PDF kitapların telif hakki alınmamış oluyor, değil mi?
Ücretsiz indirmeniz doğru değil diye biliyorum, doğrusu nedir?
Ücretsiz indirmeniz doğru değil diye biliyorum, doğrusu nedir?
şimdi pdf var pdf var bazı platformlarda yasal olarak kendileri ücretsiz yayınlayabilir ama büyük çoğunluğu izin vermiyor e kitap olarak satın al diyorlar onun dışında ha akmardan bir roman almışssın ha pdf indirmişsin aynı şey hanımefendi :))
Tesekkur ederim :)
Ücretsiz pdf kitaplar var bunları deneyebilirsin. Belli bir yıl geçtikten sonra kitabın yayınevi tarafından ücretsiz olarak kullanabileceği bildiriliyor.
Evet ücretsiz, ama telifi müsait mi göremiyorum, meselâ: www.safahalilozalp.com/.../...edava-indir-pdf.html
İndirmek istedim, ama yazarın emeğine aykırı bir davranış olup olmayacağından emin olamadı m.
Evet gerçekten içime sinmedi. Bu da bir tur hırsızlık.
Peki yayimlayanlar buna nasil ulaşıyor? Satın alıyor, siteye tarıyor, indirmelerden mi kazanıyor?
Tesekkur ederim bilgileriniz için...
Kendimi bildim bile sözlük okuyorum:)
Sözcüklerin kökenlerini söylüyor. Aslında kalınlığı dışında bir ağırlığı olabilir mi?
Ay çok zevkli onlar:)))
Hukuk...
Yeni sözcükler öğrenmeyi sevdiğim için sadece.
Aslında tam aksine her insanin anlayabileceği bir Türkçe ile konuşmamız gerekiyor.
Aslında evet. Anlata bildiklerimiz, karşınızdaki insanin anlayabildiğini kadar oluyor. Bu bizim için de geçerli. Tabii şöyle bir durum da var: Fazlaca eski dile ait, ya da yabancı dillerevait kullanımlar ile normal bir insanla diyalog kurmak o kimseyi zorlayabilir.
Kesinlikle öyle, mesela benim ilgi alanım teknolojiye dayalı bir kaç terim kullansam. Çevremdekiler o hangi dil diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. Ama onlara hub. scartlarını reb kısmına takacaksınız yerine şurda mavi kablo varya işte onu sarı ışık yanan yere tak diyorum :)
Aynen aynen:)) cevirmeseniz anlamayacaktim:)
Evet kesinlikle :)
Tesekkur ederim, seve seve
: )
Ne demek efendim☺
Hadi inşallah🗽👑☺☺👒
Eser sabihi veya yayıncısı izin vermemişse hem korsana girer hem de kul hakkına. Ayrıca indirmek şstediğin kitabın yayınevi everest yayınları günahını bile bedavaya vermez, biçok defa yayınevlerine gitmiştim
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar