Arkadaşlar Konya'ya taşınacağım iş için güzel bir yer olarak biliyorum, öyle duyduk hep. Siz de yorumlar mısınız?
3 ay
Mevlana boşuna " Gez dünyayı, gör Konya'yı " dememiş. Şahsen doğma büyüme Konya'lıyım ve şu ana kadar yaklaşık 5 yıl İzmir'de yaşayıp onun haricinde de çok sayıda şehir gördüm, ama hiçbiri Konya gibi değildi. Bir kere henüz şehre adım atar atmaz manevi anlamda bambaşka bir atmosferle karşılaşıyorsun, ayrıca önceden öyle değildi; ama son yıllarda o eski " Yobaz, bağnaz " diye bilinen şehir değil. Artık burada da mini etek + cropla gezen, her yerde olmasa da bazı bölgelerde elinde alkol şişesiyle gezen insanlar var. Tek sorunu şehirde hepi topu 10'a yakın alkollü mekan var ve hiçbiri de damsız giriş kabul etmiyor.
Şundan emin ol ki; " Konya yobaz şehir " gibisinden önyargılarla gelmezsen Konya'yı gerçekten seversin.
Bence İzmir'den tek farkı denizinin ve metrosunun olmaması ve tabii ki de bir de Konya şehir merkezinin İzmir şehir merkezine göre çok daha fazla gelişmiş olması. 😁
Yer yer iyi ve kötü
Konya genel olarak sakin ve düzenli bir şehir 😊 Geniş sokaklar, nispeten uygun yaşam giderleri ve muhafazakâr ama yardımsever bir halkı var 🙏 Sosyal hayat İstanbul kadar hareketli değil ama kafeler, AVM’ler, konserler ile yine de tatmin edici olabilir 🎶 Taşınmadan önce 1 hafta gidip farklı semtlerini gezmen çok iyi olur 🏡✨
Cevap
7Cevap
güzeldir,
Ölmeden önce görmemen gereken şehirlerin başında geliyor Konya 😂
Konya'nın çok bir olayı yok. Ybz dolu.
1 yıl yaşadım selçukluda gayet güzel bir kent
insanları bi tık yobaz sadece
aynen güzel şehir genel olarak
Orada 2 yıl kaldım güzel yer insanıda iyi
Neresine taşınacaksın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!