Kim ne derse desin Scream özellikle ilk bölümüyle, oyunculuğuyla, verdiği zevkle & bu sahneyle benim için birinci sırada "Gerçekten polisi aradın mı? " "Üzgünüm ama aradım." "Annem ve babam bana çok kızacak."
Filmi izleyenler bilir, Stuart o kadar kişinin ölümüne sebep olmasına rağmen üstünü kirlettiğini söylediğinde & polise haber verildiğini duyduğunda ailesinin kendisine kızacağından yakınır, hatta ağlar. Karakteri canlandıran Matthew Lillard & diğer psikopat Billy'i canlandıran Skeet Ulrich ikilisi bu filmde evrenin en iyi oyunculuğunu yapmış olabilirler. Mimikler, ani duygu geçişlerine ayak uydurmalar... Tam anlamıyla EFSANE.
Beni en çok etkileyen dizi sahnesi American horror story Hotel dizisinde oldu. American horror story Hotel sezonunda uyuşturucu kullanan gencin , oteldeyken aniden dolaptan önunde deşici penis olan iblisin çıkması ve gence arkadan zorla ilişkiye girmesi oldu. Dűnsenize boyle bir manyak sahnenin senaryocu yönetmen nasıl hayel etmiş çok etkileyici sahne. İzleyenler beni anlar ne demek istediğimi. Bu sahnedeki demon bence Sillent Hill filimindeki çekic kafa demonundan bile daha manyak , daha korkutucu.
Favori yazarı Stephen King olan biri için hiçbir psikopat film travma yaratmaz. Ama tabii korkak olduğunu itiraf etse de bana meydan okuyup "ben korkmam" diyen arkadaşım ile perşembe günü saat 2.30 da izlemelik film. Kulağım çınlasın biraz. 🙂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş