Şu zamana kadar öyle derinden bir duygu seli yaşadığım kitap okudum diyemem daha doğrusu kitapları bu şekilde yani duygusal seviyesine göre okumuyorum belki de buygun yüzdendir. Zaten vıcık vıcık duygusal kurgular bana göre değil. İşin teknik ve yazım kısmı kaliteli, öyküsü sürükleyici, anlamsal açıdan kesif anlatımlar bekliyorum okuduklarımdan...
dönemin şartlarını, aziz türk milletinin fedakarlıklarını, aziz şehit ve gazilerimizi, vatan savunmasını okurken duygulandığım kadar başka bir kitap duygulandıramaz sanırım.
Normalde bir oda folusu kitabim var fakat okuyor musun desen, hayır derim. Sebebi çok fazla duygusalım ve psikolojik etki yaratıyor bende. Kafama taktım mı kurtulamıyorum.
Ben kitap anlatamıyorum spoiler veririm gibi geliyor. Ama madem ee, az daha açayım. Kadın kanseri atlatmaya çalışan bir kadın, adam ise bipoların iki ucu arasında debelenen bir adam. Bunların hayatı işte.
Konuyu anlatırken giriş gelişme yapacaksın. Gelişmede tam heyecanlı yerde kesecen ve gel de okuma diyip göz kırpcan😄 Eğer asıl önemli yeri anlatırsan kişinin kafasında soru işareti kalmaz ve gidişat ve sonuç kafasında oturur merakı azalır :) Kitap satın alırken de böyle değil mi zaten, arka kapağı okursun hikayeden etkilenirsen alırsın. Yani bende öyle. Hâlâ yeterli bilgi alamadım ama neyse sorun değil 😄
Hı yazmışsın ayrıntıyı. Kitap iki hasta ve birbiri ile alakası olmayan kişilerin hayata tutunmaya çabalayışını anlatan bir roman, anladığım kadarıyla :)
Yok ben kalbimin seçtiği kitabı alıyorum arka kapağı okumam çok 😄 madem öyle o zaman buyur;
Kendi kurallarını koyan bir aşkın inanılmaz hikâyesi...
'Her evlilik bir danstır lucy. Bazen komplike, bazen sevgi dolu, çoğu zamansa olaysız. Ama Mickey'le dansınız kırık camlar üzerinde gibi olacak. Acı verecek. Ve sen, ne acıdan kaçabileceksin, ne de bir sonraki adımda canının daha az acıması için ona daha sıkı tutunup az camlı bir yere ilerleyebileceksin...'
21 yaşındaki Lucy, Mickey'le karşılaştığında Mickey'nin kendisi gibi sorunlarla boğuştuğundan habersizdi. Lucy ailesinden miras kalan kanser ile Mickey'e ise annesinden miras kalan bipolar bozukluğu ile boğuşmak zorundadır.
Sıradışı bir evliliğin yalın bir portresi... Kırık Camlar Üzerinde Dans, okuru insan kalbinin derinliklerinde unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.
En İyi Cevaplar