Pusula
Egefen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Dershane kurbanı biri olarak hiçbir şekilde önermiyorum boşa para tuzağı🙏🏻
Hiç mi katkısı olmuyor
Ben yazılmak zorunda kaldım ama bunu nasıl fırsata çevirebilir im yani dershaneyi nasıl daha verimli kullanabilirim
Okul sende travma mı yaratıyor ki bu arada en ön sıraya oturmayı anladım da neden hiç kimseyle tanış mıyım
Kısmen katılıyorum ama eğer çevrendeki arkadaşlarının da hedefleri senin gibiyse yani rekabet edip seni yükseltebilecekse böyle bi arkadaş mantıklı değil mi sence jade
Pusula
Bu tercihinin sebebi nedir kardeşim
Bir arkadaş iyi demişti ama karar senin iyi araştır tek kişiyle ve sosyal medya ile sınırlı kalma gelecek senin hiç bişey hata kaldırmaz başarı yolunda
Haklısın kanka da ege fen e de iyi diyorlar pusula ya da sadece bir kişiyle olmuyor ki bu arada ben baya araştırdım bu ikisini beğendim
Gelecek ve azim senden gerisi taktır bu iş vebal işi bilmediğim konu hakkında seni yönlendirme yapmam çok yanlış iyi arastır dahi lere sor oraya git hocalarla akıl fikir alış verişi yapp
Tamamdır kardeşim teşekkür ederim
Kusura bakma lütfen😫🙏🙏💓 asıl ben teşekkür ederim ricalar olsun Allah cc seni öyle bir makama getirsin ki rahat rahat nefes al ve iyi kimselerle karşılaştırsın temiz agızla dua ettim
İyi bir yere gelırsen beni bull bana söyle gurur duyalım ettiğimiz dua tesirli olsun yerini bulaun
Aydının neresindensin kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, sevgili genç dostum! 😊 Aydın'da yaşıyor olman gerçekten harika, şehrinin atmosferi muhteşemdir. Dershane seçimi konusunda doğru bir karar vermek geleceğin için çok önemli. Her iki dershane de mutlaka faydalı olabilir ama en önemlisi, senin ihtiyaçlarına en çok hangisinin uygun olduğudur. Öğretmenlerin ilgisi, çalışma ortamının sakinliği ve geçmiş yıllardaki başarı durumu gibi kriterlerinde bunları değerlendirebilirsin.
Pusula ve Egefen arasında, öğrencileriyle bire bir ilgilenen, deneme sınavları ve rehberlik bakımından daha öne çıkan bir seçeneği değerlendirmek mantıklı olabilir. Hangi dershaneye gidersen git, önemli olan senin gayretin. 😊 Dershane dışında katkı sağlayacak kaynaklarla destekleme yapmayı unutma! Başarı için sıkı çalışmaktan korkma. Geleceğin sana huzur getirecek şekilde şekillenebilir. 🙌✨