Kültür & Sanat Kadir İnanır'mı, Cüneyt Arkın'mı Hangi sanatçımızı daha çok seviyorsunuz? 37onur Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadir İnanır'mı, Cüneyt Arkın'mı Hangi sanatçımızı daha çok seviyorsunuz? Kadir İnanır'mı, Cüneyt Arkın'mı Hangi sanatçımızı daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
karadenizli52 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Cüneyt Arkın tabiki diğeri hemşerim olmasına rağmen gerçi Trabzon Sürmene göçmeni Ordu Fatsalı ama olsun kütüğünü filan Ordudan alması dileğiyle Karadenizde seven kalmışmı acaba aydın görünümlü yobaz olan kadiri. 0 0 Yorumla
Erdbeere Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cüneyt Arkın, digeri ise yaramaz... 1 2 Yorumla 37onur +1 yıl Neden oda çok ünlü bir sanatçımız. Yorumla Erdbeere +1 yıl Beni cok ünlü olmasi ilgilendirmiyor... Karakteri adamligi vatanseverligi ilgilendiriyor.. O yüzden Cüneyt Arkin`i daha cok seviyorum.. Yorumla
EdaKarel Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 😍Tarık Akan😍 0 3 Yorumla 37onur Eskiden yakışıklıydı Yorumla EdaKarel +1 yıl Evet bende eski halinden bahsediyorum aslında😄😄 Yorumla EdaKarel +1 yıl O zaman tabiki "Cüneyt Arkın" Yorumla
En İyi Cevaplar