Ilk sorularda bile joker haklarını kullananlar var antin kuntın basit sorulara komik yanlış cevaplar. Seçilerek mi kura ile mi gidiliyo bilmiyorum fakat Pek seçinti olamayacak tipler de orda. Bence dene kesinlikle ;-) bi zarari yok
02 Yorumla- +1 yıl
Mulakat gibi bir şeye çağrılıyormuşsun ondan sonra orada da seni küçük test gibi bir şey yapıyorlarmış sonra o test gibi şeyin sonucundan çağırıyorlarmış sanırım :)
En İyi Cevaplar
Adın ne?
017 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka :)
- +1 yıl
ablam yok sjdlask :D
- +1 yıl
Abim var olur mu :D
- +1 yıl
23 oldu sanırım :)
- +1 yıl
Size kaç lazım :D
- +1 yıl
Hadi yaa tüh sen kaç yaşındasın :(
- +1 yıl
hadi ya bende 19. Bu yaşıma geldim 1 kere bile benim başım bağlanamadı. Sen şanslısın
- +1 yıl
Hadi ya 20 yaşında evlendin mi ne güzel, Allah 1 yastıkta kocatsın inşallah :) Bende evlenip hep çocuğum olsun istemişimdir ya :'(
- +1 yıl
Hayırlıısı :)
Valla forma bende göz gezdirdim özgüvensizin biriyim :D ama cidden ben kabul edilsem kalp krizinden ölürdüm :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahaah işte ben öyle bir adamım ki o anki ruh halim nasılsa ona bağlı. Ya o gün seçilsem bile gitmem ya da seçilsem normal bişi gibi giderim. Yani azıcık heyecan var falan olmaz bende ya heyecandan ölürüm yada hiç heyecan olmaz :D
- +1 yıl
Ashdjkasd :D
o heycanla ilk soruda elenirsin aldığın takım elbisesinin parasını bile çıkaramazsın :D
03 Yorumla- +1 yıl
Kim demiş takım elbise alıcam diye :D Yol paramı versinler yiter :D
- +1 yıl
sakdasda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Kimden korkuyosun ve niye çekiniyosun bende katılıcam şu üni. bitince..
02 Yorumla- +1 yıl
Beraber katılak :D
- +1 yıl
Seyirci olarak gelebilirim :p
- +1 yıl
evet onlar da seni bekliyormuş zaten hemen katıl başvur.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
katillllllllll ve KS´ada selam yollamayi unutma pls :D
03 Yorumla- +1 yıl
En son yapacağım şey KS'ye selam söylemek :D
- Cevap sahibi+1 yıl
ahahah cok ayip :P
- +1 yıl
Valla orda KS'ye selam söylersem asıl ayıp :D
- +1 yıl
katıl da alıcaklar mı
01 Yorumla- +1 yıl
Orası belli olmaz da işte ben ya alırlarsa dan bakıyorum olaya :)
Kültür & Sanat konusunda 667 cevap paylaştı. katııııııııııııııııııııııııllll ne olacak sanki
04 Yorumla- +1 yıl
Heyecandan ilk soruda patlarsam medyada 1 ay konuşulurum :D
- +1 yıl
Hahahaha salak diye konuşulurum ama :D
Git bence en az 1.000 lira garanti. Daha ne?
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru hem joker falan fistan 15.000 garanti oluyor da bir de ilk soruda elenenler var ya o çok korkunç :D
ee katıl cesaretın varsa
07 Yorumla- +1 yıl
Deli cesaretim vardır ama ne zaman geleceği belli olmuyor :D
- +1 yıl
Gerçekten cesaret işi aslında, çünkü o heyecanla insanlar çok kolay sorulara yanlış cevap verebiliyorlar ve sonrası tam bir hezimet. 1 ay sosyal medyanın dilinden düşmezsin :)
- +1 yıl
Sen öyle zanned. Orda siyaset okuyan bir kız tbmm nin diğer adının parlamento olduğunu bilemedi ben hala unutmadım :D
- +1 yıl
Evet :D Kadın geçen güün tekrar çıktı yılbaşında kendisi de söyledi 1 aydır konuşuluyorum aptal diye dedi :D
sen formu doldurunca onlar da hemen kabul etcekti
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar