AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben almam
büyü diye bir şey yoktur benim için, boşuna para vermem.
babalık bana evcil succubus edinmem için bir büyü öner acil lazım ok
Büyü İslam’da lanetli bir şey
rahmani büyü nedir yahu
Havas ilmini araştırmanı isterim
İlim başka büyü başka
Yani
Büyü kelimesini bir araştır kimler büyü yapıyor yapanlara ne deniliyor yani büyü İslam’da lanetli
doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel ad. İslam konusuna gelirsek Kur'an'ın direk başlığını okuyarak vaaz veremezsin derinlere inmen gerekli
Büyünün rahmanisi mü olur ya saçmalama
Havas ilminde bu mümkün müslüman varlıklarla zararsız
netice de dinimizde büyü haram
Bu konuyu derinden araştırmanı isterim o kadar yazamam ama sana şöyle özet geçeyim şeytanilerle çalışma için Allah'a şirk koşman gerekiyor yoksa yapmazlar ama rahmanide tam tersi takva sahibi olursan hepsi hizmetçin olur ben olmadığım için celp edip çalıştırıyorum
big mag menu index konusunu arastir
bana mesaj atar misin seviyem yeterli degil
Attım
Bir şey sorcam ölülerle konuşulabilir mi
Daha o kadar ilerlemedim ama sanmıyorum bi hocama danışmam gerekli sizin için önemli mi
Çok değil peki isim vs bakarak buyu var mı anlayabiliyor musun
Ya bir adam var da doğru mu diyor meraj ettim bizim bir akraba vefat etti yok onun ruhunu çağırdı konuştu filan yanımızda bana saçma geldi bir de ona buyu yapılmış filan dedi
O gelen ruh değildir herkesin bir cini olur ve o cin seninle yaşar herşeyi bilir hatta aklından geçenleri bile
Büyüyle ilgili bilgi verdimi
Yuhh çok korkunç
Korkunç olan nedir
Erik ağacının altına mı ne yapılmış öyle dedi kız hamileydi iste doğumda aniden oldu bebekte de sıkıntı var filan dedi
Bu isler
Nasıl korkmuyorsun anlamıyorum ayetel kursi bile tam etki etmiyor yeri geliyor
Dediği yere bakın varsa doğrudur geçmişi herkes bilir ama geleceği kimse
Neden korkayım
Sen isimle bakabilir misin
Elbette isim anne ismi doğum tarihi ve resim gerekli
Sadece bakma ilerisi değil çünkü bu işin dolandırıcısi o kadar fazla ki artık inanmıyorum çoğuna
Doğum tarihini bilmiyorum
ANNE BABA adı olmaz demi
Zor
Doğum tarihini öğrenmeye calisiyim bir de bu varlıklar durduk yere musallat olur mu yoksa buyu filan mı lazım
3 çeşit ile ya büyü ya Allah'ın takdiri sınavı ya da pislik bir insansan
Sağ olun hocam arada bu konularla ilgili bildiklerimi sorabilirim demi size biraz ilgimi çekiyor da
Ben hoca değilim özel değil ise buradan sorarsanız sevinirim başkaları da öğrenmiş olur
Özel konular değil ya deminki gibi merak ettiklerim hoca derken genelde öyle denir ya o yüzden dedim
Seve seve cevaplarım
Çok teşekkürler kitabınız havas ilmini anlatsa alabilirdim ama iyi niyetli de olsa büyüyen uzak durmayı tercih ediyorum
Bir de ara sıra arkamda biri varmış gibi hissediyorum
Havas ilmiyle ilgili olacak zaten
Buyu yazmışsınız da o yüzden dedim
Bu his musallat hissi
Ay Allah korusun
Psikolojik de olabilir demi
Tabi ki deterjan kokusundan hoşlanır mısınız veyahut kabus görürmüsün
Deterjan derken çok degil ama güzel kokuyorlar kabus görmüyorum da geceleri tek kalınca korkuyorum sağ tarafımda bir ağırlık varmış gibi sürekli başım agrir
şimdi yanina biri otursun, zilzal suresini okusun, eştatel e gelince eştateli 8-10 sefer tekrar etsin bu arada ne hissettigini söyle
Bunların alakası var mı yazdım ama o adam bana bir kağıt verdi bunu yanında taşı yesil beze bağlayıp dedi o da şu kagit linkini atıyım
Bi bakmam lazım
Ama dediğim şeyi uygulamayı unutma
Link ekleyemiyorum da soru yazıyım siz oradan bakın
Tamamdır
Baktınız Mi
Bu arada dediğim kişinin doğum tarihini öğrendim
Dediğinizi yaptım youtubedan açtım o kismi geri alip alip dinledim başım döndü gibi oldu biraz
Alırım.
Cahillik diz boyu