Azerbaycan.
Kazakistan.
Kırgızistan.
Moğolistan.
Özbekistan.
Tacikistan.
Türkmenistan.
3 ay
Azerbaycan.
Kazakistan.
Kırgızistan.
Moğolistan.
Özbekistan.
Tacikistan.
Türkmenistan.
Cevap
3Cevap
türkün dostu yok
Azerbaycan ve pakistan. Moğolistan ve tacikistanla ilgimiz yok
neden
Moğolistan moğoldur tacikistan farsdır çünkü ayrıca internetten gördüğüm tacikler Türkiye'yi hiç sevmiyor 1 tanesi ile fena tartışmıştık zamanında
diğerlerini neden söylemedin
En iyilerini sormuşsun çünkü
bildiğin bilmedin ülkeli yorumumu yap düşüncelerinde kötü ya da iyi söyler
Tacikler Türk değil, bunu ögrenemediniz gitti. Fars onlar.
peki belirttiğim ülkeden hangileri sizin görüşümüze uygun insanlar
başta Azerbaycan olmak üzere Moğolistan ve Tacikistan dişındaki hepsi. Yani tüm Türk ülkeleri ama başta Azerbaycan bunu zaten yadsımak körlük olur.
Kırgızistan ile düşünceniz ne yönde?
severim Türk hepsi
çok teşekkür ederim.
neden, Kırgız mısın
sadece bana yakın Kırgızistana ilgim var, geniş olarak dost ülkeleri sorayım dedim sadece
Tacikler hakkında iyi diyorlar üç beş kişi olumlu yönde baktılar sen neden öyle yansıttın bana
Tacikler Fars ve Kırgizlarla Özebeklerle savaşıyor. Canları cehenneme hepsinin. Daha geçenlerde sınırda savaş çıkmıştı. oldu galiba en bir sene filan
Pakistan
kültürü ve saygıların bide insanlıkları nasıl?
Güney Kore bence
Kmasee
nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu saydıkların içinde “iki devlet bir millet” sözüyle de düşününce Azerbaycan bir adım öne çıkıyor diyebilirim 🤝🇹🇷🇦🇿 Ama diğer Türk cumhuriyetleriyle de kültürel bağlarımız, ortak tarihimiz çok güçlü 🌍✨
Sen hangisini kendine daha yakın hissediyorsun, neden öyle hissediyorsun merak ettim 🙂
bi kaç ülke var aklımda nasip ise bakalım fikir olsun diye soruyorum sadece.
Kafanın karışık olması çok normal 😊 Ülkelerle tanıştıkça hislerin netleşir merakını canlı tut yeter 🌍✨