Açık liseyi erken bitirme yolu var mı?

Merhabalar. Açık liseye kayıt olacağım, ve araştırmalarıma göre 2.5 yıl deniliyor. Daha erken veya tam 2.5 yılda bitirebilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistemi hiç anlamıyorum. Alan, genel kültür çok karışık geliyor. Tek anladığım alan seçimi, liseden sonra öss düşünenler için olduğu ve açık lisenin daha uzun sürmesine sebep olduğu. Benim sadece lise diplomasına ihtiyacım var, PMYO için. Dediğim gibi tek hedef liseyi hemen bitirmek. Bunun içinde tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ders olarak ne seçmeliyim, genel kültür felan nedir . yardımcı olursanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar. Açık liseye kayıt olacağım, ve araştırmalarıma göre 2.5 yıl deniliyor. Daha erken veya tam 2.5 yılda bitirebilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistemi hiç anlamıyorum. Alan, genel kültür çok karışık geliyor. Tek anladığım alan seçimi, liseden sonra univ düşünenler için olduğu ve açık lisenin daha uzun sürmesine sebep olduğu. Benim sadece lise diplomasına ihtiyacım var, PMYO için.Bunun içinde tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ders olarak ne seçmeliyim, genel kültür felan nedir.
Açık liseyi erken bitirme yolu var mı?