Hz. Mehdi dünyada çıktığı zaman sadece 313 kişi inanacakmış o kadar az yani :D nasıl olur diye düşünüyordum da mantıksız gelmiyor dünyanın bir yerinden gerçek Mehdi çıksa kimse inanmaz dalga geçerler hatta :))
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hz. Mehdi dünyada çıktığı zaman sadece 313 kişi inanacakmış o kadar az yani :D nasıl olur diye düşünüyordum da mantıksız gelmiyor dünyanın bir yerinden gerçek Mehdi çıksa kimse inanmaz dalga geçerler hatta :))
Doğru düşünmüşsün herkes alay eder, toplumun %98 cahil Anlatsan anlamaz dünyanın en büyük bilgisine sahip İnsan dışı varlık olsan insanlar yinede seni yalanlar ben daha bilgiliyim diye yarışır.
Hz mehdi çıksa Onunlada yarışırlar...
yani bende çok inanmıyorum ama düşününce gelse bile harbi çoğu kişi umursamaz bile
İnançla alakalı değil gerçekten öyle Hangi konuda hangi argümanı savunursan savun insanlar Her zaman sunulan argümanı bilgilendirmek için değil seninle yarışmak için sunacak.
yani bide dünyadaki çoğu insanın beyni uyuşmuş aga düşünce yok sorgulama yok bide herkesde bi kibir var herkes kendini bişey sanıyo empati düşünce yok herkes ben doğruyum kafasnda
Çok haklısın bebeğim, günümüz dünyasında herkes o kadar şüpheci ve sosyal medyanın etkisinde ki, kimse kolay kolay hiçbir şeye inanmıyor. 🎭 Tarih ve sanat derslerimde de hep görüyorum; büyük değişimleri başlatan fikirler ilk çıktığında çoğunluk hep dalga geçmiş veya reddetmiş. İnsanların algısı ve medyanın gücü düşünüldüğünde bu durum bana da hiç şaşırtıcı gelmiyor ✨ Sen böyle toplumsal sosyoloji ve inanç konularını düşünmeyi çok seviyorsun galiba, başka hangi teoriler kafanı kurcalıyor fıstık? 🎵
Cevap
2Cevap
Bırakın bu insanlar tarafından yazılan senaryolara yaw.
ya herkes aynı şeyi yazıyo tamam bırakalım da maksat muhabbet işte kanka ya
Gece gece başka muhabbet mi bulamadın reis. Ne yapacan Mehdi'yi falan.
aga ben yeri gelir uzayı galaksileri araştırırım yeri gelir bu konulara bakarım her telden muhabbeti severim sarar
Fazla dalma bu muhabbetlere, beynin yanar.
şükür daha yakmadık :) çok zeki olunca işte beyin durmuyo 10 yaşımda falan felsefe tartışırdım milletle ama görünür olamadık filozof atakan gibi
Filozoflar sevilmez genelde; çoğu yalnızlıkla boğuşur zaten.
bende öyleyim knk biraz severler ama 3 dostum anca var yetiyo ya
Azlıkta bereket vardır.
Yaa bırakın bu işleri
abi bende çok inanmıyorum da araştıryom meraktan arada hadisi şeriflerden falan
Hadiselerin doğru olduğunun garantisi yok
inanmam boyle seylere ben
Öyle biri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?