Kültür & Sanat Dehşet verici kitaplar önerir misiniz? ColdBreath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beyler/BayanlarOkurken tüyleri diken diken eden,Ortalığı kan ve vahşet götüren,İgrenclikten ödün vermeyen (insan parçaları vb.)Her sayfasından korku ve gerilim damlayanBenzer içerikli kitaplar var mı önerebileceğiniz?Bunun gibi şeyler :) Dehşet verici kitaplar önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
solinn Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Tess Gerritsen'in Cerrah serisiStephen King kitaplarıJean- Christophe Grange'in kitaplarıKoku'yu da tavsiye ederim :) 1 2 Yorumla ColdBreath +1 yıl Önerileriniz için teşekkür ederim :) :) Yorumla solinn +1 yıl Rica ederim :) Tess en iyisidir ama Yorumla
PianistKadın Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl hayvan mezarlığıhasat zamanı 1 1 Yorumla ColdBreath +1 yıl Thanks ;) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen hastasın ! Carlos Castaneda oku biraz kendine gel arkadaşım. 0 4 Yorumla ColdBreath +1 yıl Ben hastayim ilacim korku kitaplari kardesm. cin ali mi okuyum bu yastan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylediğim yazarı oku bana sonsuz minnet edeceksin. Yorumla ColdBreath +1 yıl Onu da listeye ekleyelim madem şiddetle oneriyosun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanlı kemikli öneriyorum hemde :) Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Kızıl NehirlerLeyleklerin UçuşuSiyah Kan 1 2 Yorumla ColdBreath +1 yıl Thank you very very much :D Yorumla Mandarinia +1 yıl You're welcome... Yorumla
euphorian Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl koku kitabını okumadım ama okuyanlar dehşet verici buluyorlar 0 1 Yorumla ColdBreath +1 yıl Bunu da listeye ekleyelim, ilginç bir adı var :) Yorumla
İlCupido Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl dean r. koontz'un o dandirik kitaplarıstephan king var vs. 0 0 Yorumla
NarGüzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cerrah çok fena. 1 1 Yorumla ColdBreath +1 yıl Tesekkur ederim ^^ Yorumla
_çılgınaşık_ Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl gazap üzümleri 1 1 Yorumla ColdBreath Tesekkurler :) Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. Ölü ruhlar ormanı 1 1 Yorumla ColdBreath +1 yıl Tesekkurler :) Yorumla
acarmunire Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 704 cevap paylaştı. grinin elli tonu 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar