En sevdiğiniz ya da kendinize yakın hissettiğiniz roman karakteri ?
Benim tercihim Raskolnikov
Benim tercihim Raskolnikov
huwwwww merak ettim ne açıdan acaba:D raskolnikov gerçekten enteresan biri ama ne derece örnek alınır ya da yakınlık kurulur bilemem ben Rabia (Sinekli Bakkal) karakterini çok güçlü akıllı ve istikrarlı bulurum ondan sebep kendime yakın olmasını isterim ne kadar yakınım bilmiyorum ama düşüncelerini paylaşıyorum zaman zaman.
Örnek demeyelim ama hoşuma giden bir karakter. :)
bence de örnek olmasın. :)))) biraz pasaklı ama adamın duruşu var hayata karşı. Tüm değerlerin değersizleştiği dünyaya ve sıkışmış hayatlara inat isyankar ve marazlı genç:D bir rivayete göre dostoyevski'nin kendisi imiş...
Evet o rivayeti bende duymuştum. Pasaklı yönümüz tutuyor :P
iyimiş ya. bi ara lisanstayken, yurtta kalıyodum tabi, bir odam olsun hatta raskolnikov'un pis odası gibi böle tek göz bi masa filan ama tek ben kalıyım istiyodum. hey gidiiii
Ohooo sende koyu Beşiktaş taraftarı gibisin :D içimizde ki Raskol.
ne alaka anlayamadım ama sürü psikolojisi insana her şeyi yaptırtır yabana atma yani:D:D
Beşiktaş taraftarı takımına baya bağlıdır içerden sever:D Sende Raskol'u o denli seviyormuşsun:D
hee yok katilleri sevmem ama tema itibariyle örüntünün hoşluğu ve mesajın etkisini severim o romanda karaktere gelince sadece kendi başına dünyası hoş gelmişti o kadar.
Kesinlikle :)
Martin Eden.
nicholai hel
sevişerek cezalandıran adam, huu beybi
Cevap
5Cevap
Stephen King'in kalemi uzun sürsün..:D
Annie'dir..Misery romanındaki domuz taklidi yaptığı an hem kitap hem de filmdeki anlatımın etkisiyle hala gözlerimin önünde..:d
Siyah Kan (Grange) - Jacques Reverdi :)
Yazarımda, eksilerler fesatlar.
Merak ettim.
ben de
Raskolnikov ve Robert Dudley
sparhawk ı çok severim <3
Çalıkuşu <3
Sanırım onda ki karakter Feride'ydi. İstediğin karakter bu galiba. Feride :P
Haklısın güzel roman. Teşekkürler.
:)
Huckelberry Finn
fısıltı - Patch