Cezayir
Macaristan
ve...Fransızlar. tanıdığım bütün fransızlar Türkleri seviyor ( şaşırtıcı ama öyle)
Milletler arası diyalog olmadığından böyle bir sevgi genelleme yapacak kadar oluşmamıştır.
Ergen sevgisi gibi anlık yanıp sönen sevgiler olur esasen onlarında nedeni politikalardan kaynaklıdır.
Yani milleti değil tavrı severler.
tarihten ötürü sadece afganistan ve pakistan olarak biliyorum.
Kesinlikle Azerbaycan;daha havaalanında misafirperverlikleri, davranışlarıyla ,sözleriyle belli ediyorlar.Sevmeyen ülkeyide elkemek istiyorum oda gördüğüm kadarıyla Sırbistan,pasaportumuzu görenin davranışı değişiyor:S
Orta Doğu ülkeleri ve Boşnaklar,Makedonlar gördüğüm kadarıyla Türkleri seviyorlar:)
evet unutmuşum onları..
Cevap
12Cevap
Anzaklar özellikle çok sever. Çanakkale Zaferimizin her yıldönümünde bizim ülkemizin insanı Çanakkale'yi ziyaret etmezksen, Çanakkale Savaşında savaştığımız Anzaklar Çanakkale'yi ziyaret ederler.
Bizi sevdiklerinden değil Çanakkale'de anzak mezarlıkları var ziyaret maksadıyla geliyorlar ( Bizi sevip sevmediklerini genel manada bilemiyorum )
amerika bizden nefret ediyor
avrupadaki çoğu ülke sevmiyor
komşu ülke azerbeycan samimi gibi
Rus kızları aşık biraderrr :D
Biz, birbirimizi sevemedik ki, diğer ülkeler neden sevsin?
mısır, japonya ve bosnalılar
bosaklar, türkmenler, afganlar, afrikallılar endonezyalılar cok sever
Bosna Makedonya Azerbaycan Macaristan Gürcistan Japonya Arnavutluk bunların hepsi bize kardeş hepsine gittim tek tek gezdim pasaportumuzu görenin yüzü güldü :)
ben bizi tanıyıp da seveni görmedim ben
Bizi sevse sevse Azerbaycan sever. Gerisi yalan.
rus kızları türk erkeklerini fena halde seviyor belkıde tersidir o.O
Çeçenler, Bosnalılar.
Ulan azerileri demişsiniz ama aslında çoğu sevmez bizi
azerbaycan ve bosnia baska yoktur
Japonya . .
Asya. Afrika. Doğu Avrupa.
1. Türkler
2. Türkler
3. Türkler...
Kimseden iyilik beklemeyeceksin anlamında söylemiştim, çok güvendiğiniz azeriler bile gün gelir sırtınızdan bıçaklar.. Birinci dünya savaşındaki arapların yaptığı gibi..
Ben günümüz Türklerini sevmiyorum asimile olup Arap kültürünün esiri haline geldiler çünkü
Azeri ırkı türk değildir.
Demokratik Kongo afrika vs.. Abiler sağolsun
taylandlılar filipinliler...:D endonezyalılar...:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar