Müziği güzel ama hala dinlerim :D
Böyle psikopat ve korkunç bir çizgi film vardı
Müziği güzel ama hala dinlerim :D
Daha konu başlığını okurken bildim zaten..Yaşları 30dan küçük olanlar bilmezler bunu..bütün çocukluğumu mahvetmiş bir çizgifilmdi o...sürekli işkenceler, ölümler, cehennemde yanan insanlar..içim bi fena oluyo bunları yazarken bile..TRT'nin Allah belasını versin..
valla kanım dondu ya neler izletmişler çocuklara.çizgifilm kuşağında çıkıyomuş bi de.izleyenin aklı gitmiş herhalde sözlüklerde tonlarca yorum var.
bunun neresi psikopat ve korkunç anlıyamadm doğrusu :D ilk defa gördüm ama gayet hoş bi çizgifilme benziyo. sen bi de şunu dene :
https://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g(happy tree friends)
Evet biliyorum ben de izlerdim hiç kaçırmazdım , ama korkmazdım ki ..
Koçtaş çalışanına klemens yerine clementin alıcam diyen şahıs benim :)
Fransızca etkiler böyle adamı :))
Cevap
6Cevap
Şöyle söyleyeyim, sorunun başlığını bile okuyunca "Clementine" dedim. Eti reklamı gibi oldu.
Öyle müziği ve şarkısı olan bir çizgi filmde alevler, zebaniler falan. Enteresan.Eskiden tek kanal olduğu için bütün çocuklar geçti o tornadan..
ben ay savaşçısını izlerdim :) ordada zebaniler ,homolar ve lezbiyenler hatunlar vardı :D ilkokul 3 deydım neden kızkıza öpüşüolar dıyordum hep :)
linki açılmasını bile beklemedım adını görünce bile.. O derece korkunçtu benim için
korkmaktan ziyade, ne anlattığını hiç anlayamazdım ben. buna rağmen izlemeye devam ederdim ama:)
hatırladım izliyordum da konusunu hatırlamadım
şimdi south park çıyım asıl psikopat lar orda toplanmış :)))
:))) hiç hatırlayamadım. ben bu tarz çizgi filmleri seyretmezdim zaten... halen de seyretmem. daha masum, daha şirin çizgi filmleri bazen hala seyrederim :)))
izlerdim ama neresi korkunç anlayamadım. bölümlerini hatırlamıyorum. sadece izlediğimi hatırlıyorum.
çizgi film kültürüme güvenirdim ama bunu hatırlayamadım :D
psikopat yapıyosa bende izlemiş olabilrim :D
Haha bu başlayınca ben dışarı çıkar oynardım .
"caillou"... bu çizgifilm beni ürkütüyor...
korkudan tuvalete gitmeyi akıl edemedim
hatırladım .Ama içeriğini hatırlayamadım
Bana korkunç gelmedi :s
neresi korkunç anlamadım?
hiç bir çizgi film htf kadar canice olaamaz :D
Happy Tree Friends ?
hatırladımmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar