AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Muslumanlarin namaz kilmasini yasaklayan kedi kopek yiyen cinin nesini seveyim.
Canlı canlı köpekleri pişiren Çin'den bahsediyoruz. Sevmem.
Tatlılari güzel ama normal yemekleri cok tatsiz tutsuz yaa😕
evet politikası gayet iyi , suriyeye askeri destek vereceğini açıklamış.
Seviyorumda sevmiyorumda mesela mutfağı benden uzak olsun.
Hayır sevmiyorum, köpeklere hayvanlara ve insanlara karşı çok VAHŞİ ler!
Git git ayni gun geri doneceksin herseyleri pis canm havalari bile herseyleri
Amasrada cinli muhendisler mi ne varmis. Sokak kedisi kalmadi diyorlae:-)
Kür Şad ' ta sever idi. 40 kişilik bir ziyaret grubuyla çin sarayına gittiydi bir ara
Çin çok tehlikeli bir ülke olmak ile beraber Çin'de birisi size iftira atsa ülkerin dış işleri bakanlıklarının girişimi yetersiz kalmaktadır
Sevmiyorum, sushisini seviyorum başka da sevmiyorum.
sushi japonyanın yemeği
bu köpekleri nasıl seveyim?
https://www.youtube.com/watch?v=REFlDO4mx0cYok be.. Gelenekleri görenekleri fazla ters. Asya ülkeleri içerisinde en samimi gelen Kore.
Çin sana ne verdi de,
Beynini aklini zihnini igdis etti böyle yavrum?
Kültürünü de mutfağını da insanlarını da sevmem. Çin demek benim için Doğu Türkistan zulmü demek.
Yulin Festivali denen canilik yüzünden Çin'den, Kurban Bayramı denen canilik yüzünden Türkiye'den ve dünyanın neresinde hayvan katliamının kutlandığı yer varsa oradan nefret ediyorum.
Sevmiyorum,, ihanet , pislik hep onlarda, ırkçı insanlar ,,
Çini seviyorumda mutfağını pek sevmiyorum yemediği şey yok nerdeyse çinlilerin :/
Hayır sevmiyorum. Ülke güzel bir ülke olsada yemekleri, insanları bana çok itici geliyor
hiç sevmiyorum çinlileri, atalarını da sevmezdim zaten
Çindeki azınlık toplumları çok seviyorum, Mosuolar gibi.
Gittim ben cokta sevdim. Insanlari cok cana yakin. Ama yemekleri icin aynı seyi söyleyemicem.
On yargim atalarimin düşman olmasından dolayı ve insanca faaliyetlerinin yetersiz olmasındandır
Temiz hava yok bir kere be orda her yerde kimyasal atıklar nasıl seviyorsunuz bu komunistliği çini anlmş deilim
Sevmiyorum çok merhametsizler bitane adam kavga sırasında bebeği fırlatıyodu lan bebek fırlatılır mı adam fırlattı
Benide japonyaya birakirmisin bende japon hayranıyım hergun google earth'dan bakiyorumn😀😀 mutlu oluyorum
Ne yemeğini severim ne kültürünü ne de insanlarını Asyada ilgimi çeken iki ülke var oda japonya ile güney kore
Doğu Türkistandakiler ara ara zulüm görürken ve Bilge Kagan'ın abidelerdeki uyarıları biliniyorken Çin'i sevmem düşünülmesin
yulin gibi bir festival düzenleyen kültürü sevmiyorum onun dışında genel olarak her cesit insani severim
Çini severim sevmek içinde hepsi bir sebebiyet taşıyor
1.5 milyar insandan dünyaya ne fayda gelmişki. toptan yakılası bir millet...
Cenin yediklerini duyduğuödan beri bir ön yargım var ne yalan söyliyim
hiç ilgimi çekmedi kedi köpek böcek yiyen çekik gözlü insanlar
ben japon severim çine karşı nötrüm ya da birazcık sevmeme durumu var :D
Ya bırak allah askina ya cinin kültürü mutfağı sevilir mi ya..
Bence asıl soru ; Çinliler şeftali seviyor mu? olmalıydı
#drseftalettin ♥
Şey ııı,,,,, ben yeniyim :( de...
hazır girmişken EİG yi bana verseniz :) :)
En fazla dolar çinde olduğu halde neden kendi para değerini yükseltmiyor
Hollandada bir çin yemeği yemiştim mükemmeldiii keşke bulabilsem yapan birilerini ya
alayının anasını avradını soyunu sopunu yedi ceddini öpeyim onların..
Hiç sevmiyorum her boku
Teknoloji gibi şeyleri hep
Bu bunlar yapıyor
Adam her şeye el atmış
Çini severim ama çinliler beş para etmez bizim kültürümüzün yanından bile geçemez...
Sevmiyorum. Çinlilerle Hintliler olmasa belki dünya daha güzel olurdu
Çinliler ve hintliler olmasaydı ne bilim ne teknoloji gelişirdi. Ortadoğu olmasaydı dünya daha güzel bir yer olurdu.
@Filmseverrr sence ortadoğu kaynaklı mı oradaki olaylar hep emperyalizmin senaryosunu yazdığı bir savaş zinciri
@Filmseverrr İnsan nüfusu ne kadar fazlaysa o kadar açlık ve sefalet olacak. Hintlilerle Çinlileri çıkar, dünyada 4 milyar falan insan olurdu.
Nüfusla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sömürgecileri ve yobazları çıkardıktan sonra isterse 20 milyar olsun dünya nüfusu farketmez.
@Filmseverrr dünyanın bir yiyecek içecek potansiyeli vardır. şu an yapay yiyecek üzerinde düşünüyorlar, bu bile felakete gidiş demek. Nüfus arttıkça durum kötüleşicek.
Araplarda olmasa cok güzel olurdu
@SedoLii-_2 açıkçası ben hintlilerin yazılımlara, matematiğe, astronomiye, Mühendisliğe, sinemaya ve müziğe kattıklarını seviyorum. Çok sömürülmüş, yokluk var ama dünyanın en hızlı gelişen ekonomilerinden birisi. Aynı şey çinliler için de geçerli. Teknoloji devi. Ve inanılmaz zekiler bu 2 millet de. Bence kesinlikle gerekliler dünyaya.
@Filmseverrr Çinliler yüzünden piyasada orjinal mal bulamıyoruz. Herşeyin sahtesini üretiyorlar. Ayrıca büyük yabancı şirketler bir çekilsinler Hindistan ve Çin'den bak bakalım ortada bir gelişim kalıyor mu.
Bir araştırmanı tavsiye ederim. Büyğk şirketler diyorsun. Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinin çoğunun en üst kademesinde hintliler var. Cidden çin deyince aklına çakma mal mı geliyor?😄😄 Fazla klasik cümleler bunlar. Neyse görüşünü anlamsız bulduğumu dile getirmek istemiştim. Ve getirdim. Sana iyi günler.
@Filmseverrr Sen topluluktan bireylere geçiş yaptın. Tartışılan konu genel, bireyler değil. Birey olarak analiz edecek olsak millet ayrımı doğru olmaz.
Dünyayı daha güzel hale getirmekten bahsediyorum ben. Hindistan'da insanlar bilinçsiz çoğalıyorlar aynı şekilde Bangladeş, Vietnam, Laos, Kamboca gibi ülkelerde de. Bu da dünyanın yiyecek ve su rezervlerinin azalmasına sebep olan bir durum. İnsan fazlalığı yakında dünyayı felakete götürecek. Zaten bu kadar yapay yiyecek üretiminin sebebi de bu.
Şu açıdan bak bir de, şu an Türkiye'nin nüfusu da 75 milyon değil 20 milyon olsaydı ne kadar yaşanabilir bir ülke olurdu?
Hiç sevmem Uygur Türklerin zulüm ediyorlar Asalik adamlar üç kuruşluk ticaret uğruna kardeşlerini sattılar
Doğu Türkistan ve Uygurda ırkdaşlarını katlettiği içindir belkide..
Senin gibileri anlayamıyorum. Gidin o halde bu ülkeden
Komünist devlet işte ama daha çok faşizme yaklaştı Uygur Türkleri ne yapılan zulüm ortada 1997 ve 2009 da yaşanan olaylar bunu gösteriyor
Çinde komünizm yok artık faşizm yükseliyor
Çekik gözlülerden bir korelileri birde japonları seviyorum.
Hayır sevmiyorum, köpek yeme festivallerini gördüğümden beri nefret ediyorum onlardan
Çin in köpekleri yiyip Uygur Türklerini katlediklerini de biliyor muydun?
Damak tadıma da kültürüme de uymaz ama insanları iyidir
Mutfagini seviyorum derken? Mutfak dekorlarini falan kastediyor olmalisin assdfff
çin mi en nefret ettiğim ülkelerden biri yahudiler gibi elimde olsa alayını yakarım
Doğmamış bebek eti yiyen türklere eziyetler yapan bir yeri seviyosun. İnsanlığından şüpheliyim.
Sevmiyorum onları uygur TÜRKlerine ne yaptıklarını gördün mü?
Çini sevmiyorum pek dunyada kuresel isinmanin ilerlemesini sagliyan adimlar atıyorlar
Çinlilerin en çok çekik gözlerini seviyorum. 😂😂😂😊😊😊
Hayır, ben Los encılıs'ın ışıklı caddelerini daha çok seviyorum.
Çinliler pis insanlardır. Gittigin ilk gün nefret edeceksin 😀
Evet💞
Bir kere çin yeni yılını katıldım çok güzeldi💃💃💃💃💃
Em sevmedigim millet. özellikle köpeklerin yendigo bir festival mi varmiş o haberden sonra nefret etmeye basladim