Ben anlamıyorum abi ya 10 yıldır ayakta durup reytingleri tavan yapıp en az 5 diziyi tv ekranlarından defedebilecek yapıya sahipse bu dizi kötü müdür buyrun konuşun. Suskunları bitiren KVP'dir. Kanal D'nin dizileri karşısında duramamıştır. Saçma felan demeyin o izlediğiniz Hollywood filmlerinde adam 10.kattan bi dükkanın brandasına düşüyor ölmüyor. KVP her diziyi 10'a katlar çarpar böler. 10 yıldır bu dizi varsa reytingleride tavan yapıyorsa seviliyordur izleniyordur.
133 Yorumla- +1 yıl
+++
- +1 yıl
+++
En İyi Cevaplar
+1 yılİzliyorum izlemesine ama şöyle bir durum var son bir kaç bölümünde izleyicinin niyeti suistimal edildi diye düşünüyorum. Necati Şaşmaz gerdeğe girecek diye bir bölüm tekrar verdiler bir hafta da ara verdiler ayıptır yazıktır günahlar. Gözümden düştüler yani.
01 Yorumla- +1 yıl
o ara vermelerine herkes sinir oluyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle saçmasapan reytingleri düşük bi dizi hala nasıl etti şimdiye kadar anlamadım kesin sağlam yerden torpilli bide o polat denen adam 60 bint tl alıyormuş haftada ulan sesi bile dublaj neyine veriyorlar bunlara böyle paralar anlamıyorum herifler rol kese kese ihya oldular bi doktorun böyle bi kara kazandığını hiç sanmıyorum
25 Yorumla- +1 yıl
İyi beyin doktorları aylık 35 bin alıyor ama yinede 60 etmiyor.
- +1 yıl
kıskanma. taş gibi dizi işte.
Cevap sahibi+1 yılla neyini kıskanıcam :D malmısınız,çocukmusunuz :D baydı sevmiyorum belki eskiden güzeldi bilmiyorum ama sıktı artık iyice sçmalamaya gider bir türk dizisi bu kadar sene devam ederse buda öyle o kanal ona atıyor oda öbürüne atıyor siz kaptırmışsınız kendinizi ben polatım sen mematisin diye bböyle insanlar gördüm çünkü sizde onlardansınız mafyacılık oynayan kırolar:D zaten belli fazla kaptırdığınız "kıskanma" falan :D
- +1 yıl
Kurtlar vadisi 22.5 reyting ortalamasıyla türk televizyon tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük reyting ortalamasına sahip en iyi dizidir burda bilmeden konusma
+1 yılEn başta iyiydi ama artık baymaya başladı ya, o ne öle, polat efendi kedi gibi , ölüp ölüp geri geliyor, tadı kaçtııı, ayrıca bence o dizi hayal ürünü falan değil, saygı öztürk ün 5-6-2 tamam reis kitabı ile örtüşen bi çok şey vvar... neyse
34 Yorumla- +1 yıl
Ben filmin içeriğinden , saçmalığından çok siyasi meselesiyle ilgileniyorum şahsen ... İhtiyarlar meselesi % 100 gerçektir , bizim 2000 yıllık bi oluşumumuz var Türkler dünyanın gelmiş geçmiş en yıkılmaz güçlü imparatorluğudur !
- +1 yıl
Tamam bende aynı şeyden bahsediyorum, ihtiyarlarından, mason localarına, falan filan baya bi derin mevzular kısacası...
- +1 yıl
Aynı görüşte birleşmemize sevindim :)
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılKurtlar vadisi gerçekte soner yalçın ve osman sınavın konseptinde türkiye gerçeklerini anlatmayı hedefleyen bir dizi olarak çıktı,herkesin ilgisi bu yöndeydi mafya dizisi olarak değil türkiye gerçeklerini yansıtmaya yöneliktir,elbetteki her film ve her dizide olduğu gibi kurtlar vadisin de de bunlar mevcuttur,osman sınav ve soner yalçın diziyi bıraktıktan sonra dizi hedef sapmıştır,ama genede ellerinden geldiği kadar gerçekleri anlatmay devam ettiler,ta ki tayyip erdoğanın etkisi altına girene kadar...Etkisi altına girdikten sonra dizi kendi konseptinden çıkmaya başladı ve dolayısıyla saçmalıklar boy gösteriyo ama yinede azda olsa yansımalar devam etmektedir
30 Yorumla
+1 yılsenaristler bazen olucak seyleri tahmin ediyorlar.Acikcasi firsat buldugumda bakiyorum güzel bir dizi
11 Yorumla- +1 yıl
Senaristler tahmin etmiyorlar aldıkları direktiflere göre hareket ediyorlar ;)
kurtlar vadisi artık ortalık diziisi oldu bence hangi kanala geçiyorsa o kanalın ilkelşerine uyuyor atvde devlet görevlisi starda solcu tnt de solcu birtek şov dayken bir yeri tutmuyordu bu arada polat alemdar abdullah çatlıyı kara yeşil kod isimli sahşı canlandırıyor hatta kurtlar vadisi başlamadan önce abdullah çatlısının ailesiyle görüşmüşler ve ona göre dizi çekmişler bakalım yakında polatta susurluk kazasında ölmezse iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
görüşlerinin bi kısmına katılmıyorum , kanal ilkeleri nedir Allah aşkına öyle olsaydı hiç kimse izlemezdi , hep Milliyetçi ve İslamcı olarak çevirdiler filmi...
