Okuduğunda insana zaman kaybından başka hiçbir şey kazandırmayan boş beleş bir kitap. Romantizm adı altında açık saçık şeyleri okumaya çalışanlar bayılır, bana kalırsa bu kitabı okuyacağına hiç kitap okuma daha iyi. Bir arkadaşımın zoruyla (ki beni gerçekten edebi değeri yüksek, betimlemelerinde kendimi kaybedebileceğim bir eser diye kandırmıştı) ilk kitabını zorlukla bitirip, seriye devam edemedim. Hiç de pişman değilim, cidden çok kötü bence. Gerçekten.
Henuz okumadim ama okuyan herkes cok tavsiye ediyor. Benimde listemde ilerde okumayi dusunuyorum. Turkiye sorunlari medya siyaset icinde herseyin oldugu soyleniyor.
0|0
0|0
azelcan | Kültür & Sanat konusunda 612 görüş paylaştı.
Master
14 gü
Okudum. Güzel ama bir Babil'de ölüm, İstanbul'da aşk olamaz. Onu daha çok tavsiye ederim. Birde katrei matem.
Bu arada Hay Bin Yakzan diye bir kitap var. İlki İBN Sina'nın bence tarihin ilk psikoloji kitabı, ahsasa dayalı bir kitap. İkincisi İBN Tufeyn'in, ikisini bir kitapta buluşturmuşlar, orjinallerini bulamadım malesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Bu arada Hay Bin Yakzan diye bir kitap var. İlki İBN Sina'nın bence tarihin ilk psikoloji kitabı, ahsasa dayalı bir kitap. İkincisi İBN Tufeyn'in, ikisini bir kitapta buluşturmuşlar, orjinallerini bulamadım malesef
Normalde sevmem o tür kitapları biyografi ve sağlık severim ama çok övülmüş bende merak ettim içeriğini 😃
Aşırı derece cinsellik kokuyor kitap
Hm, anladım.
Istersen oku ama tabii çoğu kişi beğenmiş bana hitap etmiyor, önyargıyla yaklaşmanı istemem kitaba.