Gizli Üye(36-45)+1 yılyooo önde felan değil kitap okumak isteyen evdede okur, illa metroda ya da otobüste felan okuyor diye bu onları önde yapmaz. . hem bazı insanları yol tutar bu olan birşey. hatta geçen kafede kitap okuyan birini görünce; bu ne yaa dedim. düşünsene bir elinde kitap gürültülü bir ortamda açmışsın okuyo gözüküyorsun. amaç ne? ha şöyle olabilir, birşeyi bekliyodur felan hadi neyse bir nebze olsa kabul ama alışveriş yapıp gezmenin ortasında dur şu kafede oturayımda 10 sayfa kitap okuyayım demenin mantığını ben çözemiyorum. o gürültüde okuduklarını nasıl anlıyorlar oda tuhaf. bana çok doğal gelmiyor açıkcası bence yapmacık bir davranış. kitap okuyosun anladık, yaa yaaa evett eminim çok kültürlüsün, okuyacak başka yerde yok zaten tabiii :/
13 Yorumla- +1 yıl
Eminim her gün kitap okuyosundur :D
Cevap sahibi+1 yılbeğendiğim bir kitap olduğunda okuyorum elbette ama evde ya da hastanede nöbetteyken okuyorum ben gidip gösteriş yapma amaçlı kafede felan değil
- +1 yıl
:D :)
En İyi Cevaplar
+1 yılDikkat çekiyor muyuz bilmiyorum 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Benim dikkatimi çekiyor 'okumayanlar' senin çekiyormu bilmiyorum :D
- +1 yıl
Çekmiyor. 😀
Ben iyi kitap okurum ama gercekten metroda trende falan okunmuyor.. kitabi ozumsemek gerek.. o kalabalikta surekli dur kalklarda dikkati dagiliyor insanin.. belki sehirler arasi yolculukta.. bir onceki sayfayi sorsan bilmez cogu.. dostlar alisveriste gorsun aşki onlardaki..
10 Yorumla
Okuyanlar normal de... Okuyormuş gibi yapanların gerçekten ayrı bir havası var.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bencede :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılBen metroda ya da metrobuste okuyamiyorum malesef çünkü ayakta duruyorum kalabalık oluyor tıkış tıkış o yüzden. Ama kitap okuyan insan bence her zaman öndedir. En azından metroda insana hiçbir şey katmayan boş oyunlar oynamak yerine kitap okumak çok daha fazla faydali olacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum dobra yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim , ne demek. İnsan bir şeyler öğrenmeli. Zaman değerli. Arta kalan ufacık zamanı bile iyi değerlendirmeli. İyi akşamlar. Ben teşekkür ederim böyle güzel bir soru paylaştığınız için
+1 yılbenim çok dikkatimi çeker :D gidip tanışası geliyor insanın o derece :D bir çocuk vardı ayakta kitap okuyordu oturarak kitap okumayı anlarım ama ayakta kitap okuyorsa bir insan kitabın sonunu çok merak ederse okur bence insan diye düşünüyorum ben. okuduğum kitaba dikkat ettim bakim dedim. ahmet batman sabah uykum kitabını okuyordu :/ tamam kitap kitaptır da çok gereksiz bir kitap okuyor ya :/ ayrıca sırf cool olayım havasında olup kitap okuyam diyen gerzeklerde var onlarıda es geçmemek lazım.
10 Yorumla
+1 yılbence kitap sessiz sakin bir ortamda dikkatli bir şekilde okunmalı.. öyle metroda 5 10 dakka için kitap okumak çok mantıksız, insan okuduğunu anlmaz, kasmaya gerek yok bence..
13 Yorumlaİyide akşama kadar metroda iş gereği yolculuk yapanlarda bu söylediklerinize dahil mi?
- +1 yıl
evet.. o yorgunlukla bide kitap okuyasa hem kendine işkence etmiş olur hemde kitaba yazık eder
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
+1 yılTam bir ger. ri. ze. ka. li olduklarini dusunuyorum :) hicbir anlami yok "metroda" kitap okumanin anlami. Ben boyle dusunuyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
İyide niye yani kendin okuyamadığın için mi shshj
- +1 yıl
Okurum ama okumam ya :d
+1 yılben öndeyim çünkü onlar otobüste kitap okurken ben müzik dinliyorum onlar evinde ostura ostura tv izlerkende ben kitap okuyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ya evdede kitap okuyorlarsa yine önde misin? :D
+1 yılHayır asıl kitapsever kişi öyle sağda solda kitap okumaz.
37 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Boş fırsatını sizin gibi elinde telefonlamı geçirmesi gerekiyor?
- +1 yıl
Telefonla geçiren düzenli kitap okuyorsa. Metro otobüs koşelerinde gosteriş yapmaya gerek duymuyordur belkide. Ve telefonla geçirdiğimi iddia ediyorsun ama aslından bir haber değilsin. 😊
- +1 yıl
Olayı gösterişe bağlayan sizsiniz demek ki elinize kitap almıyorsunuz, soruyu okumadan yaptığın yorumdan belli ilk okulda okuduğun ali ata bakın bir versiyonu galiba neyse
- +1 yıl
Boşa konuştuğunun farkında mısın? Her hafta bir kitap okuyan birine iddiana bak. 😊 ayrıca şiir yazmaktaki yeteneğimi kitap okumadan geliştiremezdim. .
- +1 yıl
Metroda otobüste gördüklerimizin kitap okuyanlar kategorisinde olduğu, diğerlerinin okumadığı ya da daha az okuduğu kaidesini oluşturmaz.
- +1 yıl
Olaya tek yönden bakma o zaman, akşama kadar iş gereği yolculuk yapan insanlara yapmacık demen niyetini belli ediyor.
Şiirlerine saygı gösterilmesini bekliyorsan, başkalarına saygı göstermeyi öğreneceksin
Kitap dedinde aklıma geldi ben bir kitap okuyum 😄😎
12 Yorumla- +1 yıl
adı ne :D
bunun nedeni ülke olarak okuma alışkanlığımızın olmaması bize garip geliyo cool geliyo halbuki bir telefon kadar normal bişi bu
40 Yorumla
+1 yılHava Değil! Kitap Okuyan ve Okumayan İnsanları Konuşmalarından ve Verdikleri Cevaplardan Ayırt Edebilirsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum
- Kültür & Sanat konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYa bizim böyle toplu tasimalarda zaten yer bulmak zor bir de hani böyle okuyan görünce o ortamda yapmacık geliyo bana 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme zamanında akşama kadar otobüslerde dolaşıyordum ve kitap okumak beni çok rahatlatıyordu, şimdi sen bana lafmı attın şoker :D
- +1 yıl
Yok sana değil genel dedim bazıları öyle duruyo sanki hava için okuyo gibi , ama sen zevk aliyomussun zevk alan kişi öyle görünmez dışarı karşı
okumayı öğrendiğimden beri kitap okuyorum ama hiç ayrı bir havam olmadı üstelik arabada kitap okurken midem bulanıyor
30 Yorumlatürkiyede çoğu insan kitap okumadığı için kitap okuyan insan farklıymış daha coolmuş gibi bir görüntü oluşuyor dışarıdan o kadar bu yüzden dikkat çekiyor ama kesinlikle kitap okumalıyız araştırmalıyız
10 Yorumla
+1 yılYanımdaki kişi artık öyle bir eğilmişti ki okuduğum kitabın kapağını görmek için. İnsanlık nağmına hafif kapatır gibi yaptım rahat okusun diye 🙈
22 Yorumla- +1 yıl
ahah yanındakinin bel fıtığı olmasını engellemişsin :)
- +1 yıl
Aynen. 🙈
+1 yılKitap okuyanların değilde kitap okuyanların kitabını okumaya çalışanlar benim dikkatimi hep çekmiştir :))
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılKitabın kapağını açmak için cAn atıyorum genelde
O kapağı açtığın anda artık sen ana karaktersin artık sen o kitabın içindesin artık sen başka bir evrendesin
Yani metro mutro farketmez yolda yuruken dayanamayıp okumuslugum vardır
Dünyadan koptugun için dışarıdaki ses artık yok
Kulağımdaki tek ses karakterlerin diyalogları00 Yorumla
+1 yılBen işte 8)
Ama hava için okuyacaklarsa hiç okumasınlar daha iyi12 Yorumla- +1 yıl
Hep kendini öv zaten azıcıkda beni öv shshj
- +1 yıl
Hep kendimi överim tabi sen mi övücem ajsdjsjsh
+1 yılGösteriş için okunmamalı gerçekten isteyerek okunmalı☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Gösteriş için okumayanlara buradan ne söylemek istersin :)
- +1 yıl
Nesliniz tükenmemeli😀😀
İyiki varsınız derim
Evet kitap okumak insanların ilgisini çekiyor bana uzaylıymışım gibi, merakla bakıyolar bazen
20 YorumlaNe okuduğuna bağlı böyle grinin elli tonu gibi birşey okuyorsa görmesemde olur o hippileri.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok fazla kitap okuyorum metroda, otobüste veya durakta falan ama aşşağılayıcı bakışlar atıyorlar genelde.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki bu sizin umrunuzda mı?
Cevap sahibi+1 yılBenim değil ama öyle bakmaları bazen rahatsız ediyor
Evet bence önde çünkü kitap okuyarak bilgi sahibi oluyolar
10 YorumlaMetro da okumayı gösteriş amaçlı buluyorum kitap sessiz ortamda okunur.
10 Yorumlaİnsanlardan daha iyi geliyor bana... Tercihim kitaplar
10 YorumlaGenellikle yakın arkadaşları göz doktorları oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAbuk sabuk kitap okumuyorsa evet. Piyasada beş para etmez onlarca kitap var
10 YorumlaKitap okuyan insanlarin hayata bakis acilari cok farklidir ve ozeldir bu kisiler her zaman ondedir zaten
10 YorumlaBir havasi oldugunu dusunmuyorum , zaten yapilmasi gereken bir eylem
10 Yorumla
+1 yılkitap okuyan değil, dolu dolu okuyan insan bir adım önde benim için. ne yapayım vampir kitabı okuyan insanın önceliğini. kaliteli okur olmak önemlidir
00 YorumlaBeni etkilemiyor daha dogrusu saçma geliyor sessiz bir ortamda okumayı tercih ederim...
10 Yorumla
+1 yılevet ayrı bir havaları var.. Fakat bunu gösteriş için yapan da çok.
10 YorumlaDeğil ama kitap okuyan insanı severim kendine değer veren insandır.
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKitabın arasından az telefonla oynamadım abi :)
21 Yorumla- +1 yıl
Sen var ya az değilsin maxcoderim seni böyle bilmezdim :)
+1 yılBİz burada otobüse binemiyoruz ne kitabı ua 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bankta oturmuş kitap okuyan insan?
- +1 yıl
fatih sustu ilk defa :D
+1 yılBenim gözümde eşit ama kitap okuma aliskanligi olduğu icin takdir edilmesi gerek
10 YorumlaGrının ellı tonu ya da pucca okuyorsa bı tık duser gozumde.
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok. Böyle metroda otobüste kitap okumaya çalışan insanlardan nefret ederim hatta.
23 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBinmiyorum hicbirine. O yuzden gormedim. Ama ayri havalari falan yok bence
00 Yorumla Evet çok havalıyız 😎
16 Yorumla- +1 yıl
Tek havalı sen değilsin :)
- +1 yıl
bakıyorumda tek başına hüküm sürüyorsun unutma kraliçe olmak için kralın eşi olmak lazım :D
- +1 yıl
hemen havalar havalar iyi be kendi dünyanda mutluluklar
+1 yılYok bence bunlarin. Gösteriş olsun diye okuyor gibi duruyor bazilari.
00 YorumlaBence parkta falan okumak daha guzel, toplu tasima cok gurultulu oluyor :)
00 YorumlaAynı otobüste 10 adım önde gidiyorlar :D
30 Yorumla
+1 yılHava atmak için kitap okumaya karşıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende karşıyım
evet kesinlikle öyle bir izlenim yaratıyorlar:D
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ama ondan önce okuduğu kitap ilgimi çeker:)
10 YorumlaAynen ya hep bunlardan olmak istemisimdir
10 YorumlaAyrıcalıklıyız okuyanlar olarak.
10 YorumlaAynen mutlaka ne okuyor diye bakarim 😂
10 Yorumla
+1 yılKitap okumayan insanı adamdan saymıyorum
20 Yorumla
+1 yılHerkese yakışmıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
mantıklı tek bir sebebiniz yoktur bence
- +1 yıl
Benimle neden sürekli uğraşıyorsun? Eski hesabımda sürekli takip eder takipten çıkardın ayrıca.
- +1 yıl
Hayır uğraşmıyorum, kitap okumak neden yakışmasın ki
- +1 yıl
Ayrı bir hava demişsin, bir soruna bak ondan sonra gelen görüşlere yorumunu bırakmanı öneririm.
- +1 yıl
Hmm en güzel görünümlü insanın elindeki telefon ile, ondan az iyi görünen ama kendini geliştirmek için kitap okuması daha çekici geliyor söyleyeceklerim bu kadar
- +1 yıl
Bence de bu kadar olsun çünkü konuyu başka yerlere saptırıyorsun.. İyi eğlenceler. 🖐
- +1 yıl
sanada..
+1 yılBence çok komikler
12 Yorumla- +1 yıl
Okumayanlar kadar olabilirler mi shshj
- +1 yıl
Ortalıkta okuyanları kastettim. normal değiller
Havası değil de ağırlığı var... bilgi ağırlığı...
10 Yorumla
+1 yılhaklisin baska bir havasi var
10 Yorumla
+1 yılBir adımdan fazla önde
10 YorumlaEvett :D Bende onlardan biriyim ahshaj
10 YorumlaBilmiyorum. bende okuyorum genelde
10 Yorumladevir kitap okuma devri değil teknolojı devrı.. her önune gelenın yazdıgı kıtabı okumak amaçsz
01 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir düşünce katılmıyorum size teşekkürler yinede
+1 yılZihniyet yönünden öndedir
10 Yorumlakeşke herkes böyle havalı olmaya çalışsa
00 Yorumla
+1 yılkitap gerçek dosttur :)
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 339 cevap paylaştı. Katiliyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri