Tamam üvey kızı manevi oğlu vs. var ama kendi öz çocukları neden olmadı? Doktor Rıza Nur hatıralarına bakıp karar verecek değilim çünkü gay olduğunu söylüyor kötü şeylerden bahsediyor. Kısır desen öyle biride değil. Bir sevgilisi Fikriye adlı kız hamileyken intihar etmiş. Bir söylentiye göre arkasında Cumhuriyeti ve değerlerini yaşatmak için bu kararı almış. Bazı görüşlere göre kendini ölümsüzleştirmek için böyle bir adım atmış. Sizce bir başına ölmesinin sebebi nedir?
Latife hanımin gördüğü bir takım olaylardan etkilenerek ayrıldığı da söyleniyor. Hatta günlük tuttuğu ve dönemin genelkurmay başkanının el koyduğu da. Çok şey söyleniyor lakin oydu buydu önemli değil. Komutan ve liderlik vasıflari oldukça fazla bu yüzden saygı duyuyorum. Kemalistlerin tapındığı ilah derecesine koyduğu atatürkten de nefret ediyorum. O da insandı sonuçta hatalarını görüp yaptıklariyla sevmek lazım. Hemen baban kim bilmezdin soysuz diyenlerin anneleri ülkeye düşman girdiğinde herhalde direk bacaklarını ayırmis yoksa başka mantıklı bir açıklaması olamaz boyle demelerinin
Ülkeye düşman girdiğinde Türk kadınları bacaklarını ayırıyor demişsin başka mantıklı açıklaması olamaz demişsin. Utanmaz haysiyetsiz sen Türk kadına hakaret edemezsin İzmir'den Afyon'a kadar yunan mezalimine ugradı bu halk tecavüzler katliyamlar Senin Irkının ne olduğunu belli değil anlaşılan. Sen Türk kadınlarına laf edemezsin Atatürk'e de laf edemezsin ağzını sonuna kadar yırtarız senin Sen nerede yaşıyorsun sen haddini bil Biz Türküz burası Türkiye. Ülkemizde İzmir'de Batı Anadolu'da Yunan işgaline uğramış 3 yıl boyunca tecavüze uğramış yakılarak öldürülmüş Türk kadınımıza Türk çocuğumuza yiğitlerimize boynunu ellerimizle koparıp ayırırız haddini bil. Bu ülke türklerindir sizin gibi Türkçe Türk olmayanlar buralarda hakaret edemez. Atatürkçülük CHP değildir. Atatürk gerçek türk'tür ve Türklüğü araştırmıştır Biz Arap değiliz Avrupalı da değiliz Yaşasın Türk Birliği. Senin dilini koparıp müsait yerine tıkarlar haddini bil.
Bilerek yapmadi. Düşman seni yakalasa öldürür bitti. Ama cocugunu kacirip tehditler etse seni eline almis olur. Uyanik adamdı , o savaşciydi herzaman ölebilecegini biliyordu. Velev ki gaydi , o gay haliyle memleket kuran adamin eli öpülür.
6
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
gay olması korkunç olurdu öyle birşey düşünmek istemiyorum. ama dediğin çok saçma çünkü stalinin oğlu çavuşluk yaparken hitlerin ordusuna esir düşmüştü. Oğlun bizde falan esirleri verin dediklerinde stalin bir çavuşa bir çavuş takas edilir diyerek reddetmişti. Almanlar işkenceyle öldürüp sergilemiş göndermişlerdi. Atatürk stalin kadar olamayacakmıydı?
Atatürk vijdanliydi. Stalin le atatürkü bir tutma. Stalin komünist olarak yola cikip diktatör oldu. Güçlendikce evladindan vazgeçecek kadar oldu.. Ha belkide vatani icin bu fedakarlıgi yaptı. İçi nasil yanmıştir bilemezsin evladin yoksa. Benim oglum parkta bisikletten düşünce taşa gicik oluyorum mesela..
@Lordword Nerden biliyon belki sakladı , belkide bilerek yapmadi. Gay bile. olsa vatan kurmuş sen ne kurdun klavye delikanlisi. Savaş ciksa ananin arkasina saklancan Atatürke laf söylüyor..
sen koskaca Atatürk'e nasıl gay dersin ayıptır yasaktır gotunu kurtardı bayrağa bak utan edepsiz çocuğu olmuyo diye illaki gay mı olucak ne kadar ağır laflar birte Türk olucan belki senin ne olduğun iplisss
Ne alaka ataturkun cucuguda var karisida var biraz arastirin kendisi vefatindan sonra oglunu padisah ilan ederler diye ailesini saklamistir kaynaklardan. Ama arastirirsan ogrenebilirsin
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
öyle bir çocuğu olsaydı çoktan chp başına getirilmişti.
yani mantıklı şekilde düşününce ülke tehlikede deyip geçerdi chp nin başına. Öyle bişey olsaydı bile biri demezse biri derdi, ısmet ınönünun bile çocuğu olduysa ve meydandaysa demek ki bizimkinin yok çocuğu
En İyi Cevaplar