Öğrenır öğrenmez video atacagım sizeee :))
Klarnet çalmak istiyorum. Çok zor mu ?
Öğrenır öğrenmez video atacagım sizeee :))
hadi gacılar oturmaya mı geldiniz be yaaa göreyim kalçacıkları yandan yandan hadi bakem kızancıklar sizlerde kalkında gacılara eşlik edin be ya.. link
neden yapamayasın çalışırsan elbette yapablirsin...
Cesaretın ıcın cok tesekkur ederım :)
En azından deneyecegım ve calmayı basarabılırsem sızlerle mutlaka paylasacagım. :))
Bana inandıysan yapmam lazım o zaman çok zorlayacagım :) Aa çok tesekkur ederım bende cok severım kendılerını pek bı tatlılar onlarla buyumesemde arada gıdıyorum yanlarına vardır kanımda azıcıkta olsa ondandır :))
Şımarcam şimdi :))
çalarım dersen çalarsın
ay,çalabılır mıyım kı acaba,ben yapabılır mıyım kı dersen bir cacık olmaz haberın olsun...
hıc bırlesememıslerse sen olmazdın :) calarsın ya..
O anlamda degıl yanı babamla buyumedım uvey babamla buyudum :)) Ay cok heveslendım gece gece
Cevap
33Cevap
bence kesinlikle öğrenmelisin en sevdiğim seslerden biri klarnet sesidir
Bende bayılıyorum her sesını duydugumda tüylerım dıken dıken oluyo ürperiyorum çalmak çalarken kendımden gecmek ıstıyorum hatta :)
Mutlaka öğrenmelisin ülkede klarnet sanatına değer veren resmi sanatçımız pek yok yani Hüsnü Şenlendirici gibi.Kendini geliştirmek adına bu işi yapabilirsen eğer gerçekten iyi olur.Yetenek programalarına çıkarsan destekleriz işte :D
Suan bu gazla onu ogrenıp ustune pıyano ve kemanı bıle ogrenebılırım :D
hahahaha keman çalan çok var ya sen klarneti öğren youtubeye atarsın bir klarnet taksimi dinleriz hep aynılarını dinlemekten sıkıldım :D bende mızıka öğrenmek istiyorum yea :O
Anlastık o vakit :D Sende onu ögren belkı düet falan yaparız :D
Mızıkam var ama beceremiyorum ritim tutturmayı bir yerden sonra saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya kulak tırmalamaktan başka bir işe yaramıyorum ama öğrenebilirsem birgün söz :D
Ben küçükken pazardan aldıklarımla cok güzel melodıler cıkartıyordum bırtek ben begenıyordum ama olsun bır kısı bır ksııdır :D
O mavi ve kırmızı renklı mızıkaları bende biliyorum cocuklugumuz onlarla geçti plastıkdı :D ama bu bildiğin demir mızıka becercem birgün -_-
Hadı bakalım ıkımız ıcınde hayırlısı o zaman :))
Denemeden bilemezsin ama güzel ses çıkarması oldukça zormuş
Ondan korkuyorum cunku hevesım cabuk kırılıyo :(
Gidiyim dimi :)
Bi kaç kez gördüm sadece ve sanırım benı sevıyo ustune buda olursa ne çok sever degıl mı :)
her roman güzel çalar diye bir kural yokta belki yetenek vardır güzel göbekte atıyor musun ? ciddi soruyorm yalnız dalga falan geçmiyorum
Haklısın ama o yuzden dememıstım yanı övmek ıcın falan degıldı :) Roman havasnı tabı kı de cok ıyı oynarım :)
bi ben oynayamıorum yaa :D birde trakyalıyım roman değilimde beceremiyorum :D ondan sordum zaten nası oynuosun diye
Aslında cok kolay bılıyo musn kendını muzıgın rıtmıne bırakıyosun sadece :))
çalarsın yetenekler çalışmayla denemeyle ortaya çıkar.
