İrlanda, İngiltere veya Amerika çıkışlı alternatif rock grubu önerisi olan var mı? Yabancı olması tercihimdir.
The Cranberries, Placebo tadında gruplar.
The Cranberries, Placebo tadında gruplar.
Queen gibi R.E.M gibi The Cure gibi King Crimson gibi babaları sormuyosun anladığım kadarıyla.Aşağıda yazılmamış olan Alt gruplardan ya da popülerlerden birkaç tane söyleyeyim birer örnekle
-Radiyorhead
-The white stripes
-Kings of Leon
-Felperc
Soruya benden five points.
Hoobastank
Starsailor
Snow Patrol
The Smashing Pumpkins
Suede, The Smashing Pupmkins, Avenged Sevenfold, Anathema, Arctic Monkeys, Audiyorslave, Blur,Incubus, Kings of Leon, Razorlight, Radiyorhead,Travis, We Are Scientist, bu tarz gruplar arıyosun sanırım =)
audiyorslave ve radiyorhead olcak nedense site böyle saçma bişey yapıp onları "yo" a çeviriyo =D
Çakma o grup aldanma bence =D
Travis. Radiyorhead, Muse (bunları bilebilirsin) Asıl önerim, The Modern Electric link
Cevap
18Cevap
expatriate olabilir. genelde placebo konserlerinde ön grup olarak takılırlar. fena çocuk değillerdi.r orijinalinden güzel cover yapabilme yetenekleri var.
miss you'yu orijinalinden iyi söylemişler mesela. placebo'da bilmidiğimiz deal with god'ı orijinalinden enfes söylemişti. falan filan işte. şakıların orijinal adını değil de, kendi adlarını hatırladım gibi. erken bunamadayım.
yani expatriate, iyi çocuklardır. onları dinle.
Muse
HIM
Creed
Nickelback
Smashing pumpkins
Linkinpark
Foo fighters
The cure
The cranberries gibi grup bulmak zor:)bu yazcaklarım daha çok grunge ile punkrock aMa belki seversin:Nirvana,Billy Talent ve AFI
Never let you go,
Blurry,
Comatose,
Hanging by A moment
Starsailor, Radiyorhead, Coldplay, Muse, The Cure, Kaiser Chief's, Franz Ferdinand, Bush, Three Doors Down, Hypnogaja, Breaking Benjamin daha da gelmiyor aklıma...
Cheap Trick..
''Elo Kiddies'' parçası harikadir mesela.
paramore
arctic monkeys
aloha from hell
3 doors down
dinlemediysen midlake tavsiye ederim her şarkısı harikadır :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZtpSidPN3jQMana adında Meksikalı bir rock grubu varmış.Yeni öğrendim bunu da.
Günümüzdeki en iyi ve en aktif alternatif rock grupları
1.30 Seconds To MARS
2 Linkin Park
3 Muse
4 Paramore
5 Evanescence
6 Foo Fighters
7 Raimstein ( almanca da dinleriz sorun değil diyorsanız öneririm)
deftones.. bi de yeni tat arayışındaysan these new puritans ı tavsiye ederim..
the pretty reckless , muse ,paramore , HIM , the rasmus,perfect circle ...
TOKİO HOTEL
HİM
EVANESCENCE
LİNKİN PARK
30 SECOND TO MARS
ROCK MAFİA
ABD green day
İrlanda u2
bu gruplar güzeldir fakat The Cranberries, Placebo gibi grupların tadında mı? bilemiyorum
The Strokes
Seether
Staind
Arctic Monkeys
OneRepublic
Nickelback , linkin park , evanescence
florence and the machine
muse,keane yada nickelback bunlar iyidir :)
System of a down
Turk rock neyine yetmiyor:p ben grup 84 diyorum
sex and dirt e bittim şu an huahauhauahuaha =D
American rock orda kalsin, ah bizim su avrupaya ozenen turkler:D cok guluyorum size
travis
Oldum olası gıcık olurum.. :)
30 seconds to mars
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar