Bence araplar olabilir.
Araplar
Bosnaklar
Ruslar (Doğu slavları, kazak, kırgız)
Japonlar
Pakistanlılar
Latinler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir devletin ömrü, bölge devletler ile ilişkileriyle doğru orantılıdır.
Türkiye Cumhuriyeti olarak da dost aranacaksa önce çevremize bakacağız.
Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bağımsız şekilde geçmişini unutan siyasetlere girişiyor.
Ermeniler hain, Yunanlar küfürlük, Araplar aşağılık o ya da bu..
Sonuç olarak bu devletler bugün senin komşun. Sonuç olarak bu ülke Sadabat ve Balkan Paktı'yla, Ebedi Dostluk ve Saldırmazlık Antlaşmaları'yla kendini güvene aldı.
Şimdi biz bunları unutup Davutoğlu'nun da üstün siyaseti misali 0 Dost ile açıklıyoruz kendimizi...
Türkiye bölgede üstün bir ülkedir ve çevresindeki ülkeler ile dostane ilişkilerin yolu açıktır.
Şimdi bu ülkeler içerisinde en iyi dostumuz kim olabilir..
Hangi devlet ile eşit masaya oturuyorsak, hangi devletten çıkarımız en fazlaysa bize en yakın dost o ülkedir.
"Sovyet Dostluğu, Misak-ı Milli'nin bir parçasıdır" 16 Mart 1931 - Mustafa Kemal Atatürk
"Size tek bir vasiyetim var, Sovyetler Birliği ile dostluktan vazgeçmeyin" (Kaynak: Tevfik Rüştü Aras, Kılıç Ali, Ali Fuat Cebesoy, İsmet İnönü)
Ermenistan ile dost olmamızı Araplar ile olmamızdan daha yüksek bir olasılık olarak görüyorum.
Boşnaklar ve Pakistan da dosttan ziyade evimin ferdi gibiker.
Ben hep Rusyaya dair ümitler taşırdım, o da pek doğru gelmiyor artık. Biz de bu evlat acısı, onlarda o kuyruk acısı oldukça.
Japonlar diyeyim.
ermeniler kadar türk düşmanlığı yapan bir millet yok. türk düşmanliginda hep zirvede kalacaklardir.
Cevap
21Cevap
Türklerin Türklerden başka dostu yoktur ama Pakistan olarak Türkiye'ye p destek çıkıyor lardır Araplar diye düşünüyorsan Osmanlı Devleti'nde yıkan araplardır Araplara hiçbir zaman güven olmaz ve Araplardan insanı dostu olmaz Bunların hepsi devşirme çakma müslümandır
Ortadoğudaki araplar hariç.. Hemen hemen kalan tüm Müslüman ve Türk devletlerinin halkllarının sempatisi var... Açık konuşalım aynı parayı kullanıp aynı vergi dairesini kullanamadığımız kimse tam olarak dostumuz değil...
Araplar da dahil kontrol altında tutulmadıkça hepsi ezer geçer seni. Dost falan hikaye. Ermenilerin Osmanlı zamanında nasıl anıldıklarına bakın, bir de güncel ermenilere.
Pakistanlilar, Japonlar ve Boşnaklar. Dost Araplar da var olsunlar.
Hiç kimse dostumuz değil hele o deve çobanı araplar hiç değil
Türk'ün Türk' ten başka dostu yoktur
Türkün dostu bazen türk bile olmuyorki başka milletten insanlar olsun taihimize baktığımız zaman kendi aramızdaki çekismeler yüzünden hep yıkılmısız
Türklerin dosları yoktur sözleri her yana yayan yayana
türkün türkten başka dostu olmazz auuuuuuuuuuu cccmozkurtlar gelddi ülkücüüü hav hav hrrrr
Kurt havlamaz kardes ulur
Aaauuuuuuuuwwwwww cCc
Sikrir git serefsiz kopek
Türklere kurban ol soysuz
hadi ordan git git serefsiz güzel kardeşim
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
Türk olmayan herkes aynı
Türkün türkten başka dostu yoktur artık kabullenin
Türk'ün turkten başka dostu olmaz
Kürttür
Adam olun
Faşistler
Özelden çık da konuş saklanmaya gerek yok
şıklardan seç
Türklerin tek dostu Kürtlerde ve geçmişi araştır bakayım Osmanlı da Araplar ve. Kürtler vardı araplar ve Kürtler Türklere misafir perverliği göstermiş
Gecmişi çokca araştırdım ancak bu kez epey sacmaladın utanmasan kurtler olmasa Turkler Anadoluyu alamazdı diyeceksin.
Türkiye yı düşmanlardan sadece Türkler mi aldı Kürtler Araplar Lazlar aldı hepsi el ele verdi
Gizliden çık da görelim havanı
Niye çıkacak mışım.
Korkak mısın
Bir Türk ve Kürt asla korkmaz
Korkaklık ne alaka her onume gelenle birebir muhatap mi olacagim
Sen Türk değilsin faşist seni insanları birbirine düşürmek hoşuna gider
Tamam anlastik sen haklisin. eksiyide cektim.
Eğer şıkları incelerseniz (Kazaklar, Kırgızlar...) yer almak da..
Haliyle soran Türk diyerek ırkı değil, Türkiye Cumhuriyeti'ni vurguluyor.
Dolayısıyla Kürt, Türk'tendir. Türk'e dahildir.
Türk Milleti'nin bölünmez bir parçasıdır, tıpkı Türk Milleti'ni oluşturan diğer etmenler gibi.
Lakin Kürt'ü Türk'ten ayrı görmeyenlere sürekli ayrı vurgular yaparak, dostluğu değil burada olduğu gibi savaşı körüklersiniz.
Arap mı 🙄 en düşman onlar bize
Boşnak ve Türk eski kökenden yakınlar biraz şimdi Boşnak ülkesine git laf eden olmaz halkın içinden görürler bizide.
Kültürümüz benzer birz
Türk’ün tek dostu Türk
Azerıler dıye bılıyorum
Azerilerde Turk zaten. Sanki ayri millet
fakirlik ne alaka
Azeriler
Azeriler Turk zaten
Ne arapları be gzekalı.
iade ettim
Tam bir bossun. Mal. Kesin tesettürlü koca gözlü zengin koca avcısı eğitimsiz cahilin tekisin.
sende cambridgeden ikincilik ile mezun olmuştun zaten. Konuşmandan belli eğitim seviyenin ne kadar yuksek oldugu.
Kes.
araptan dost olmaz
Timbuktu
Ne kadar tatlı bir yermiş hiç gittin mi?
Bak şimdi bir bucket list hazırlayalım
1. Lana del rey konseri
2. Kahva sözün var
3. Timbuktu'ya gitmek tamam mı
Pakistan ve azeriler
Şıkların içinde sadece pakistan bence
Hiç biri ya araptan dost olmaz
G şıkkı hicbiri
hicbiri
G Hiç kimse
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?