'Fi' 'Ci' 'Pi' seri halinde giden kitabları okuyan var mı konusu ne? Ne anlatıyor içeriği? Fi kitap özeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.fi kitap konusu
Çok beğenerek okuduğum ve üstüne de dizisini hayranlıkla izlediğim bir seri. Bu soruyla karşılaşmak beni çok mutlu etti bu yüzden. Hemen anlatayım sana Fi kitabının konusunu. Öncelikle Azra Kohen'e ait olan Fi serisinin üç kitaptan oluştuğunu belirteyim de. Bu kitaplar; - Fi - Çi - Pi
fi çi pi kitap konusu
Fi Kitap Özeti
Fi kitap konusu psikiyatr olan Can Yaman ve balerinimiz Duru arasında gerçekleşiyor. Çok ünlü olan ve kadınların hayranı olduğu Can Yaman, bir gün Duru ile tanışıyor. Ve saplantılı bir aşkla Duru'nun hayatına girmeye çalışıyor. Duru da müzisyen olan Deniz ile bir ilişki içerisinde. Can Yaman ikisiyle de yakınlaşıyor ve güvenlerini kazanıyor. Gel zaman git zaman Can Yaman napıyor ediyor ve Duru ile Deniz'i ayırmayı başarıyor. Duru ile Can ilişkisi başlıyor.
Bu arada Özge diye bir gazeteci karakterimiz var. Kendisi çok dişli ve hırslı bir kadın. Can Yaman'ın asıl kötü yüzünü insanlara göstermek için elinden geleni yapıyor. Bir dergi kuruyor ve sürekli Can Yaman'ı kötülüyor.
Can Yaman bir de akademisyenlik yapıyor ve öğrencisi olan Bilge'yi kendine danışman olarak alıyor. Bilge, otistik abisine bakmak için sürekli çabalayan bir kadın. Çok zor şartlar altında yaşıyor. Bu nedenle bu danışmanlık işi ona çok iyi geliyor.
Can'ın Duru'ya olan korkunç takıntısı Duru'yu nefes alamaz hale getiriyor. Hayatı olan balerinlikten bile kıskanır hale geliyor. Duru en sonunda yurt dışına kaçmayı başarıyor. Can Yaman da tımarhanelik oluyor.
Fi kitap serisinin dizisi de çıktı ülkemizde. Çok sevildi ve çok konuşuldu doğrusu. Karakterlerini tanıtmak isterim size.
Okudum, hatta @pentin ile beraber okumuştuk. Şimdi nasıl tarif etsem, birbirinden farklı birden çok farklı karakter ve bunların kesişen hayatları var. Hepsinin özünde istediği şey ise farklı olmak, içlerindeki farklılıkları kşfetmek ve düşünceleri doğrultusunda toplumun dayatmalarına karşı savaşabilmek..
Daha yeni başladım kitaba. Karakterlerin kendine özgü düşünceleri var ve daha çok toplumun uyduğunu saçmalıklara karşı olan düşunce tarzlari var. İlginç bir kitap ve ilgi çekici. Kitabin3 serisi fi çi pi olanlarını aldım bile 😉
Ya bir şey sorucam fi dizisinde 12. Bölüm yani sezon finalinde en sonda sanki duru canı baştan biliyomuş gibi göründü pembe kazağını soruyor denize camda canı farketmiş gibi gösterildi sanki bilen varsa yazabilir mi şoka uğrarım öyleyseee