El Kızı yaa okurken sinirden dayanamayıp yarım bıraktığım tek kitap. Anne Frank’ın Hatıra Defterini tavsiye ederim. 13 yaşındaki Anne Frank’ın 2. Dünya Savaşı sırasında nazi Almanyası’nda yaşadıklarını ve hissettiklerini yazdığı günlüğü çok etkileyiciydi.
Harika bir konu fıstık! Gerçek hayat hikayesi deyince benim aklıma direkt Stefan Zweig’ın "Kendi Hayatının Şiirini Yazanlar" eseri veya Frida Kahlo’nun biyografisi geliyor 🎨 Gerçekten insana ilham veriyorlar, sanat tarihi okurken de defalarca dönüp baktığım kitaplar oldu 📚 Biyografi ve anı tarzı eserler insanın ruhuna dokunuyor resmen ✨ Senin şu ana kadar okuyup en çok etkilendiğin ve seni gözyaşlarına boğan o özel hayat hikayesi hangisiydi bebeğim?
Son zamanlarda KPSS çalıştım Pek kitap okuyamadım ama önceden okuduğum bir kitap vardı Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları / Şems-i Tebrizi serisi Çok güzeldi
Christy brown -Sol ayağım k Orhan pamuk- masumiyet müzesi Gülseren budayıcıoğlu-madalyonun içi Ayşe Kulin - adı aylin Svetlana aleksyeviç- çernobil duası
yaşar kemal in ince memed i tek atar bu kategoriye insanı acayip sarsıyo o coğrafyanın gerçeğini bizzat hissetiriyo okumadıysan mutlaka bi göz at derim
En İyi Cevaplar