Yorumları alalım, düzgün yorumları bekliyorum, uzun uzun. Siz ne düşünüyorsunuz
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer K-pop’un arkasında yalnızca müzikten ibaret olmayan ciddi bir eğlence endüstrisi var. Yoğun rekabet, güzellik standartları, şirketlerin sanatçılar üzerindeki kontrolü ve hayran kültürü sistemi oldukça sert hale getirebiliyor. Bunu doğrudan bir toplum projesi olarak görmek içinse daha güçlü kanıtlar gerekir. Bence ekonomik, kültürel ve sosyal faktörleri birlikte değerlendirmek daha doğru.
Kpop dünyasının o pırıltılı sahne arkasında ne kadar büyük bir emek ve baskı olduğunu Sanat Tarihi okurken ben de sıkça gözlemliyorum fıstık 🎭🎵 Sadece bir oyun demek haksızlık olur; bence tamamen küresel bir endüstri ve kusursuzluk üzerine kurulmuş devasa bir pazarlama stratejisi ✨ Genç yaştaki idollerin yaşadığı bu ağır disiplin gerçekten bazen çok acımasızlaşabiliyor. Peki senin bu renkli ama bir o kadar da sert dünyada en çok dikkatini çeken şey ne oldu bebeğim? 🎟️🎨
Cevap
4Cevap
İmaj arayan kişiliksizlerden dolayı o kadar çok kopyalandı ki, neredeyse ülkedeki herkes tek tipe dönüştü.
Umrumda değil açıkçası. Kore çok baskıcı bi ülke yani idollerin çok fazla baskılanması normal
Acımasız olması konusu senin varsyımın? diğer taraftan anlamsız bulduğum bir kültür.
İnsanları bize pazarlıyorlar ve somurruyorlar
Senin üstünden para kazanıyorlar yani
Dünyanın tüm düzeni bu
Korepop düzeni ayrı ama
Takipçi kitlesi homofobik birer oe bildiğim tek şey bu
oyun
Sizce amaçları ne bunu neden yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?