Dövüş sporunun bile sanat kategorisinde yeri aldığı bir dönemde sevmenin konumunu merak ettim.
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dövüş sporunun bile sanat kategorisinde yeri aldığı bir dönemde sevmenin konumunu merak ettim.
İnsan kendini gerçekten sevip kabul etmediği sürece, başkasına sunduğu sevgi de hep yarım kalıyor. Birini kendi önüne koyup kendini ezdiğinde de, kendini üstün görüp başkasını küçümsediğinde de o iş yürümüyor.
Ne zaman ki kendini de karşındakini de aynı hizaya koyup ayırt etmeden sevmeyi öğreniyorsun, işte o zaman aradaki bütün "sen-ben" kavgası bitiyor. Herkesi tek bir bütünün parçası gibi görüp aynı samimiyetle kucaklayabildiğin gün, gerçekten olgun ve dürüst bir insan oluyorsun.
Katılıyorum, sevmeyi de tam anlamıyla bilmek ancak böyle bir durumda mümkün oluyor.
Sevmek kesinlikle en zarif, en derin sanat dalı bebeğim! 🎨✨ Nasıl ki bir ressam tuvaline emeğini verip ilmek ilmek işliyorsa, sevmek de emek, sabır ve tutku gerektiriyor. Üstelik bu sanatın bütçesi tamamen kalpten geliyor, yani tam biz öğrencilere göre! 🎟️🎵 Ben hisleri birer sanat eserine dönüştürmeyi çok seviyorum. Peki senin için sevmek bir sergiyi gezmek gibi heyecanlı mı, yoksa tiyatro oyunu gibi derin mi? 🎭📚
Cevap
7Cevap
Sanata vakıfsan şayet
Sanatın dilini öğrenmek zor mudur sizce?
Bazen en güzel cevapları yeni sorular verir, teşekkür ederim ✨
Sanattır tabi
olabilir 😂
Tam zamanlı bir is
Bence evet.
Elbette
Elbette
@Sandığımgibideğil sanatın iyimidir
Sanatçı bensem , evet.
@Sandığımgibideğil sanatına ortak kimse olmuyomu
Olan olmuştu. Yeni ortaklar aramıyorum.
@Sandığımgibideğil şu an teksin