AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
761Cevap
hem romantk hem drama ben kendimi HAYAT GÜZELDİR'i izledkt snra anlamaya bsladm çok kaliteli bir film gece gece çok süper olur gerçek filmden anlayan kültürlü olan bir kişinin izlemesi gereken bir film izlerseniz eminim beğenirsiniz. :)
boşver flimi the walking dead - persion break - doctor who - supernatural - spartacus- bunları izle heyecanın tadına bak eğer kandan iğrenmem zombilerden tiksinmem dersen en baştaki yazdığım diziye hemen başla bağımlısı olursun
1996 fargo yada ıntıme olmadı zaman neydı o tıtanıktekı cocuk vardı ruya felan ıcıde ruya gıbı bısı ha dur su ınceptıon da olabılır tabı sınemada ızleyeceksenız ıkı aydır sınema gundemım enkaz altında kaldı pas derım
3 idiots
umudunu kaybetme
black
cehennem melekleri 1-2
hızlı ve öfkeli 7
Tavsiye ederim. Aksiyon seviyorsan güzel film.
https://anlatamazsin.blogspot.com/2021/04/knives-out-bcaklar-cekildi.html
Yeşil yol
Yüzüklerin efendisi
Golby
Ben efsaneyim
Hizli ve ofkeli serisi
Thor
Film olarak izlediklerim. Daha cok yabanci dizi tercihim. Şu an lacase de papel son bolumdeyim siddetle izleyin derim
" Cezayir Kurtuluş Savaşı " izlenmesi gereken eski ama güzel bir film. Çekim teknikleri falan eski ama
son zamanlarda çok dikkate almadığım ama "harman" kelimesinin tam karşısında oturan bir film " sorry bother you " oldu :)
Çoğunu izledim erotikler hariç tabii :D erotizm filmlerin içine ediyor hiç sevmem. Sevişme izlemek istiyorsan aç adam prno izle yani
Ateşli Odalar Filmini İzle
Mumya Serisini İzle
Büyük Hazine 1-2 İzle
Everest Fİlmini İzle
Yeşil Yol Fİlmini İzle
Titanic İzle
Kesinlikle haklısın. Hepsini de izledim
"Srpski" psikoloji gerilim filmi. Aşırı cinsellik iceriyor. İzlerken miden bulanabilir ama sonunu görünce "Yok yaa bu kadar olmaz."diyor insan.
Buzlar kraliçesini buyuk bır hevesle beklıyorum... ancak thor 2 karanlıklar dunyasıda fena degıl...
Ama hiçbirisi Ben Robot un yerini tutmaz bence
O kadar çok ki hangisini yazayım eskilerden ; Piyanist , Yeşil Yol, Kara Şahin Düştü , Sıkıysa Yakala, 3 Ahmak
Sonra; Eşkiya Kabadayı Kaybedenler Kulübü , Kara Şovalye Koku falan falan çok uzar bu liste...
Psikolojik dediniz, aklıma film değilde Amnesia oyunu geldi..biraz korkunç ama gece karanlıkta HD olarak oynadım..oyundaki sesler baya psikolojimi bozdu...10 dakika oynamadan sildim oyunu..
Film olarak Faster önerebilirim...
cecelia ahern p.s:i love you en cok satan kitaplar arasinda ben romanini okudum tavsiye ederim sen filminede baka bilirsin guzel bir ask filmi turkce dblajda var
ve birde melekler ve seytanlar buda cok guzel
esaretin bedeli,yeşil yol,umudunu kaybetme,ilk aşkım,piyanist,sherlock holme'un filmleri ,akıl oyunları,kelebek etkisi şuan tv de star da zindan adsı var leonardo dicaprio başrolde oynuyor tavsiye ederim :)
Hep bilinen filmler yazılmış. I Origins'i izlemenizi tavsiye ederim
Ben psikolojik-gerilim severim. Requiem for a dream benim için baştadır. Sonra girl interrupted, funny games, prozac toplumu geliyor.
Hala izlemeyen varsa 3 idiots filmini mutlaka izlesin. Vallaha bu filmin benzerini bulmak çok zor
md house izleyebilirsin, manyak dehşet güzel bir uzun soluklu dizi.
Zincirsiz: Django
Muhteşem bir western filmi. Tabi western seviyorsan.
Esaretin bedeli Piyanist Yeşil Yol Bu üçünü izle müthiş filmler
Paranormal Activite
Şeytan çarpması
Exorcist
The Omen
halka
garez
IT
Mama diye bir film var. Benim çok hoşuma gitmişti. İzlemeni öneririm.
korku seansı olabılır en son onu ızledım.. değişik bişey :D bu arada senın hesabınımı kapadılar noldu kuzucum sana? :D
Sildim :)
kıyılır mı ya :D
Kıydım valla
:D
Yahu bu kızı güldürebilmek kelimenin tam anlamıyla bir zanaat.
İkinci defa görüyorum güldüğünü.
Eleadora taktiği ne bunun? Yöntemini söylesene bana ben beceremiyorum.
Etlerin icine baharat katıyoruz, peki ya sonra .. ?
gülmüyo muymuş ki ? farketmedim valla :D Eleadora farkı :P
İyi çocuk oldum artık herkese gülüyorum :)
Shindlerin Listesi
Hayat Güzeldir
Parazite
Dövüş kulübü
Yeşil Yol
Neşeli Hayat (yılmaz erdoğan filmi)
Canım Kardeşim
Cesur yürek
Yeşil Rehper
İçimdeki Yangın
More than blue
Benim film tercihlerim postmodern anlatı kurgudan yana yani çizgisel zamandan çok uzay zamanın senaryoda yer aldığı mevcut sistem eleştirisi ve teorik fiziğe felsefeye yer veren filmler.. Örn Fight Clup, Donnie Darko, Berlin üzerindeki gökyüzü, Kelebek etkisi, Mr Nobody, ihtiyarlara yer yok, Inception
Donnie Darko yu çok sevdim harika film
Ulan millet ne boktan filmler izliyo ya ya
(The dictator
Taxi driver
Scarface
Inception
The martian
John Wick 1,2,3
Matrix 1,2,3
Wanted
Neighbors
Hangover 1,2,3
Devil's advocate
Seven
The usual suspects
The departed
Fight club
Inception
Interstellar
Blade runner)
(İZLEYİN İZLETTİRİN!!!)
Film kültürümüz aynı sayılır instan var mı
Christopher Nolan'ın Memento filmini koymamana çok şaşırdım doğrusu. Filmde unutkanlık hastalığı olan birinin intikamını almak için oradan oraya sürüklenişini adeta siz de bir hastaymışçasına bilinmelik ve tam gerilim içinde hissediyorsunuz. Beğenmeyen birine rastlamadım
Alacakaranlık açlık oyunları uyumsuz harry potter serisi ve ben bunları tam izlemedim o yüzden izliyorum bir de nasip olursa Allah'ın izniyle kitapını okuduğum ağladığım filmi izlicem senden önce ben
Komedi filmleri için en iyileri yine Türk yapımları. O eski Türk filmleri yok mu? Hababam sınıfı, Çöpçüler Kralı en sevdiklerimden.
''Esaretin bedeli, the godfather, 12 Angry Man, Schindler's List, Piyanist, Forrest Gump, Fight Club, Inception, Prestij, 3 Aptal'' bunların herkesin izlemesi gereken filmler olduğunu düşünüyorum.
Dün "Şşş! Kızlar Bağırmaz" isimli filmi izledim. Soran, sorgulatan bgüzel başka bir filmdi, kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.
Intouchables Komedi-dram sevmem normalde ama izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi, şiddetle öneriyorum. Geçenlerde izlediğim durağan ama insanın içini kıpır kıpır yapan bir film var o da “Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi” 19. yy gibi bir zamanda akıyor filmin sahneleri.
Bayağı öneriler var teşekkür ederim ançak sürekli bu tarz paylaşımlarınız olacaksa sizi takip etmek isterim şu an çünkü izleme imkanım yok 3 4 ay sonra için en azından gözüme çarpar 😊
Intouchables (2011) - No Country for Old Men (2007) - The Machinist (2004) - Goodfellas (1990) - Se7en (1995) - The Departed (2006) - American History X (1998)
FİLM
La vita e bella
The godfather serisi (3 film)
12 angry man
schindler's list
The pianist
Pulp fiction
Escape from the Alcatraz
Dead poets Society
Can dostum
DİZİ
11.22.63 (mini dizi)
Leyla ile mecnun (yazmasam olmazdı)
Şahsiyet
Sherlock
The night of (mini dizi)
The lost room (mini dizi)
Çernobil (mini dizi)
Ben korku severim. Türk yapımı olarak siccin serisi efsane. Yabancı olarak korku seansı ve ruhlar bölgesi serileri. İzlemeniz tavsiye edilir ayrıca farklı korku filmi önerilerinizi de beklerim
Yeşil yol, the crow, ölü ozanlar derneği, aklım karıştı filmleri öneririm. Aklıma şu anlık bunlar geliyor ancak aralarında bir kaçını veya hepsini izlemişte ola bilirsiniz, iyi geceler.
Black swan, american history, amelie, pianist, life is beautiful, the truman show, the usual suspect, seven, reservoir dogs, pulp fiction, clockwork orange, 12 angry man, blade runner, er ryani kurtarmak, soysuzlar çetesi, schindlers list, the prestige, requiem for a dream, memento , fight clup
Bu saydiklarim kült filmler 😊
Teksas testere katliamı başlangıç buda gerçek videosu
https://www.youtube.com/watch?v=Etiz2J-gDl8Şimdiye kadar izleyip etkisinde kaldığım tek korku filmi aynalardı ama lisedeydim o zamanlar şimdi korkmanı sağlar mı bilmiyorum neyinden korktuğumu bile hatırlamıyorum :D
Monte Cristo kontu
Muhteşem Gatsby (2013 Leonardo di capry) bu filmin çok etkisinde kaldım.
A beatifull mind
Benjamin Button
v For vandetta
daha sayim mi;)
Oha be. Adamlara oscarlık olan 5 film önermişim. yediğim eksilere bak :D pee siz ne anlarsınız!
Filmden anlamiyor bunlar kanka.. bosver
Amerikan pastasindan daha komik film seyretmedim. Gulmen bir saniye olsun durmuyor. Hele bazen okadar guluyorsun ki nefes alamiyorsun o derece. Zaten bir seri seklinde hepsini izlemeni tavsiye ederim.
sanırım o kadar komik, kahkahalar attıgım tek şey her gun suratını görmek zorunda oldugum saçma salak bir kız arkadaşım. filmi çıktı mı derseniz, evet bizim bazı video larımız youtube da var. :D
Bad teacher(Kötü òğretmen komedi-aşk gencler için tam).Kelebek(ikiz kuleler ve terorisylerle alakali acayip gzl)Umut(salya sümük ağlarsın) Beni Unutma("") Ajan sold (aksyon)
iki film önerim var. Birisi Romantik 50 ilk öpücük.
İkincisi "şüphe" ingilizce adı "disturbia" bu transformers da ki çocuk oynuyor baş rolünü ve mükemmel bi film
Hayatımda izlediğim en güzel film benim adam khan, uzun metrajlı bir filim ama tek nefeste izleyebiliyorsunuz tabiri caiz se kesinlikle tavsiye ederim...
1-yaşlı adam genç kızı parayla s*kiyor
2-jhonny azgın liseliyi bağırtarak s*kiyor
3-Ah deme oh de
4-ayıkla beni hüsnü
5-Horoz gibi maşşallah
6-tak fişi bitir işi
7-acı severim tatlı döverim
8-baldız baldan tatlıdır
9-
9-çılgın bakireler
10-star wars p*rno parody
oyun'u izle mutlaka. maykıl daglıs oynuyor. bir araştır netten. ilginç bir filmdir.
Ben bu ara dünyanın sonu filmlerini izliyorum.
derin darbe
2012
yarından sonra
dünya savaşı z
''La Meglio Gioventù''yalnız sıradan izleyicinin izleyebileceği bir film değil,çünki 6 saat ve tam olarak hayatı anlatıyor, tam sinefillere göre bir film
tabiki CESUR YÜREK benim için vazgeçilmez birinci.
Felekten bir gece serisi izleyin asla pişman olmazsınız
Constantine
Boş Ev
İhtiyar Delikanlı
Truman Show
Cesur Yürek
Oyun
Parfüm
9,90
Marslı
Bilim kurgu olarak "Hayat" isimli filmi öneriyorum.
Erotik fimler izlemediğim için öneride bulunamıyacağım.
Cidden hâlâ Yüzüklerin efendisi ve hobbit izlemeyen var mı? Şaştım kaldım cidden.
Romantik falan bilmem ama Yargıç filmini izlemeni öneririm.
Matrix, Bulut atlası, Instellar, Esaretin bedeli, Dark city, Lucy, Inception, Para avcısı
teşkkrler
Rıddick, Transformers, Hulk, Örümcek adam, İron man, Wolverine, yenilmezler, Matrix, Van helsing, Hayalet sürücü
Inception var ama Matrix yok...
Bu listede Lotr tabi ki de ama bilemiyorum, şıklarda daha başka filmler olabilirdi de.
Yüzüklerin Efendisi bambaşka bir filmdi. bir daha o lezzette bir film çekebilirler mi acaba