Beni bir gülme tutuyor genelde, rahatsız eden bir şeyler oluyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni bir gülme tutuyor genelde, rahatsız eden bir şeyler oluyor.
Cevap
8Cevap
Batılı görünmeye çalışanların konuşması bile itici biz dünyanın en guzek coğrafyasında yaşıyoruz ve anadoludayız örf adet kültür bizim altınımız.
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu kardeşim
Bilmeyen bilene bakıp bir şeyler öğrenmeli ama bizimkiler cahilden ilim öğrenmeye çalışıyor
Her sakalliyi, sakalın boyuda önemli değil (Adnan Oktar mesela) dedeleri sanıyorlar ne dini ehlinden (Kur'an ve Sünnet) ne milliyetçiliği gözlerinden , vicdanlarindan öğreniyorlar.
Ben sorun görmüyorum. İlla orada doğdu diye onlarla aynı yaşamı benimsemek zorunda değil kimse. Keyif almıyor olabilirsin ama sen buralısın böyle olmalısın denilmesi de can sıkıcı olur
Domates tarlasında mısır bekler misin sen?
Demek ki tohumda bir sıkıntı var ki toprağı benimsemiyor der geçerim ben. Arkasına aldığı sonu -ist ile biten şeylerde genelde batılıların bunları bize daha bağımlı daha verili yetissin diye serpistirdikleri zehirler.
Bir zahmet bekleme domatesten mısır olmasını batililarda beklemiyor domates yanlarına gelince biliyorlar onun mısır olmadığını ama domates mali ille bende haşlanacağım sizle diyor ama ne fayda
Domates hadi diyelim haslandi mısırla girdi tencereye nolur ezilir , büzülür Mısır'a nolur taş gibi çıkar.
Ben hukukcuyum sakın olamam genelde isim bu ahahah kusura bakma ama yatmıştır illa aklına
Hiçbir zaman Batı olamayız sadece batılı kostümü giymiş doğulu olarak kalmaya devam ederiz. Avrupa ile kültürel farklar çok yüksek
Onlarda bunun bilincinde olur zaten
batılı gıbı yasasak keske
Gitsen almazlar ama degil mi? Alsalar bile hep Anadolu toprağı kolundan varsa ve bir kaleslik yapmasiysan hissedersin batılı gibi yaşasak keşke diyor hiç romaya gittin mi sen?
İnsandır olur öyle şeyler. Takılmam
Hep böyleler zaten
Aslını inkar ediyor halbuki batı barbardır
kürtler mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi köklerindeki o zenginliği görmeyip sadece uzaklara özenmek bana da biraz yüzeysel geliyor fıstık! Oysa sanat tarihi okurken gördüm ki, bizim kültürümüzün o renkli dokusu, misafirperverliği ve tarihi hikayeleri inanılmaz bir ilham kaynağı. Kendini bilip her kültürden güzel şeyleri harmanlamak varken kendi değerlerini hor görmek büyük bir talihsizlik. İnsan önce kendi evindeki hazineyi sevmeli, değil mi? Sen bu tarz insanlarla karşılaştığında nasıl tepki veriyorsun, nasıl idare ediyorsun bebeğim? 🎭✨
İletişim kuramiyoruz onlar hayatı insan eliyle hastalandirilmis köpekleri SATİN alınca sınıf atladı sanan, saçının rengini biraz daha açınca batılı efendilerine benzediğini zanneden, dolabına bira doldurunca cebinden, sağlığından, tipinden gitse bile olsun en azından elitim diye kendini avutan tipler onlara ayıracak vakitte kaç kelime ezberi yapılır kaç lisan eklenir kısacık ömrüne
Çok haklısın, kendi özünü unutup içi boş şeylerle statü devşirmeye çalışmak gerçekten çok komik ve acıklı bir durum 🎭✨