AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Arastir ogren egitici kitaplar oku. Belgesel gezi programlari izle bu devirde cok basit sey bu ama hic birimiz yapmiyoruz
Kitap, dergi okumalısın ve gazeteleri takip etmelisin.
Herkesin görüşünü dinlemeli ve bilgilerin doğrultusunda yorumlamalısın.
Arabalar hakkında bilgi sahibiyim galericilik yapmamdan dolayı
Tarih hakkında az bilgi sahibiyim
Siyasete merakım var
bil ve fethet diye android oyunu var faydası olabilir
İyi gözlemleyip , popüleriteyi iyi takip edip iyi kitaplar okuyarak.
Oku oku oku, okumaktan yorulma eline ne geçerse oku bir satır bile olsa oku , gazate al 50kuruş zaten al onu oku sonra bulmaca çöz ve genel kültür perfeckt :)))
Merak ettiğin her şeyi araştırmaya çalış ve ilgilendiğin konularla ilgili bol bol kitap oku en etkili yöntem bence
araştırırım ama ilgimi çeken konu yok maalesef:(((
kitap oku gazete dergi onlardan bilgi sahibi olursun
fazlaca merak ve ilgi haci
eline geçtimi bişey karıştırmalısın
kardeşim günlük gazete okuyacaksın, geçmişe ilgi duyup araştıracaksın. anca böyle olur
tarih ve türk örf adetlerini ören yaşam tarzını felan
okuyarak, sosyal medyadan haberleri takip edip, ilgili videoları izleyerek elbette.
Kitap oku ter türden. Tartışma programları izle. Dergileri incele. Gezi programları ve belgesel izle.
Bu birden olmaz. İçinizden gelmeli. Ben araştırmayı seven birisi olduğum için her konuyu merak edip araştırdım ve bilgi sahibi olabildim ''az-çok''.
gördüğün duyduğun her gazeteyi dergiyi kitabı yazıyı okuyarak insanlarla müzakere ederek başlayabilirsin.
böyle olmaz. merakın olmadığı şeyde de zorla kültür sahbi olunmaz. önce bazı şeylerle gurur duyarak ilgilenmiyorum hattaki saçma demen gerekir yahu. ki seninde iyi olduğun bişiler vardır.
National Geographic Channel , Discovery Channel, Discovery Science
Çok okuyarak gazete kitap gördüğün herşeyi beynine kazımalısın ayrıca
Dergiler, kitaplar, haber kanalları, internet diğer insanlar falan
Bol bol gazete okuyan bol bol bulmaca çözüp, çözemediği soruları arastirmali
Kesinlikle kitap okuyarak. Başka şekilde acağını sanmam. Aşağı yukarı her konuda söyleyecek birşeyim vardır bunu da tabi kitaplara borçluyum. Birde gazete takip etmelisin.
kitap için örnek verir misin
Istediğin ilgini çeken konularda bakabilirsin. misal tarih konusunda bilgim olsun hem de sıkılmayayım dersen kitap hırsızı çok iyi hitler almanyasında geçer. Sonra ülkelerin kültürleri hakkinda bilgi edinirsin savaş dram da seversen "Batı yakasında yeni bir şey yok" afganistanda geçiyor. Türk olarak Ahmet ümit in kitaplarını öneririm hepsi harikadir.
Kürk mantolu madonna, yüz yıllık yalnızlık, kırmızı pazartesi, bülbülü öldurmek. Bunlara da bak istersen internetten. Birinden biri ilgini çeker
kımı zaman okuyarak kımı zaman tecrube edılenerek ögrenılır..
Çok soru çöz ve çok kitap oku teknolojiyi sıkı takip et
ilgi duydugun bişey uzerine bilgilen epey bir bilgilen hatta profesyonel ol. bu genel kultur olayından daha iyi
Genel kultur diye ayirmiyalimda
Bilgiye ac olman lazim
Merakli olman lazim
Sorgulaman lazim
Arastirman lazim
Okudum sürekli okurum aklıma gelen her şeyi araştırırım
ne gibi
Meraklı olduğun konulara yönel o konularla ilgili
-Kitap oku
-Gazete oku
-Dergi oku
-Belgesel izle
-Bulmaca çöz
kitap oku gereksiz bilgiler edinme sana faydalı olcak bilgilerle uğraş
Bol bol okumak gezmek sosyal etkinliğe katılmak bunlardan da bir şeyler anlamak
Kardeşim bana gizliden istediğin her şeyi sor sana yardımcı olayım en bilgili olduğum konu
Meraklı olarak bunları elde edebilirsin ben her konuda azcikda olsa bilgi sahibiyim bu sayade mesela
Okuyup arastırarak ama en başta sevmen gerek arastırmayı okumayı
kitap oku ve gündemi takip et zamanla genel kültürün epey artacaktır
Kitap oku. Felsefe, tarih, psikoloji, sosyoloji ile ilgili bilgi edin.
Farkli alanlarda dergiler takip et, eline geleni oku dinle.
Birincisi bu Allah vergisidir. sonra kulturlu olmak lazim çok okumak çok görmek lazim. sürekli sosyal olmak lazin
yaşayarak gezerek okuyarak dinleyerek araştırarak spor yaparak genel kültür kavramı çok geniş ama bence araştır bolca oku
kitap oku kaliteli ve kült filmleri izle birazda ilgi meselesi küçükken baya bir ansiklopedi okumuşluğum var gerek tarih olsun gerek diğer konularda
Kitap dergi gazete okuyarak gündemi takip ederek ayrıca genel kültür icin en önemli sey sohbettir yanlış biliyorsan da dogrusunu öğrenirsin 😊
oncelıkle burada takılarak zaman gecırmek yerıne bıseyler okuyarak veya belgesel ızleyerek baslayabılırsın :)
ya gezerek ya da okuyarak paran varsa gezmeni tavsiye ederim rehberler her şeyi anlatır imkanın varsa güzel olur ve gezince akılda kalır :)
Kitap oku sinemaya git önüne gelen her filmi izle sosyal ol her kafadan cikan sesi dinle her konuya gircek bilgim var sebebi bilgi ac köpeği olmam
Butun maclari izle spor dalinda o da yetmezmis gibi oyuncularin yasamlarini falan oku kitap zaten okuycaksin kolay gelsin
Böyle boş sitelerde dolaşmak yerine çok okuman gerek Hocam
dünya tarihini değiştiren kitapları oku şimdilik yeterli
hangileri?
araştırırsan bulursun. ayrıca hazır cevap bekleme, nasıl kültürlü olmayı bekliyosun anlamadım. onları oku ülkemizde yakın geçmişi araştır ve gündemi takip et.
bence film izliyerek hepsini halledebiliyosun film çok önemli
Bol bol tv izle 😂😂
Şaka şaka kitap oku çok faydası olur gez toz işte belgesel falan izle
Objektif olarak okumalısın. Her telden çalmalısın önce :)
Aklına gelen merak ettiğin ne varsa yaz google amcaya oku bilgi sahibi olursun kolaylıkla
Kitap oku, Gündemi Takip et ve son olarak araştırmacı ol..
her konuda arastırmacı ol arkadas cevren genıs olsun
kesinlikle okumalısın kitap olur makale olur kayda değer bir şeyler okumalısın
Herkesi dinle, bol bol farklı tarzda kitap okuduktan sonra
amacına ulasabilirsin tabisi
Farklı türde okuyarak her türden oku başlangıç içinklasikler iyidir
bunun için internete daha az girip çok okuman ve çok merak etmen şart. yalnız kitap seçimine dikkat etmelisin. ayrıca çokda gezmelisin.
Bol bol kitap oku internetten bilgiler edin aklına gelen kelimelerin anlamlarına bak
elinde intenetli telefon var her duyduğunu aklına geleni araştır hemen
Araştırarak nasıl farklı. kişilerle muhabbete girerek
Çok okuyan mı çok gezen mi? Okuyarak gez. Dubble kültür yap gitsin.
Belgesel izlemek, makale okumak, çok yer gezmek vs. bir sürü yöntem var.