+1 yılizlenmez mi yahu Türkiye gerçeğinden başka bir şey yok... kimin eli kimin cebinde bellisiz bir halde bir ülke. kabul edilmese de tam bizim ülke. ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
31 Yorumla- +1 yıl
++++++++++++++++++++++++++++++
+1 yılizlemeyen bu kadar çoksa perşembe geceleri bu kalabalık insan kitlesi neden hemen evine girip tv başına geçiyor ve sokaklarda kimse olmuyor...
30 YorumlaBahsi geçen diziyi hiç izlemedim ama şu kadarını söyleyebilirim; o dizi bazı yerlerde, kapalı kapılar ardında çok konuşuldu, tartışıldı. Bazılarını çok rahatsız etti, yayından kaldırılmak istendi ama arkasında devam etmesini isteyen çok önemli bir el var.. Bu kadarını söyleyebilirim, anlaşıldı sanıyorum..
00 Yorumla
+1 yılben kurtlar vadisini 2003 yılında ilk kurtlar vadisindenberi izliyorum herşeyaçık helal olsun size çok kaliteli ve gerçek şeyler ordaki karakterlerin gerçek misyonları var
31 Yorumla- +1 yıl
+++++++
artık cıvkı cıktı bana kalırsa zaten rtük müdahale olayının cıvkını cıkarınca eski tadı da kactı dizinin acıkcası nerde süleyman cakırlar seyfo dayılar testere necmiler kılıclar cerrahpaşalılar
20 Yorumla
+1 yılaslında mesaj veren bir dizi ama izlemiyorum çok şiddet içerikli :(
21 Yorumla- +1 yıl
İlk 97 bölümü ülkenin en iyi dizissidr Pusu'nun sonlarında saçmalamaya başladılar
+1 yılBazı yaşanan gerçekleri anlattığı için seviliyordur
30 Yorumla
+1 yılCumhuriyet tarihinin değil, Osmanlınını ve dahi Türk tarihinin gelmiş geçmiş en iyi en klas dizisidir. Saçma bulanlar asla ülkelerinde ne olup bittiğini anlamayan tiplerdir.
30 Yorumla
+1 yılDaha bir kere oturup bir bölümünü izlemişliğim yok. Çok bir şey de kaybettiğimi düşünmüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Pusuyu izlemediysen coksey kaybetmedin ama ilk vadi ülkenin en iyi dizisidir izlemediysencok şey kaybettin daha iyisi yok çünkü
Tamam olaylar gerçeğe yakın o bu şu ama bazı şeyler gerçekten çok abartılıyor
10 Yorumlaadamlar hükümet propagandası yapıyo gündemi 1 hafta önceden veriyo iki hafta önce istihbarat yapılanmasından bahsettiler dizide 1 hafta önce de haberlerde aynı şeyleri söylediler gerçekten kamu oyunu bişeylere hazırlıyo
01 Yorumla- +1 yıl
Bence ülkemiz adına olumlu şeyler olacak , 2023 Türkiye'nin zirvede olduğu yıl olur inşAllah.
hiç izlemedim ama ortalıkta bilmem kaç kere vurulmuşta ölmemiş gibi şeyleri okuyunca iiki de izlememişim diyorum !
22 Yorumla- +1 yıl
izlesen de anlayacağını sanmam...
- +1 yıl
İlk 97 bölümü ülkenin eniyi dizisidir Pusu'nun sonlarında bozdu cidden ama ilk vadiyi izlemeni öneririm
+1 yılbence çok güzel bir dizi.gerçekleri anlatan bir yanı var.
30 Yorumla
+1 yılçakırlı bölümler güzeldi ama sonradan çok saçma gelmeye başladı
20 Yorumlaİlk başlarında favori dizimdi ama şimdi pek begenmiyorum eskiden testere laz falan vardı daha güzeldi hele çakır vardı oyyy oyy :D
10 Yorumla
+1 yılartik bulamiyorum adam 87 kere vuruldu 55 kere arabasi paladi 456 kere bazukayla vurulup 3 defada canli canli gomuldu ama olmedi a.q
016 Yorumla- +1 yıl
iyi de arkadaşım hangi film saçma değil , niye kendimizi bu kadar eziyoruz elin gavuru holywood'da ne mitojolik filmler çeviriyor , sonra gelip Türkiye'de vizyona sokmayı başarıyorlar ve gişeler bitiyorlar...Kurtlar Vadisinde anlatılmak istenen başka bişi , bi nevi gündemdeki haberleri görsel bir şekilde gerçek olarak yansıtıyorlar ekranlara...
- +1 yıl
haklisin bak hic ole dusunmemistim
- +1 yıl
hacı öyle deme ama adam eğitimli özel adam silah kursun işlemıyo sdfssdfsfsdfs
- +1 yıl
bazukada mi islemiyor a.q
- +1 yıl
muska var işlemıyo bazuka muskası
- +1 yıl
hee tamam o zaman
- +1 yıl
Rambo ve diğer artist aktörlere işlemiyorsa bırak Abdullah Çatlı kahramanımız da yaşasın değil mi ! ?
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Adamlar yoktan tarih uyduruyorlar bizim salak millet gaza geliyor , ulan sen önce kendini tarihini oku be kardeşim ilimsizlik , bilgisizlik ölümden bile daha kötü boş gelmiceksin dünyaya herşeye ilgin olsun en son bi noktada bi yerlere gelirsin zaten.
- +1 yıl
supersin usta katiliyorum
- +1 yıl
Estağfurullah abi , ben fikirlerimi söyledim...İyi geceler...
- +1 yıl
polat alemdar yakında israile giricekmıs israili yerle bir edicek abdülheyle ikisi
- +1 yıl
yapar hic sasirmadim cini bile istila edebilir
- +1 yıl
gurbet-kusu sanırım anlattıklarım seni ilgilendirmemis , alaya almaya devam bravo cok iyi !
- +1 yıl
gurbet kusu niye adamı alaya alıyosun birader cok ayıp kınıyorum seni ..
- +1 yıl
tamam anlasıldı bir kişisin ve 2 hesabın var ben de bunu yedim !
+1 yılUzun zamandır izlemiyorum.. Aşkı memnuyu tercih etmiştim aynı gün yayınlanırlarken..
20 YorumlaYersiz uzun reklamları senaryoyu uzakmak için boşa geçirilen kurgular olmasa mükemmel
00 Yorumlaçocukluğumdan beri var o dizi :)))
27 Yorumla- +1 yıl
İzlemiyor musun peki :)
- +1 yıl
Bence herkes izlemeli ön yargısız bi şekilde ...
- +1 yıl
Siaysetle aran pek iyi değil anlaşılan :D
- +1 yıl
ekle beni reyiz :D:D:D.
B diyenlere: Saçma, babanızdır.
30 YorumlaPolata porselen maske takmışlar.. Kurtlar vadisi Halloween..
10 YorumlaÇok şekşy buluyorum,izlerken orgazm oluyorum. O kadar mı?
Evet O kadar!
bwfkasdhbfnsöbfönöçvmnç. vbç.45 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olduğunuz pek az görüldü efenim.
- +1 yıl
++
Kültür & Sanat konusunda 375 cevap paylaştı. eskiden Polatla Elifi izlerdim sonra sıkıldım Kurtlar Vadisindan
00 Yorumla
+1 yılİzliyorum çok güzel bi efsane dizi...
20 Yorumlakimse eleştirmesin bence reytingler ortada:)
20 YorumlaBiter diye umuyorum lakin umduğumu bulamıyorum :(8
315 Yorumla
+1 yılbana göre saçma bir dizi
21 Yorumla- +1 yıl
Pusu sonlara doğru sacmaladiama ilk vadi ülkenin en iyi dizisidir daha iysii yok
Kültür & Sanat konusunda 577 cevap paylaştı. güzel bulmuyorum bitsin artık
10 YorumlaBitse de kurtulsak artık ya.
21 Yorumla- +1 yıl
asla bitmemelediir
+1 yılizlemiyorum saçma olmasından değil hoşuma gitmio
20 Yorumlahic bir dizi izlemiyorum hepsi boş geliyo bana
21 Yorumlaİyice bozdu polat ölümsüz olacak bu gidişle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu anketin sana ne faydası var
17 Yorumla- +1 yıl
Hiç bi faydası yok sadece şaşırdığımı belirttim ?
Cevap sahibi+1 yılhaklısın galiba bende olsam şaşırırdım zaten :)
- +1 yıl
Hak verdiğin için teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılbişey değil :)) benim cevabımı en iyi cevapmı sectin?
- +1 yıl
Hayır seçilmesini mi istiyorsun :) seçilcek bisi değil de cünkü :)
Cevap sahibi+1 yılsecersen hiç fena olmaz hanii :)
izlemiyorummmm
30 YorumlaHiç izlemedim.
20 Yorumlab*ku çıkmaya başladı
10 Yorumla
+1 yıl10 yil oldu ya
00 Yorumlaİzlemiyorum çünkü çok saçma
24 Yorumla- +1 yıl
Bence Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi !
- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar