e-kitap okuyorum ve daha fazla indirmek istiyorum nerede bulabilirim?
E-kitap (ekitap, pdf kitap) indirme yerleri neler?
E-kitap (ekitap, pdf kitap) indirme yerleri neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda bir kaç arşivi bende not etmiştim işine yarar belki
http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page Gutenberg sitesi var. İngilizce bir site bu arada. Türk yazarlara ait kitapları bulamazsın.
http://gen.lib.rus.ec/ Library Genesis sitesi de çok iyi bu arada. Bazı Türk yazarlara ulaşabiliyorsun buradan. Dili İngilizce bu sitenin.
https://sci-hub.tw/ Sci - Hub sitesi var bir de. Burası diğer önerdiğim sitelere göre biraz farklı. Farkı da şu. Para istiyor belli şeylerden.
Pdf kitap indir Yandex öneririm kesinlikle. Birçok kitabı şipşak bulabiliyorsun. Linkini de aşağı bırakıyorum. İnceleyebilirsin.
disk.yandex.com.tr/.../
İstediğin kitabın adını google ye yaz sonuna pdf ekle örneğin, yalnızlık pdf gibi
Merhaba, pdfkutuphanesi. com diye bir site var. orada çoğu kitabı pdf olarak bulabiliyorum. facebook sayfasıda var oradada takipteyim. Bulamadığım kitap olduğunda istekte bulunuyorum yardımcı oluyorlar. Tavsiye ederim siz de deneyin
Yaşıyor musun Zeynep. Her ne kadar cevab verrmeyeceğini bilsem de. Seni seviyorum bunu unutma.
yandex book çok iyi ebook arşivi ama şu an engel yemiş sanırsam arada bak
https://yadi.sk/d/zAQry4Y3hAiNk
13 Ekim 2015 :)
bu sitedekiler tüm yabancı yazılmış sanırım. hiç türkce çeviri veya türk yazarın kitabı var mı?
Cevap
17Cevap
Biri e-kitap mı dedi?
Size en kıs süre içerisinde ulaşabileceğiniz öneriler ile geldim. E-kitapları indirmek için birçok farklı kaynak bulunmaktadır.
Online Kütüphaneler: Özellikle genel kütüphaneler veya online kitap platformları, e-kitap koleksiyonlarına erişim sağlar. Örneğin, Project Gutenberg, Open Library gibi kütüphaneler binlerce ücretsiz e-kitaba erişim sunar.

Kitap Mağazaları: Amazon Kindle Store, Google Play Kitaplar, Apple Books gibi dijital kitap mağazaları, geniş bir e-kitap koleksiyonuna sahiptir. Buradan e-kitaplar satın alabilir veya ücretsiz olanları indirebilirsiniz.
Ücretsiz E-kitap Siteleri: İnternette birçok ücretsiz e-kitap sitesi bulunmaktadır. Bu siteler genellikle klasik eserleri veya kamu malı kitapları ücretsiz olarak sunar. Örnek olarak PDF Drive, ManyBooks, Free-eBooks. net gibi siteleri gösterebiliriz.
Torrent Siteleri: Bazı torrent sitelerinde e-kitaplar da bulunabilir. Ancak, bu yöntem yasa dışı olabilir ve telif haklarını ihlal etmektedir, bu yüzden dikkatli olunması gerekmektedir.
Yeni olmayan fakat eski ciddi bir arşivim var. 600 den fazla karışık, bir okadar mizah vs karma. Eğer özellikle yeni kitap arayışında değilsen onları gönderebilirim, boyut çok büyük kotana güveniyorsan tabi.
Saygılar
yeni olanlardan aradıklarım vardı teşekkürler yinede
Ne zaman yazdınız bilmiyorum ama banada gönderebilirmisiniz?
Arkadaşlar bende bu aralar e-kitaplara sardım sizlere bir kaç kaynak vermek istedim.
Buyrun Epub Kitap Arşivi :
PDF Kitap Arşivi :
bu adresler işinizi görür. Saygılarımla
Ben daha çok e-kitapstore. com kullanıyorum pdf ve epub formatlarını destekliyor ve şunu ekliyeyim bulamadığınız kitapları ilettiğiniz zaman iletişim bölümünden o zaman direk ilgilenip bulamadığım e-kitap larıda paylaşmışlardı öbür siteler de bu özeni göstereni göremedim daha.
Pdf olarak indirip Play kitaplardan okuduğum güzel kitaplar var ama linkleri paylaşılıyor mu ya da nasıl bilmiyorum.
Anladım google'da bazı sitelerfe pdf şeklinde konan bir sürü kitap var o sitelerin linklerini gönderebilirsiniz. 😊
Whatpad bu gercek ismi degi belki isim vermek yasaktir diye boyle yazdim sen bunu google amcana yaz o sana dogrusunu cikaracak o uygulama iyi :D
Oradaki yazarlar amator kuşum google teyzeme sormaya gerek yok ben orada da yazarım zaten ;)
modifik'e gir üye ol ama orada amatör yazarların kitapları var. Yine bakman da fayda var çok güzel kitaplar var :)
teşekkürler :)
Facede gruplar vardı tam hatırlamıyorum pdf kitap VS ararsan bulursun ordan istedigini sorabilirsinde ben o sayfalar sayesinde epey kitap okumuştum
ben genelde wattpad dan okuyorum tavsiye ederim mobil uygulaması da var
Wattpad var evet :)
dene istersen bir
Pdf Drive 1,2,3,4,5 sırayla deneyin. Ama siteye girmek için free Vpn indirip çalıştrın. Malum ülkemizde her şey
Vpn li oldu.. 85 milyon kitap yüklü sitede.
Senin kalbin boş aklını mı doldurmaya çalısıyorsun bakim 😇
O nasil guzel bir yorumdur oyle :) maalesef, tipki dedigin gibi. Kalbim kirik, keske bos olsa..
Kendi e-kitap arşivimi önerebilirim. Eğer 4shared sitesine kayıtlıysanız.
E ne bekliyonuz? :)
Hay bu TTNetin... Ne sansürcü bir operatör çıktı yaa... :(
Okumak istediğin kitabın pdfini arat varsa çıkar zaten
Bilmiyorum ama bende cok merak ediyorumm :)
ne tür kitaplar istiyosun
her türlü roman olabilir. türk yabancı fark etmez. :)
varmı elinizde hiç site? :)
var ama ilgini çekermi bilmiyorum
tarikat değilde Sabahattin Alii oğuz atay'ın kitapları vs var mı? her ikisininde kitaplarına bayılıyorum
bir bakarım onlara yarın şu an kafam yerinde değil
tamam teşekkür ederim
bana gönderebilir misin kullandığın siteleri?
facebooktaki e kitap grubu gayet iyi
Google'a e-kitap yaz bir sürü sayfa çıkar
Harikasın ne diyim.
Sağol bebişim :d
türkçeyse pek bulamazsın öyle bir site
google amcaya neden sormadın?
pdfolarakkitapindir. com
ben yıllardır burayı kullanıyorum
ben genelde u kullanılıyorum. Güzel romanlar var.
E. qitap. kom
Kitap okuyan yok ki!
aynen öyle
şampiypn beşiktaşk
warsa bana da söle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar