Çok fazla dinlediğim şarkılar Muse Unintended Anathema One Last Goodbye Anathema Flying Scorpions Maybe I Maybe You Scorpions A Moment In A Million Years Bunlara benzer bir şarkı veya müzik grubu olursa çok sevinirim
Güzel rock/metal müzik veya grup önerebilecek var mı?
Ya ben genelde kime dinletsem bunları iğrenç nasıl bunları dinliyorsun diye tepki alıyorum ama uyurken bile bunları dinliyorum. Birinin daha aynı şeyleri seviyor olması güzel bir şeymiş. Eminim ortak bir çok müzik grubu daha çıkar çünkü bende o tarz dinliyorum.
@SanatçınınBoku cradle of filth'e ne diyorsun? özellikle nymphetamine ve bathory aria. ben de bunları dinlerken aynılarını söylüyorlar diğer grupları dinlerken biraz daha yumuşak oluyorlar. :D
nymphetamine en sevdiğim şarkıdır desem :D Benim için aşk gibi bir şey. Melekle şeytanın sesi bir arada gibi :D Bende kimi yerlerde bögürüyorum ve söylüyorum ama sesim kötü :S Peki sen XANDRIA - Nightfall ya da metalwings'i biliyor musun? Gerçi nymphetamine demen yeter de :D
@SanatçınınBoku biliyorum evet. ama benim en sevdiğim vampire :D bu arada soru sahibine sürekli bildirim göndererek rahatsız ediyoruz her an burdan kovulabiliriz. :D
Henüz daha xper 2 olduğum için link atamıyorum ama profilimde Spotify hesabımın linki var. Hesabımdaki Rock playlistime bakabilirsin. Orada istemediğin kadar çok kaliteli Rock müzikler var.
O zaman bir arkadaşın attığı Nightwish çok iyi bir öneri. Önceki solisti ve opera sanatçısı, diğeri ise muhteşem bir ses. Ek bonus olarak yerli bir grup Almora'yı önerebilirim. https://www.youtube.com/watch?v=QyHPRHjH80c