Her biri çıkardığı kitaplarla bize Aşkı anlattı. kiminde var olan acı kazandı, kiminde mutluluk.
Serkan Özel
Kahraman Tazeoğlu
Ahmet Batman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lisede okumuşluğum var bunları (Kahraman tazeoğlu) o zaman tabi yeni yeni çıkıyor, bir kitabı çok hoşuma gitmişti, ama şimdi bu tarz kitapları okuyamıyorum, edebiyat bunlar yüzünden buluğ çağını yaşıyor :(
Bana göre bir yazar tanındıktan sonra samimiyetinden uzaklaşıyor. kahramanan tazeoğlu son yıllarda o kadar çok kitap çıkardı ki; artık klişeleşmeye başladı. edebiyatın sadece aşktan ibaret olduğunu düşünen bir topluma aşk acılı kitaplar yazılması ve bunların en çok satanlar listesinde yer alması işin özeti aslında.
Arz talep meselesi. Halkın bilmek istediği tek şey ya siyaset ya gönül işleri, ama edebiyat tüccarı olanlar sadece bunu sürdürüyor. Diğerlerinin derdi bu değil, ki asıl okunmaya değenler onlar.
Bunu anket olarak değil de soru olarak sorsaydın daha iyi olurdu.
Sanırım haklısın.
Stephen King , Patrica Higsmith , José Rodrigues dos Santos. Kusura bakmayın bahsettiğiniz yazarları tanımıyorum.
Stephan king disinda digerlerini tanimiyorum. Bunlarda deneme turunde yazan yazarlar.
Peyami safha halide edip adıvar Hamdullah suphi Tanrıöver Yakup kadri karesi vs vs
Cevap
10Cevap
yeni yazalari cok tanimam ben daima Nazim Hikmetciyim 😎
Bekliyorum
Öyle bir havada gel ki,
Vazgeçmek mümkün olmasın.
Orhan veli/davet (tavsiye ederim kitabını)
Şaka gibi.
Bu yazarların mı kalemi güçlü?
Türkiye'de ki genç kitlenin takip ettiği yazarlar. geneli ele alırsak daha iyi yazarlar da var elbet.
Çoğunluk her zaman doğrucu değildir.
Sorunun en güzel yorumu. :)
@HaksizAdam Teşekkürler abi:)
hikaye dediysen Ömer seyfettin var
roman dersen Atsız
ama bunlar onların seviyesinde değil karşılaştırmak ustalara hakarettir
Turk yazarlarini bilmiorum tarzim patrica cornwell, kathy reichs, jean chrs. grange
Hiçbiri değil benim için.
Daha iyileri var. Serkan Özeli ise hiç duymadım.
hayat bir hikayedir yazarı da insan, mürekkebi denizler, kalemi ağaçlar, kağıdı topraklar...
Bunlar dışında görüş belirtebiliyor muyuz? Oğuz Atay...
Yorum bölümünde belirtebilirsin. Oğuz atay aforizmalarını sevdiğim bir yazar..
Hiçbiri. Bunlar sadece güncel kalemler. 10 yıl sonra hatırlanmayacaklar bile.
Fransız yazar Viktor Hugo dedim.
Efsanevi yazarlardan birisi.
Ahmet Batman gerçekten iyi
Bunlardan biri değil.
ihsan oktay anar okuyun gençler
Yerli yazarlar hoşuma gitmiyor
Mustafa Kutlu
Sabahattin Ali
C hiçbiri
Sabahattin Ali
Elif Şafak
Ahmet Batman ♡