Bencede oyle sadece bırazcık tesvık lazımdı bana oda sağolun sızler yardımcı oldunuz :)
klarnet çalmak istiyorsanız benden size tavsiye 600 650 tl cıvarında jameson sol klarnet bulun alın bundan fazla ısteyen olursa baska yere bakın ustasından ders alın bıde 1 2 yıl calanda klarnet dersı verıyor cunku bu da sızın uyanıklılıgınıza kalmıs artık bence heves etmıssen alıp denemelısın ama mutlaka kurs alman lazım yoksa ılk aldıgında ses bıle cıkaramıyorsun benım oldugu gıbı :) kımsenın hevesını kırmasına ızın verme kulagını kapat ve hayallerını gerceklestır tavsıye m
Klarnet ney ya.. Sen bence Saxafon Çal..:))
Gayet karizmatik bir çalgı bence ;)
Zmanla öğreniyosun yabancılık çekmezsin..
Bisiklete binmek gibi.. Zaten Eline aldınmı birdaha Bırakmak istemıyceksın :))
Müzik Mükemmel bişi :)
:D
ufff.. bayılırım :)) Bu adamda Profesyonel Saxafon Çalıyo.. Şarkıcı dıyıp Gecmıycen :)
sen böyle oyna yeter :D
Klarnet en zor çalgılardan biridir sesinin ve diaframının güçlü olması lazım ama imkansız değil öğrenip geliştirebilirsen kendini olur . Kimse anasının karnın dan üfleyerek çıkmadı :D
saksafon çalmak klarnetten daha kolay önce onla basla derim
bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp...çalanlar sütten çıkma akkaşıkmı canım :) çalarsın sen iste yeterki.usta birinden öğren.
Bir taraf Romansa bence sen zaten çalıyorsundur da haberin yok:D
Hahaha haklı olabılır o zaman ben hemen baslıyorum :D
Ya sus bak vallahı gece gece cıkıp kurs arayacagım sonra kurda kusa em olucam senın yuzunden :D
Merhaba bende klarnet çalmak istiyorum ama biliyorsun fiyat olarak çok pahalı yani yapabilir miyim yapamazsan boşa para vermek istemiyorum sen başarabildin mı ulasirsan sevinirim
klarnet çalabilmek için çok sert üflemek gerek.ve diyaframa çok hava doldurmak gerek..bir bayan için çok zordur.ama bir bayan çalamaz diye birşey yok istiyorsan başarabilrsin..
muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mecburdur. sen üfle biz peşindeyiz bea.
İyi bir nefes lazım nefes yoksa bosuna deneme çalamazsın.
Üflemeli çalgılar kolay öğrenilir..
tesekkur edeırmmmmmmm :))
üflemesi zaman alır ama çok değil istedikten sonra olur başarılar dilerim :)
Yapabilirsin tabikide. İnsan için hiçbirşey zor değildir ;)
ne anlama getirmek istiyorsun romanlarin daha da bir yetenegi varmis ? hem niye klarnet romanlara mi özgü bisey ... ?
yapabilrim dersen yaparsın.. çalanlardan farkı ne .. anne karnında öğrenilmiyor yaa =)
Hiç birleşmediyseler sen nasıl oldun?Öğrenirsin zorluk sadece gözünde büyüyen birşeydir
çalması cok kolay ama sesı cıkarmayı ogrenmek cok zor
Sol ( G ) klarnet mi , yoksa Si Bemol ( Bb ) mi çalmak istiyorsun ?
Sol
hüsnü şenlendiriciye mi özeniyon sen bakem zuhaha:D
nefesin kuvvetliyse çalabilirsin evet (: neden çalamıcaksın ki.
bence eline yakışmaz keman yad apiyanı ya da çello falan denesene
sana yardımcıı olabılır gercekten sol klarnet calıyorum
klarnet i bilmem ama ney' çalmayi denemelisin cok güzel sesi var. ama calmasi cok zor ne yazikki :/
klarneti hiç sevmem bence sana keman daha yakışır :)
bende hayranım nolursa olsun bir dene derim
Pekı son durumuda mutlaka bıldırıcem :)
istiyorsan hiç durma bile
Çok istiyorum hemde o sesı benı bıtırıyo :)
Çalarsın tabiki :)
Vallahışu andaha bı gaza geldım :))
Keman çal yav ben geç kaldım:(
Ama onu denedım boynumda sıkıntı var bıraz o yuzden yapamadım :(
bence duduk ya da balaban çalmalısın
abe kaynana ne yaptın bana :)
Hemen bir kursa gitmelisin :)
Hobi olacaksa neden olmasin
Çalarsın ya niye çalamayasın :)
çalışırsan çalarsın prensessss
Klarnet çalmayı bilmediğim için yardımcı olamadım
çookkkk zor