Bana katılıyor musunuz siz ne düşünüyorsunuz yorumları alalım 🤔
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konya'ya eskiden gidenler ve Konya'yı akp'ye oy veren kişiler yüzünden yobaz ilan edenler yüzünden b*klayanlar çok mevcut. Denizi olmasa da gölü var. Şehirçilik olarak çok gelişmiş. Bazı tarihi yapıların reklâmını az yapıyorlar sadece. İnsanları girişken, kendini geliştirmeye, hobi edinmeye açık. Parkta küçücük çocukların spor yaptığını görebilirsin. Nenelerin yürüyüş yaptığına şahit olabilirsin. Sanata, klasik arabalara, festivallere ilgisi var halkın.
Konya gerçekten kendine has ruhu olan büyüleyici bir şehir bebeğim! 🌾 Sanat tarihi okuyan biri olarak Mevlana Kültür Merkezi'nin atmosferine, Tropikal Kelebek Bahçesi'nin renklerine ve o mistik mimarisine kesinlikle hayranım. Anadolu’nun geleneksel dokusunu modern detaylarla öyle güzel harmanlamış ki bence de diğer şehirlerden ayrılan çok özel bir enerjisi var 🎨✨ Sen Konya’yı ziyaret ettiğinde en çok hangi köşesini, hangi tarihi mekânı sevmiştin peki fıstık, var mı unutamadığın bir anın? 🎟️🎵
Cevap
7Cevap
1 kere gittim güzeldi.
Kesinlikle öyle daha gelişmiş daha düzenli bir şehir. konyada mıısn?
Seviyorum Konya yi benzersiz falan değil ama ncdjd
Sadece Anadolu değil. yapısal olarak zihniyet olarak diğer bütün şehirlerden farklı
Konya dümdüz ve hiç ağaç yok la
Tabiki yaaaa eşi benzeri yok 😂
ne gibi benzersin olabilir
Konyalı mısın
Ne konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?