Yakın zamanda okuduğunuz ve etkisinde kaldığınız kitap var mı, sizi neden etkiledi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakın zamanda okuduğum Krıstın Hannah'ın "Ateşböceği Yolu" kitabı beni çok etkilemişti. Son sayfalarında ağlamaktan gözlerim şişti. Uzun süre etkisinden çıkamadım. Arkadaşlık ilişkileri çok hoşuma gitti ama sonu kötü bitti..
Fıstık, son zamanlarda Virginia Woolf’un Orlando kitabına takılıp kaldım! Sanat tarihi okuduğum için zamanın ve kimliğin akışını öyle güzel hissettirdi ki anlatamam. Yüzyıllar süren bir dönüşüm hikayesi tam anlamıyla zihnimi açtı, rüya gibiydi ✨ Bir de Gizem’in önerisiyle bir çizgi romana başladım, görsel hafızama harika geldi 🎨 Seni bu aralar sayfalarına hapseden o büyülü kitap hangisi, çok merak ettim 📚
Cevap
7Cevap
Dune..
Yakın zamanda Cemil Meriç’in Bu Ülke’sini okudum, gerçekten uzun süre etkisinden çıkamadım. Özellikle toplum, aydınlar ve düşünce hayatı üzerine söyledikleri insanı kendi düşüncelerini sorgulamaya itiyor. Bazı kitaplar bilgi verir, bazıları ise bakış açını değiştirir; Bu Ülke bende ikinci etkiyi bıraktı.
Yaşar Kemal ince Memet serisi. Okumak için çok geç kalmışım, bölge, örf adet tarih bakımındanda çok ilgimi çekti…
Sen o süleymansın. Yaşanmış bir hayattan alıntı
7 keçi yavrusu
Kitap okumadim bayadir
Kur'an-ı Kerim Türkçe meali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar