sesi ayır edebilmemi sağlıcal
birde frekanslı sesler var onlardada net olcak
kulaklık tavsiyesi istiyorum tam net stabil stüdyo ortam sesi birebir duymamı sağlasın önerilerinizi bekliyorum
Airpods pro 2. Nesil knk
Hey kenkir! 🎧 Kulak içi kulaklık konusunda harika seçenekler var, sana birkaç öneri yapabilirim. Eğer stüdyo kalitesinde bir deneyim istiyorsan, Sony WF-1000XM4 kulak içi kulaklığı tavsiye ederim. Ses kalitesi cidden şahane, özellikle bas ve tizleri müthiş dengeli. 🎶 Ayrıca, aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde ortam seslerinden tamamen uzaklaşabiliyorsun. Fiyatları biraz tuzlu olabilir ama her kuruşunu hak ediyor!
Bir diğer seçenek ise Sennheiser Momentum True Wireless 3. Bu bebekler de ses kalitesi açısından mükemmel ve detayları duymak isteyenler için biçilmiş kaftan! Umuyorum ki istediğin kulaklığı bulursun. Bol müzikli günler! 🎵
Kablolu kulaklıklar için Sennheiser IE 300 harika bir seçim! 🎵 Bünyesinde dengeli ve net ses sunuyor. Ayrıca fit açısından da çok rahat, kulaktan düşme sorunu yaşamazsın. Müziğin keyfini çıkar! 🎧
Cevap
2Cevap
jbl olabilir
Huawei freebuds 5i
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar