Çello çalan var mı aranızda? Ne kafar sürede ögrenirim? Heves yaptım şimdi 😃

Her gün en az iki-üç saat çello çalışman gerekir. Zamanın varsa dene. Ama öyle iki günlüğüne heves ettiysen parana ve zamanına yazık. Hocanında emeğine..
Böyle bu hatunlar gibi çalışcaksan çal tabi en sevdiğim şey çello olur. :D
6 senede ogreniliyo kesin karar vermen gerek pahalli aynı zamanda da Nazlı keyfine diyecek yok ama ağzına siciyo
Cevap
14Cevap
enstrümanda öğrendim diye birşey yoktur. Her zaman gelişirsin. Matematik gibidir. Nasıl matematik öğrenirsin fakat hep gelişirsin bir sonu yoktursa enstrümanlarda öyledir.
Yaylı çalgılar inan resimde göründüğü gibi değil :D
Yine de güzeldir; enstruman satın almadan evvel eğitim alacağın yere enstruman kiralayabilir misin onu sor.
Enstürman çalmak iyi fikirdir. Karakter kişilik akıl gelişimi sağlar. Bakış açın daha da iyileşir.
Aga herşeyi anladım çal çal da resimlerdeki çıplak bayan ne alaka ya ya neyin kafasını yaşıyorsunuz çello üzerinden prim mi yapıcan
Kemancıyım ama cello nasıldır bilirim, en az düzgünce ve düzgün bir parçayı çalabilmek için 2 yıl gerek. Hevesten fazlası varsa başla hemen :)
Çello iyidir güzeldir ama senin gibi @mın oğullarının elinde dildo dan farkı olmaz. Bence sen git şişme kadın al o daha çok işine yarar
güzel bir fikir tatlım sen calarken bende dinlemek ısterım seni..
Senin için çalarımm 🎻😋
sevindim tsk ederim. ne zaman baslıyouz konserlere
O değilde ciplak ciplak komusun kızları 31 cektircen millete akşam akşam :D
çok uzun sürede öğrenirsin bence sen şimdilik keman öğren çelloyu sonraya bırak
guzel bir fantazi yapardik ;)
şu fotodan bile etkilenirler yapmayaydın
Hayır zaten fırsatım olsa piyano ogrenirim
Bu tip ile çalmayacağını bil de sonra başlarsın.
Şans işte, hiçbir konserde böylesi denk gelmedi :)
Celige bak birde
Cal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar