43 yaşında..
Daha önce evlenmiş..
Çocukları var..
Hiç evlenmemiş- kendisinden yaşça küçük birine ilgi duyuyor- onunla ciddi düşünüyor- ilk gördüğü andan beri sevdiğini söylüyor..
43 yaşında..
Daha önce evlenmiş..
Çocukları var..
Hiç evlenmemiş- kendisinden yaşça küçük birine ilgi duyuyor- onunla ciddi düşünüyor- ilk gördüğü andan beri sevdiğini söylüyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadın iyi düşünmesi gerek
Çünkü çocuklar var eski eşiyle iletişim halinde olacak bunları kaldırabilir mi
Benide en çok düşündüren nokta bu. Eski eş durumu. Onların iletişimde olmasına katlanır mıyım? Sorusu...
Sonucta ortak noktanız vardır seviyorsunuzdur ama en önnemli konu bence bu.
Ortak noktalarımız çok fazla. Lakin dediğiniz mevzu şimdiden aklıma takılıyor zaten. Eski eşiyle görüşürken eski duyguları da depreşirse diye aklıma düşüyor..
Eski duygular depresmez de
Şimdi mesela çocukların özel günleri özel anları olacak. Oraya tek gidecek ya da eşi karını getirme diyecek ya da çocukları
Bunlara hazır mısın
Çocukları size de gelecek elbet. Onlara kendi çocuğundan ayrım yapmadan yaklasabilir misin
Çocukların kıskançlıkları VS yüzünden yapacakları saçma sapan davranışları anlayışla karşılayabilir misin
Hazır değilim. Kıskanırım. Kaldıramam
O zaman konu kapanmıştır.
Bu maç bitti önümüzdeki maçlara bakalım
O niye benim gönlüme girmeye çalışıyor?
Kendisinin geçtiği yollardan geçmiş biriyle daha iyi anlaşır değil mi?
Sonucta hiç evlenmemiş birisin. O yüzden.
Tek sebebi o mu?
Ataerkil toplumda yaşıyoruz başka gerçek bir sebep mi arıyorsun.
Cidden ilk görüşte aşık falan oldum dediğine mi inanıyorsun
Ne bileyim güzel sevdi güzel ilgilendi kısmındayım ben. Bekar olmamın en cazip seçenek olacağını düşünmemiştim 😑
Erkek kafası. Şimdi nasıl sen eski eşini sorun ediyorsan erkeklerin çoğu da bunu sorun eder
Evlenmiş boşanmış biri olsaydın yani
Gözlerim açıldı. Sizin ve bazı arkadaşların yorumuyla. Teşekkür ederim.
Ben kendi dengime baksam iyi olacak...
Amacım sogutmak değil. Toz pembe bakmayın. Sonra bu pembesi gidiyor toz duman kalıyor.
Her ilgi masum olmaz
Bazi ilgiler menfaat ve çıkar amaçlıdır
Bırakalım soğuyayım. Hayaller acıtır gerçekler soğutur olsun günün sözü... Ben masum biriyim bana gelende masumsa gelmeli...
Haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kendinden küçük ne kadar küçük? O yaşta biri ile en az 30 yaş olur altına gerek yok
35 yaşında bir kadın
Yani mantıksız değil diğer şartlar uygunsa
Diğer şartlar çok iyi durumda
Yani iyi biri ise yasa takılma
Çok ama çok iyi bana karşı. Sadece duygularım açısından bakınca bu insanla olur hemde çok güzel olur. Diyorum.
Mantığım devreye girince korkular sarıyor...
Seni kullanmasın da
anlat seversin yalanı mod.
-suistimal ilişkisine döner o ayrıca
Nasıl döner
valla uzun uzun anlatıp kafa şişirmeyeyim şimdi ama döner yani. kendisine baksın diye birini arıyordur o, cinsellik için de suistimale döner. ilgi alaka görmek için kendini kamufle etmiştir bir çok yalanı vardır. genelleme yapma diyenler olabilir ama böyledir yani sayısız örnek var detaylar çoğaltılabilir daha. bu tiplere sorsan şey derler, keşke daha önce çıksaydın karşıma seni tanısam hayatım böyle olmazdı bla bla bla
nasılsa 1 evlilik yapıp yakmış kendisini de başkasını da üstelik çocuklar da var. böyle tipler 2. evliliği daha kolay yapar daha çok hafife alır. olan da o 2. eşine olur.
35 yaşındaki kadın türkiye şartlarında halen genç sınırında eğer ki kendisine de baktıysa. o yüzden evde kaldım korkusuyla saçma sapan insanlara yeşil ışık yakmayın
Erkeklerin söyledikleri yalanları erkekler daha iyi bilir. Kadınlarınkini bizim bildiğimiz gibi.
Bu ilişkide duyguları sömürülenin, kullanılanın ben olma ihtimali çok yüksek. Öyle anladım.
Kendine iyi bakmış bir kadınım. Kimse 35 olduğuma inanmaz. Şu var ki evlilik niyetiyle görüşebildiğim insan sayısı çok azaldı. Bu yaşta böyle bir durum beklemiyordum
içinde bulunduğun durumun birtakım sebepleri senle alakalı.
çözüm için hayatının kalan yılları fazlasıyla yeter ama önceki yıllara göre hata payın daha düşük ve deneme yanılma yöntemiyle doğruya ulaşmak adına alabileceğin risklerin sayısı daha az. bunu düşünerek başlayabilirsin
Öyle güzel izah ettin ama ben karmakarışık bir haldeyim. Çok bilinmeyenli denklem içindeyim... Tıkanmış hissediyorum
sen kendinin en iyi versiyonu olmazsan ve kendine iyi davranmazsan, etrafındakilerin sana iyi davranmasını bekleyemezsin. ilgi açlığı veya görece uzun süreli yalnızlık , çevrendeki insanlara karşı daha az sorgulama yapmanı tetikleyebilir. bu hataya düşmeden, kendin için doğru olacak seçenekleri belirlemelisin. ancak önce kendinden başlayarak yapmalısın bunu. kendinden başlamazsan kendi doğruların başkalarının doğrularıyla yer değiştirir ve sana ait olmayan bir hayata entegre edilirken bulabilirsin kendini.
tıkanmışlık hissine gelince, bu hayattaki belirsizlikten ve durağanlıktan kaynaklı olabilir ki genelde böyledir bu yaşlarda. onu da öncelikler sıralaması yaparak ve zamana bırakıp bırakamayacağın konularla yüzleşerek aşmayı deneyebilirsin.
içinde bulunduğun durum çözümü olmayan bir süreç değil ama bir süreç. öyle ya da böyle idare edilip , doğru hamleler yapılıp geçmesine tanık olman gerekiyor. biraz da kendine zaman tanıyarak. umarım anlatabilmişimdir
Çok çok güzel anlattınız. Ben bunları not edeceğim. Psikolog musunuz psikiyatr mısınız bilmiyorum ama çarpıcı sorular soran bir açıklama oldu bana yazdıklarınız. Elleriniz dert görmesin. Yazdıklarınız üzerinden içsel bir muhasebe yapacağım...
rica ederim, geçmiş eğitimimde var evet.
hayatı kaçırdım hissine bürünmeden, özgüvenini sarsacak yersiz içsel sorulardan uzak şekilde yap o muhasebeyi
Rüzgarına kapılmak üzere olduğum duyguları bana hatırlattınız. Ziyadesiyle teşekkür ederim. Karşımdaki insanı umuyorum kendi boşluklarımı fark ederek değerlendireceğim
yahu birisini sevdiğini söylemeyen kaldı mı... herkes herkesin aşko kuşkosu
Ne demek o?
Yani her duyduğuna söylenene insanma derim.
İnanmıyorum. Benimki çok uzun süreli mevzuu
fark etmez.
Eğer benden büyükse kadın ve çocukları ile pek iletişimi kalmamışsa kesin sevgili olurum
Evlen
Yürür mü sizce
Dünya görüşü farklı olur ilk başta güzel olur sonra kavgalar artar
Dünya görüşlerimiz aynı aslında. Kavgaları artıran sebepler ne olur?
İster istemez yaş farkı
Yalan söylüyor
Neyi
Ciddi düşünmek ve ilk gördüğü andan itibaren sevmek. Bu ikisi pek samimi gelmedi genel olarak dışarıdan bakınca.
5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. Hiç bir şeyde yaşamadık. Yine de yalan söylediğini düşünüyor musunuz?
Yani çoluğu çocuğu olan ve evlilikte problem yaşadığı için boşanmış bir adamdan bahsediyoruz. Yaşıtın birinden değil. Madem öyle 5 sene ne halt etmiş mesela?
Doğru diyorsunuz 🙄🙄
Mutsuz son
😔😔
Yas farkın çok degilmis sizde farklı olabilir
Siz yaşadınız mı benzer durumlar?
Yok hayır
Prnoyu azalt la
Olabilir
Mutlu bir evlilik olma ihtimali nedir
Küçük dediğin kim kadın mi
Evet kadın
Yaş farkı önemlidir ama ne yaş farkı var ki