Bence bir instagram hesabı aç. Kendine güzel bir nick bul. Kargo ile bunları takipçilerine uygun fiyata satabilirsin. Mesela 5'li paket yap, 5 tanesini 20 TL'den sat. Ya da istediğiniz bir kitabı söyleyin, kitabın fiyatı + 5 TL'ye size göndereyim de.
Bunlar güzelmiş , özellikle kızların çok beğeneceğini düşünüyorum , ancak zaten ülkemizde kitap okuma oranı çok düşük ve ayraçlar bedava dağıtılıyorken ticari amaçla bu işe girilmez diye düşünüyorum.
Ama İstanbul gibi kalabalık şehirlerde satılmaz mı
Kitap satan yerlere, sahaflara satabilirsin diye düşünüyorum.
Misal Eskişehir için konuşacak olursam İnsancıl ve İtalik Sahaf gibi yerlerde satılabilir.
Thanks başka şehirlerden bildiğin varsa söyle
Forum İstanbul'da özel tasarımları satan bir dükkan var bence orda alabilirler. her şeyi pahalıya satıyorlar ama
Cevap
5Cevap
Satamazsınız. Çünkü ayraçları kitapların yanında bedava veriyorlar.
Kitap ayraci ayrıca satılıyor
ben alırdım ya çok güzelmiş. kırtasiyelere falan verebilirsin.
bence instagramda bu ve benzer bişeyler yapıp sat :)
Instagramda nasıl satabilirim
ya bir hesap aç.. sonra birkaç kişi takip et.
arama bölümüne #kitap #kitapayracı filan yaz. bu kişileri takip et onlar seni farkeder
Insagrama indirmeden üye olunabilir mi
paylaşım telefondan oluyor malesef
gitit gidiyor sahibinden. com gibi yerlere ilan veebilirsin ama nasıl olur bilemedim kargoyla birlikta karşı tarafa birz tuzlu gelebilir.
Kitap oraninin bu kadar dusuk olduğu bir ülkede maalesef.
kimse almıyor bunları kitapçılara git tüm ayraçlar hep bir köşededir ve 1 tane satmazlar
çok güzeller degerlendir ama satış konusunda bir fikrim yok. Önce küçük yerlerden başla istersen
Küçük yerler derken biraz daha acsaniz konuyu
Istanbuldaki ddükkanları örnek
Bence satar :D
Bende bir sürü var buna benzer şeyler^^
Koleksiyon yapıyorum 😊
Şaka Yapmıyorum çok güzel
Ama nerelere satabilirim işte.
Kitapçılarla Konuş kırtasiye ye git seyyar Satıcı kitapçılar var ya sana nasıl diyim kitap olan her yere git
2. fotoğraftakiler çok güzelmiş.
Ucuzluk mağazaları satar birde kitapçılar herhalde
satarsın aslında ingstagram hesabı aç kendine
satar
Nerelere satabilirim acaba
kitapçılara okula falan yani ama gğzelllet
Yok satar :D
satar
Ama nerelere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar