Bazı şarkılar var ki, iki türlü de dokunabiliyor insana... Fakat şarkı da ağır basan bir taraf vardır ki o taraf daha çok etkiler insanı. O yüzden siz, dinlediğiniz bir şarkı da ilk dikkat ettiğiniz şey şarkının sözlerimi yoksa müziği midir? Müziğini beğenmediğiniz ama sözlerini beğendiğiniz bir şarkıyı dinleyebilir misiniz? Ya da sözlerini beğenmediğiniz ama müziğini beğendiğiniz bir şarkıyı dinleyebilir misiniz? #BirTutamAşkk #Sözvemüzik
Dinlediğiniz şarkılarda müziğe mi yoksa sözlerine mi odaklanırsınız?
Öyle şarkılar varki kendini o şarkının akışına bırakırsın seni zaten götürür götüreceği yere ne söylediğini değil nasıl söylediğini önemsersin sadece... sekil 1 deki gibi...
Müziğe, orkestrada çalan 10 larca enstrumandan o araya 3- 5 sanıyeliğne bile giren akustik ya da elektro gitar sesinin hatrına bir şarkıyı binlerce kez dinleyebilirim. Ama çalan müzisyen bana onu hissettirmesi gerekiyor.
sözlerine esas ama yabanci şarkilari dinlerken ritme bakarim o zamanki ruh halima bakar yani çunku anlamadiğimdan oyle yoksa onlarinda sözlerine dikkat ederdim
יⓩⓘⓗⓑⓐ י Sözleri çok anlamlı ve derinlerde körelmiş bilenmeyi bekleyen, gün ışığına hasret kalmış, bir damla suyu özlemiş bir gül gibi o duygumu bulmama/hisstememe ve dışarı vurmama yardım ediyor
En İyi Cevaplar