Geceleri uyuyamayanlar : Hırslı olanlar
Bu tür insanların karşılarına çıkabilecek herkesi harcayabileceklerini söylüyor. Yollarına çıkmayın diyor.
Hayat ve fikirler karanlık olunca, şartlar zorlaşınca, o şartlara ve karanlık fikirlere boyun eğmeyen biri varsa ona saygı duyun ve önünden çekilin.
Daha çok korkun demiş olabilir mi?
Saygı duymak ve engel olmamak anladım. Korkuyla ilgili bişey göremedim. Eğer kitaptan alıntı yaptıysan cümlenin öncesi ve sonrası ile korkudan bahsetmiş olabilir.
Kitaptan okusaydım çıkaarabilecektim aslında internette de bulamıyorum.
Geceleri uyumayanlar dünyayı kurtarıyor olsa gerek ki yollarından çekilin diyerek onlara engel olmamamızı istiyor Nietzsche amca.
Belki de öyle ama dünyanın kurtulduğu yok.:)
Az kaldı :)
Yalniz kalinca her şeyi düşünürsün gece olunca yokluğu anlaşilir gibi olabilir
Tam anlamadım.
Sorun değil.:)
Cevap
10Cevap
Bence karanlıkta birçok kötü şey olabilir gece her şey yapılabilir, onların yanında durmayın önlerinden çekilin, demiş olabilir
:) Olabilir mi?
Uyuma saatinin zeka ile olan ilişkisini araştır anlarsın.
Biliyorum zaten ama bu biraz dahahırs gibi geldi.
Onların; dertleri, sıkıntıları vardır. Üstlerine gitmeyin. Hayat vurmuştur, bir de siz vurmayın.
Ben daha çok tehtidkar buldum.
Ben öyle bir anlam çıkaramadım. Bakış açısı tabii.
Tabi ama söyleyenin bakış açısına söylemediğini düşünüyorum. Bilmiyorum tabi.
Teşekkürler.
Siz daha iyi biliyorsunuzdur, o kişiyi.
gece uyumayanın gündüz ne yaptığına göre değişebilecek bir durum, ben geceleri sosyal mesyada takılan insanlara bulaşmayın olarak güncellemek isterim bunu..
Geceleri uyumayan neden uyumaz? Bu soruya cevap verirsen anlarsın neden yolundan çekinilmesi, onlara dokunulmaması gerektiği..
Korkun onlardan demek.
Teşekkürler ama yeterince açıklayıcı olmadı.
Biraaz daha acarsan mevzuyu kim. dedi falan oyle yorumlayablirim
Yani gidin uyuyun demek istemiş yazar..
Her an aaldirabilir anlaminda gbime geldi :\
buyrun sol şerit sizin !!! derim yeterli olur
scma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar