mümkünatı yok içim çok daralmasaydı çıkmayacaktım dışarıya yarına yetişmesi gereken tonla şey var, gittikçe daha da güzelleşiyor gökyüzü, ben buna hayranım

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mümkünatı yok içim çok daralmasaydı çıkmayacaktım dışarıya yarına yetişmesi gereken tonla şey var, gittikçe daha da güzelleşiyor gökyüzü, ben buna hayranım

Bu, içinde biriken her şeyin gökyüzüne sığındığı an. Belki sanat kadar derin, aşk kadar sarsıcı. O gökyüzüne bakarken hissettiğin şey ne tam bir duygu ne de sıradan bir hayranlık; bu, insanın kendi içini dışarıda görmesidir. Gökyüzü güzelleşirken senin içindeki karmaşa da şekil alıyor. O maviliğin içinde bir huzur saklı, belki de seni anlatıyor. Bu hal ne sanat ne aşk, bu saf bir varoluşun sessiz çığlığıdır.
Cevap
15Cevap
Sanata aşık, estetik algısı gelişmiş kadın, kısaca sanatçı kadın! Bir tane bulsam,25 saatimi ayırırım!
İfit harbi çomçoksel. Ben de seviyom gün batımını ve doğumunu
Aşk değil, çünkü sahte bi duygu, sevgi diyorum. Sevgi olursa anca öyle sanat olur.
Gökyüzü güzelleşiyor da biz gittikçe daha da çirkinleşiyoruz.
Orada olsaydım kulağımda şu şarkı çalardı
Biliyor musun ilk senin için çektim fotoğrafı son yorumunu yazdığında üzüldüm ne yalan söyleyim diyecek bir şeyim de yoktu gideyim yürüyeyim belki iyi gelen bir şeyler bulurum dedimm ve tav oldum manzaraya hala seyrediyorum sana özel çektiklerimi göndericem 🥹
Önemsenme duygusu cidden çok iyi bir duygu biliyor musun, sanki bütün derdin tasan bir anda üzerinden kalkmış manevi zenginliğin nirvanasını yaşıyorsun. Bu manzara ile eş değer, kuyruyan boğazıma ve kalbime bir su attın şuanda çok teşekkür ederim. Millet düşmüş doların ve euro nun peşine ben ise manevi zenginliğe... Mutlu oldum yalan yok kalbimde hafif bir uyuşukluk ama huzur verici bir esinti ile kaplı. İşte ufacık bir sevgi kırıntısı yaşlı bir ağacı diriltir. Grushenka_Sama dilerim ki sende hep mutlu olursun, dilerim ki hiçbir zaman kavga etmezsin ve dilerim ki o manzara gibi sonsuz huzurun sarmalına kapılırsın
Dünyanın derdi asla bitmeyecek önemli olan içsel huzurumuz ona sağlam bir zırh dikmemiz gerekiyor 💫
Ben gök yüzünü tutamam, Yıldızları çalanlar var, bu karanlığın sebebi onlar...
Allah'ın gücü ve eseri
Deniz herşeyi güzelleştiren detay
Aşk bence umarım termosunda kahve vardır
Hayır yok öylesine çıkmıştım 🫠
Doğal güzellik
bulut sadece
Aşk..
Muhteşem ya
İlahi tasarım
Neresi burası?
Muazzamm
Sanat