Beylikdüzünde hangi dershane daha iyi sizce?
kültür özel (migros yanındaki) 2 , kültür1. fem, final ?
kültür özel (migros yanındaki) 2 , kültür1. fem, final ?
Arkadaşlar artık dersaneler çok tercih edilmiyor. Daha çok Etüt Merkezlerinin Butik Gruplarda verdiği 4 veya 5 kişilik eğitimler tercih ediliyor. Ygs sınavına hazırlanırken öğretmen kalitesi, size uyguladığı program ve rehberliği çok önemli. Beylikdüzü'nde geçen yıl benim gittiğim Dünya Etüt Merkezi var. Etüt merkezinin efsane hocaları var. Özellikle Bertan hoca tam bir efsane. Ondan ders alıpta hedefine ulaşamayan yok denecek kadar az. Fakat çok dolu olduğundan hemen grupları ve özel dersleri doluyor. Fizikçi Bedri ve Cüneyt Hoca, Biyoljici Hakan ve Murat Hoca, Kimyacı Selçuk ve Kayhan Hoca, Matematikçi Bertan , Suat , Tolga ve Caner Hoca. Tamamı yayın yazarı hocalar ve en az 15 yıllık özel ders tecrübeleri var. Bizim gibi özel hizmet almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Fiyat olarak ta dersanelerin 20 kişilik gruplarından çok daha pahalı değil. Fiyatlar oldukça makul.
2019-2020 Mezun grubunda eğitim alıyorum. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bu anlamda tavsiye ederim. Eğitimi yoğun ciddi ve sıkı bir şekilde ilerliyor. Eğer sıkı çalışma size uygun değilse malesef burası sizi kasar. Soru çözümleri ve öğretmenler çok iyi. Denemeler hiç aksamadı. Neredeyse herkes ilgiden eğitimden disiplinden çok memnun. Öğrenci arkadaşların seviyesi çok çok iyi.
@Denizvardem1 fiyatlar ne kadardı rica etsem söyler misiniz?
herhangi birine rahatça gidebilecek maddi imkanın var mı ?
herhangi birinden indirim kazandın mı ?
bi de işin şube kısmı var
aynı dersanenin merkezdeki şubesi daha iyiyken , merkeze uzak bi yerdeki dersanesi kötü olabiliyor...
nasıl yani ?:)))
merkeze yakın mı bu dediklerin yerler ?:)
şehir içinde önemli binaların bulunduğu yerler diyeyim :)
bu arada din konusunda sıkıntıların varsa Fem e kesinlikle gitme derim...başarısız bir öğrenciysen de finala gitme derim..çok ağırdır oranın programı..
kültür ün stajyer hoca sayısı çoksa orayı tercih et..stajyer hocalar önemli..yakınlık kurdun mu istediğin kadar soru sorabilirsin ...
bi de tüm dersanelere birebir sürelerini sor...kiminin 15 dakika , kiminin 1 saat ..değişiyor :)
ama en önemlisi senin bu işe kendini tamamen verecek olman..ve seni engelleyecek şeyleri başlamadan yok etmen...
mesela bu site bağımlılık yaratıyosa önlemini al şimdiden...otur ve düşün nasıl daha iyi bi öğrenci olabilirim diye
kahve dostun olsun :) çikolatayı da dememe gerek yok..
yeter bu kadar tavsiye ..ben kaçtım :D
bu saydıkLarımın hepsi merkezi ozaman hepsi aynı böLgede ve etrafı alışveriş merkezLeriyLe doLu :)
din konusunda sıkıntı çekmem ben feme gidersem
başarısız değiLim orta durumda bir öğrenciyim sadece çaLıştırıLmaya ihtiyacım var bunun farkındayım tek sorunum program ve tembeLLik beni sıkı çaLıştıran biriLeri oLcak ki heryeri kazanırım :)
senin de işin içinde olman lazım kuzum :)
din konusunda sıkıntın yoksa feme git o zaman hiç düşünme...yardımsever insanlardır ama sorun oluyor bazı yaptıkları..senin o konularda sıkıntın yoksa gönlün rahat olsun
Cevap
2Cevap
Arkadaşlar merhaba kitlesel dershaneler artık çok tercih edilmiyor. Butik kurumlar daha etkili sınırlı sayıda öğrenci ve birebir ilginin olduğu yerler daha faydalı.
Özellikle Beylikdüzünde Yetenek Eğitim kurumunu tercih edebilirsiniz. Kitap yazarı hocaları,8 Kişilik sınıfları ve birebir dersleri ile çok etkili. Sizde eğitim kadrosunun çok etkili olduğu bir kuruma gittiğinizde farkı anlayacaksınız.
kesinlikle migros yanındaki
bilmem çekici geldi
evet biraz boğazım şiş gibi
ayıp ettin :D
Fem dersanesi her zaman iyidir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar